Rodos Princess Beach Resort & Spa, Rhodos, Grækenland

Lokation

Hotellet er beliggende i Kiotari, omkring 15 km fra Lindos med det populære Acropolis. Rhodos by og lufthavn er omkring 54 km væk, mens Kiotari centrum blot er 5 km fra hotellet. Den smukke sandstranden er blot 150 meter derfra, og taxi- og busforbindelser er lige ved hotellet.

Faciliteter

Hotellet råder over 421 værelser og en reception med elevator til de øvrige etager. En restaurant, spise-område, café, bar, souvenirshop og indkøbsmuligheder er at finde på hotellet. Herudover kan gæsterne også benytte sig af tv-rummet, frisørsalonen og trådløst internet.

Hotellet har indendørs samt udendørs pool med vandrutsjebaner. Der er parasoller, liggestole og badehåndklæder til fri afbenyttelse ved poolen. Ud over pools råder hotellet også over en privat sandstrand med beachbar, liggestole, parasoller og badehåndklæder.

Værelser

Alle værelser inkluderer minibar, sikkerhedsboks (mod betaling), føntørrer, telefon, aircondition, radio, tv, trådløst internet og en balkon eller terrasse. Flere af værelserne har badekåber, sutsko, håndklæder og havudsigt. Nogle værelser har desuden adskilt stue og soveværelser, ligesom flere værelser har egen privat pool.

Sport/underholdning

Der er både mulighed for at spille tennis, petanque, basketball, bueskydning, strandvolley, minigolf, vandgymnastik, windsurfing, jetski, bordtennis, billard, gymnastik og meget andet. Derudover er der et fitnesscenter udstyret med en masse forskellige maskiner og et spa, som tilbyder både sauna, jacuzzi, indendørs pool og massage.

Af underholdning byder hotellet på både dag- og aftenunderholdning flere gange om ugen i form af blandt andet lege, musicals, konkurrencer, græsk aften med orkester og lokale dansere, samt levende musik og en masse andet.

Mad og drikke

Det er muligt at bestille all inclusive, som inkluderer tidlig morgenmad fra kl. 05.00 til 07.00 på forespørgsel, morgenmad fra kl. 07.00 til 10.00, sen morgenmad fra kl. 10.15 til 11.00 , frokost fra kl. 12.30 til 14.30, aftensmad fra kl. 18.30 til 21.30 og snacks fra kl. 10.00 til 24.00, heriblandt kaffe/te og kage. Drikkevarer som sodavand, vand, juice, øl og vin serveres også fra kl. 10.00 til 24.00. Både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet, og ved aftensmaden bør man ikke være iklædt t-shirts og shorts. To gange om ugen afholder hovedrestauranten tema aftener som italiensk og græsk aften. Med all inclusive er indhold fra minibaren på værelset er desuden gratis og genopfyldes tre gange om ugen.

Betaling

  • Kreditkortene American Express, MasterCard og Visa er accepteret som betaling.

 

 

 

 

Find rejse til Rodos Princess beach her

Hvis valget er faldet på Rodos Princess beach, har vi samlet tilbud fra de fleste tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, wellness faciliteter, aktiviteter, pool, strand, restaurant og meget andet.