IFA Villas Bavaro Resort & Spa, Punta Cana, Dominikanske Republik

Lokation

Hotellet er beliggende i Punta Cana, som ligger på den østlige del af den Dominikanske Republik. Desuden ligger hotellet på stranden i Playa Bavaro, som med sit turkise krystalklare hav, skinnende hvide sand, storslåede naturlige koralrev og en lang kystlinje, menes at være en af de ti flotteste strande i verden. 2 km derfra ligger Palma Real Shopping Village og Dolphin Island. 1,5 km fra hotellet er der forbindelse med offentlig transport, og der er ca. 30 minutters kørsel til lufthavnen i Punta Cana.

Faciliteter

Hotellet råder over 652 værelser fordelt på 3 komplekser. Der er døgnåben reception, indkøbsmuligheder, frisørsalon, diskotek, teater, 7 restauranter, 7 barer og 2 swimmingpools. Herudover er der fitnesscenter, spa, parasoller og badehåndklæder ved pool området samt mulighed for at leje bil og gratis WiFi på nogle områder.

Værelser

Alle værelser inkluderer aircondition, telefon, køleskab, fladskærms-TV, kaffemaskine, sikkerhedsboks (mod gebyr), minibar og føntørrer.
Herudover har værelserne enten terrasse eller balkon, samt WiFi og gratis vand på flaske.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder en lang række aktivitetmuligheder, blandt andet aerobic, volleyball, basketball, badminton, bordtennis, petanque, ridning, tennis, fitness og golf. Der er også en masse forskellige vandsportsaktiviteter, såsom sejlads, snorkling, vandcykler, kanoer, dybhavsfiskeri og windsurfing.
Herudover er der mulighed for at tage spansk kurser, samt salsa og merengue danseundervisning. Det lækre spa- og wellnesscenter tilbyder massage, sauna, dampbad, jacuzzi og skønhedsbehandlinger mod betaling.
Hotellet arrangerer spil og konkurrencer i løbet af dagen, mens der i det afdækkede showteater er forskellige aktiviteter og underholdning om aftenen. Der er et diskotek, som holder åbent til kl. 04.00.

Måltider

Både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte, og det er muligt at bestille all inclusive. Snacks serveres fra kl. 12-02 på pizzeriaet, og på strandbaren fra kl. 12-16. Drinks serveres på hotellet 24 timer i døgnet, mens de serveres fra kl. 23-04 på diskoteket.

Betaling

Kreditkortene Visakort, MasterCard og American Express accepteres som betaling.

Find rejsen til IFA Villas Bavaro her

Hvis valget er faldet på IFA Villas Bavaro, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets værelser, pools, spa, wellness og fitness faciliteter, aktiviteter, underholdning, restauranter, strand og meget andet.