Bahia de Alcudia, Mallorca

Lokation

Hotellet er beliggende på Mallorcas nordvestlige kyst, i byen Alcudia, kun ca. 250 m fra en lang sandstrand. Omkring 500 m fra hotellet finder man bymidten, og kun 100 m fra hotellet går der busforbindelser.
Havnen i Alcudia ligger desuden blot en kort gåtur derfra, og her finder man også mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Palma lufthavn ligger en times tid til halvanden fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet er hyggeligt og smagfuldt indrettet og blev komplet renoveret i 2002. De 234 værelser, som hotellet råder over, er fordelt på 8 etager. Der er døgnåben reception og adgang til de øvrige etager med panoramisk elevator. Man finder desuden en stue med bar og veranda, fjernsynsstue med storskærm, læsesal, restaurant, terrasse med lounge og en stor have. I haven finder man swimmingpool og solterrasse. Herudover finder man trådløst internet på hele området, samt hjælp i receptionen, som har døgnåbent, på både tysk, engelsk og fransk.

Værelser

Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, balkon, telefon, tv, aircondition, hårtørrer, badehåndklæder, minibar og sikkerhedsboks (mod betaling). 
Nogle værelser er med både soveværelse og separat opholdsstue med sovesofa, og nogle værelser har 2 balkoner. Alle værelser har trådløst internet. Der er både værelser med havudsigt og med bjergudsigt.

Sport/underholdning

Af underholdning finder man aftenarrangementer flere gange ugentligt med dans, konkurrencer og shows. Derudover er der også masser af mulighed for aktiviteter udendørs,  blandt andet swimmingpoolen med tilhørende solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Mod et mindre beløb er det muligt at spille billard, bordtennis, og minigolf. For de eventyrlystne og sportsbegejstrede er der både mulighed for at komme ud at ride, spille golf, cykle, spille tennis, gå stavgang, diverse sejlsporte og trekking. Hotellet er især cykelvenligt, da de både har fin opbevaring til cykler, en cykelforretning, et mindre værksted og en oase til cykelvask.

Er man ikke det store naturmenneske, men foretrækker at nyde en afslappende ferie, kan man besøge hotellets spa. Her finder man med garanti ro og selvforkælelse, med dampbad, lysterapi-brusere, is-springvand, indendørs pool, sauna og opvarmede bænke. Herudover er der også et fitnessrum, som man kan benytte uden beregning, samt mulighed for at få massagebehandlinger. Hotellet har desuden en “chill-out”-lounge, som er dedikeret til afslapning og indre ro. Den er placeret i den smukke have og er udstyret med sofaer og komfortable hængekøjer. For at gøre det så behageligt som muligt, afspilles der rolig og afslappende musik i loungen.

Måltider

Hotellet tilbyder både all inclusive og halvpension.
Maden serveres som buffet, og all inclusive inkluderer: alkoholiske og alkoholfri drikkevarer fra kl. 10.30 til 23.00, snacks og frugt fra kl. 10.30 til 23.30, samt eftermiddagskaffe og småkager fra kl. 15.30 til 18.00.

Betaling

Kreditkortene Visa, MasterCard og American Express accepteres som betalingsmiddel.

Rejser til Bahia de Alcudia 

Hvis du fandt Bahia de Alcudia interessant, har vi samlet tilbud fra flere af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se videoen nedenfor og få en forsmag på hotellets pools, værelser, strand, omgivelser, aktiviteter og meget andet.