CM Mallorca Palace, Sa Coma, Mallorca

Lokation

CM Mallorca Palace er beliggende på Spaniens østkyst, kun 250 m fra sandstranden ved Sa Coma. Stranden er en af de største i regionen, og det krystalklare hav har fået tildelt den europæiske “blå flag” status grundet den høje vandkvalitet. Blot 500 m fra hotellet, langs strandpromenaden, finder man adskillige restauranter, caféer og butikker i centrum af Sa Coma. Der er 60 km til Palma lufthavn, mens der er 75 km til Palma centrum.

Faciliteter

Hotellet er et voksenhotel (16+)og har 114 værelser, fordelt på 3 etager i hovedbygningen og sidebygningen, samt et 7.000 m2 stort have- og swimmingpoolområde med solterrasse. Her er der stole, parasoller og badehåndklæder til fri afbenyttelse samt en poolbar. Desuden har hotellet en døgnåben reception med elevatorer til de øvrige etager, samt et spillerum, en fjernsynsstue, en frisørsalon, en café, barer og restauranter. Der er trådløst internet overalt på hotellet uden beregning.

Værelser

Hotellet råder over dobbeltværelser og suiter. Alle værelser har balkon eller terrasse, aircondition, TV, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar (mod betaling), føntørrer, samt strygebræt/jern og kaffe/te-udstyr mod forespørgsel. Suiterne har derudover separat stue, samt sutsko og badekåber på badeværelserne. Dobbeltværelserne har desuden badekar med brus, mens suiterne har hydromassage-bad.

Sport/underholdning

Hotellet har et omfattende wellness- og spaområde, hvor man har mulighed for at nyde et personligt wellness-program lavet af kompetente terapeuter. Programmet kan indeholde alt fra massager, skønhedsbehandliger, sauna, tyrkisk bad, dampbad, solarium med mere. Der er desuden en indendørs pool og et boblebad.
Hotellet tilbyder også fitnessområde, bordtennis, badminton, tennis og vandgymnastik. Herudover er der levende musik om aftenen flere gange om ugen. 
På stranden er der mulighed for at prøve windsurfing og sejlads (mod betaling). Der er også mulighed for at leje cykler eller at ride i de smukke omgivelser. 
For golf-entusiaster tilbyder hotellet rabatter på flere af de golfbaner, der ligger nær hotellet. Den tætteste golfbane er 10 km væk.

Måltider

Der tilbydes en lækker buffet til morgenmad, frokost og aftensmad. Der er mulighed for at reservere ophold med morgenmad, halvpension  eller all inclusive.
All inclusive inkluderer både alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer fra kl. 11.00 til 23.30, samt snacks fra kl. 01.00 til 15.30. Derudover genopfyldes minibaren dagligt. 
Ved aftensmad er formel påklædning et krav, hvilket vil sige at mænd bør være iklædt lange bukser.

Betaling

Hotellet accepterer American Express, Diners Club, MasterCard og Visa.

 

Søg på rejser til CM Mallorca Palace her

Hvis valget er faldet på CM Mallorca Palace, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video fra 2019, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, spa- og wellness faciliteter, restauranter, underholdning og meget andet.