Paradisus Salinas, Lanzarote

Lokation

Hotellet er beliggende ved strandpromenaden i Costa Teguise, lige ned til stranden Playa de las Cucharas. Blot 200 m fra hotellet finder man indkøbsmuligheder og restauranter, mens de nærmeste barer er ca. 500 m væk. Busforbindelser er at finde lige ved hotellet, og der er ca. 20 minutters transporttid til lufthavnen, som ligger 20 km fra hotellet. Den nærmeste golfbane er omkring 3 km væk.

Faciliteter

Hotellet råder over 316 værelser fordelt på 4 etager. Der er adgang til de øvrige etager med hotellets 3 elevatorer. Herudover er der også en café, kiosk, forretning, frisør, bar, spillehal, tv-stue, restaurant og mulighed for at leje cykler.

Hotellet ligger i en tropisk have på 15.000 m2. Her finder man både en udendørs og en indendørs pool samt en udendørs opvarmet jacuzzi. Ved den udendørs pool er der en solterrasse med balinesiske senge. Tæt på den udendørs pool er også en børnepool.

Der er adgang til trådløst internet på hele hotellet.

Værelser

Alle værelser har telefon, tv, aircondition, trådløst internet, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling), badekåber, tøfler, terrasse eller balkon og føntørrer på badeværelset. Værelserne har enten udsigt til haven, poolen eller delvis/fuld havudsigt.

Herudover har flere af værelserne nogle eller flere af de følgende faciliteter: badekar, kaffemaskine, elkedel, køleskab, mikroovn, nespresso-maskine, separat stue og soveværelse, cd-afspiller, separat bad og toilet, jacuzzi på balkon med tilhørende liggestole.

Enkelte værelser har privat have, privat pool og udendørs bruser.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder mulighed for at windsurfe, kitesurfe, dykke, sejle kajak, spille minigolf, bordtennis, tennis, basketball, volleyball, billard, bowling, bueskydning og golf. Sidstnævnte kan spilles på Costa Teguise Golf eller Lanzarote Golf, og det er samtidig muligt at købe golfpakker på hotellet, som giver adgang til de to 18-hullers baner.

Herudover er der mulighed for at dyrke vandaerobics, aerobics, pilates, tai chi, yoga eller besøge fitness-studiet, ligesom der mod betaling tilbydes personlig træning.

I hotellets spa er der både sauna, mulighed for at få massage, ansigtsbehandlinger, skønheds- og kosmetiske behandlinger samt cellulite- og anti-aging-behandlinger og manicure/pedicure. Af underholdning tilbyder hotellet shows, levende musik, dans og madlavningskurser samt flere andre kreative kurser.

Måltider

Der kan bestilles både morgenmad, halvpension og all inclusive.

All inclusive inkluderer snacks fra kl. 11.00 til 18.30, alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer fra kl. 10.30 til 23.30, samt udvalgte drikkevarer til måltiderne. Morgenmaden serveres fra kl. 8.00 til 10.30, frokosten  mellem kl. 13.00 til 15.30, og aftensmaden fra kl. 19.00 til 22.00. Alle hovedmåltider serveres som buffet.

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa, MasterCard og Diners Club accepteres som betaling.

 

Find din rejse til Paradisus Salinas her

Hvis valget er faldet på Melia Salinas, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, strand, spa- og wellness samt fitness faciliteter, restauranter, pools og meget andet.