Princesa Playa, Menorca, Spanien

Lokation

Strandhotellet ligger kun 300 m fra stranden i Son Xoriguer  og 11 km fra Ciutadella, hvor der er shopping- og  spisemuligheder. Hotellets placering er ideel for ridning, cykling og alle former for vandaktiviteter. Der er 55 km til Fram Mahon Airport.

Faciliteter

Hotellets gæster bliver budt velkommen i en lobby med 24-timers-reception og  check-ud-service døgnet rundt. Hotellet har Internetadgang og trådløst netværk er tilgængeligt på offentlige steder uden at det koster ekstra. Der er en restaurant, et spiseområde, en café, en bar og en TV-stue. Hotellet har også et supermarkedet og andre shopping-muligheder. 

Værelser

Alle værelser har aircondition, pengeskab, køleskab, minibar, microovn, te/kaffemaskine, telefon, badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer, TV, trådløst netværk,  og balkon eller terrasse. Værelserne har separate soveværelser både til børn og voksne samt en lille stue.

Sport/underholdning

Feriestedet tilbyder en udendørs pool og en børnepool. Der er soltaresse med parasoller. Der er et hot-tub ved siden af poolbaren, hvor der også kan købes snacks.

Hotellet tilbyder aktiviteter såsom, volleyball, håndbold, basketball, bueskydning, cykling/mountain biking, tennis og ridning.  

Hotellet tilbyder også indendørs aktiviteter, de har et træningscenter, og det er muligt at dyrke gymnastik og spille bordtennis eller  billiard.

Mad og drikke

Maden serveres som buffet både morgen, middag og aften. Der tilbydes også drinks både med og uden alkohol.

Betaling

kreditkortene  American Express, VISA, Diners Club og MasterCard accepteres som betalingsmiddel.

Find din Rejse til Princesa Playa her

Hvis valget er faldet på Princesa Playa , har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, værelser, pools, aktiviteter, underholdning, fitness faciliteter, restaurant og meget andet.