Sentido Buganvilla Hotel & Spa, Spanien

Lokation

Sentido Buganvilla Hotel & spa  er belliggende på den sydligste del af den tropiske ferieø Fuertaventura. Hotellet ligger kun 350 m  fra den lange sandstrand Jandia. Fra hotellet er der kun 100 m til nærmeste shoppingmulighed, og fiskerbyen Morro Jable, med ydeligere indkøbs- og underholdningsmuligheder, ligger omkring 2 km væk. Der er ca. 80 km til lufthavnen Puerto de Rosario,  og transfer til og fra hotellet tager omkring halvanden time.

Faciliteter

Feriestedet blev renoveret i foråret 2017 og tilbyder nu 254 værelser.  Der er en lobby med reception, siddepladser, elevator, trådløst internet (inkluderet), internet-hjørne (ekstra gebyr), buffet-restaurant med terrasse, a la carte-restaurant og en bar. Til hotellet er der tilknyttet frisør og  babysitterordning.

Udenfor er der 2 swimmingpools, den ene opvarmet, solterrasser og en snackbar langs med den ene terrasse. Strandstole og parasoller er inkluderet, badehåndklæder er til rådighed mod et gebyr.

Værelser

Hotellets værelser er delt ind i forskellige kategorier, men alle værelser er med dobbeltseng, sovesofa (ca. 1,40 m bred), køleskab, aircondition, pengeskab (mod gebyr for nogle værelsestyper), satellit-tv, WiFi (inkluderet), telefon, badeværelse med bruser, toilet, hårtørrer, balkon eller terrasse.

De forskellige væreser spænder fra budget-værelse over dobbeltværelse med eller uden havudsigt, til juniorsuite, comfort plus-værelse og mastersuite med spektakulær udsigt.  Forskellen på værelserne er størrelsen og udsigten. De store værelser er inddelt i sove- og opholdsrum og har badekåber og tøfler samt kaffe/te-udstyr til rådighed

Sport/underholdning

Feriestedet har Fitnesscenter med cardio- og styrke-udstyr, spinningrum, motionsrum, squashbane (ketsjere og bolde med depositum), bordtennis, billard, cykeludlejning og tennis på nabohotellet "Faro Jandia", sport kurser (aerobic, spinning), dykkerskole i nærheden samt vandsport fra lokale udbydere på stranden.

Mod et gebyr tilbyder hotellet også wellness for voksne over 18 år. I wellness- & spa-centret er der, saltvands-pool, spabad, sauna, boblebade, tyrkisk bad, massagebrusere, alge- og mudderbade,  og der kan tilkøbes ansigtsbehandlinger samt forskellige former for massage, fx thai massage. Der udover er også frisør, manicure og pedicure.

Mad og drikke

Som all inklusiv-gæst på hotellet kan dagen startes med en lækker morgenbuffet fra kl 8.00 til 10.30, frokosten kan nydes fra kl 13.00 til 15.00 og aftensmaden serveres fra kl. 18.00 til 21.00. Der serveres mineralvand, sodavand, vin og lokale øl til frokost og aftensmaden. Udover buffetrestauranten er der også en  à la carte-restaurant, som serverer lækker international mad. Middag på denne restaurant er dog ikke med i all inklusiv.

Hvis det opstår en lille sult mellem måltiderne er der smagfulde snacks i poolbaren mellem  10.30 til 12.30 samt eftermiddagskaffe, -te og -kage mellem kl. 15.30 og 16.30. Udover snacks serveres der også drinks både med og uden alkohol. Drinksne kan nydes fra 10.30 til 18.00 og igen fra 20.00 til 24.00.

Betaling

Kreditkort: MasterCard og VISA.

Rejs til Sentido Buganvilla Hotel & Spa her

Hvis valget er faldet på Sentido Buganvilla Hotel & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.