Blue Sea Beach Resort, Rhodos

Location

Blue Sea Beach Resort er belliggende i den hyggelige hotel-landsby Faliraki, der er præget af kulturer fra hele verden. Hotellet ligger kun 10 m fra den  smukke hvide sandstrand, 2 km fra Faliraki centrum og 12 km fra Rhodos By.

Fra hotellet er der gode bus- og taxaforbindelser, så det er nemt at komme til fx Rhodos By. En anden fordel ved hotellet er, at det kun ligger 8 km væk fra Rhodos Lufthavn.   

Faciliteter

Hotellet råder over 316 væresler fordelt i en hovedbygning og to tilbygninger. På hotellet er der en reception, elevatorer, tv-stue, trådløst gratis Wi-Fi, restauranter, barer, butikker og en indendørspool. Udenfor er der 2 pools,  1 opvarmet pool og 1 børnepool. Der er stole, parasoller og poolhåndklæder tilgængelige ved alle pools og på stranden. 

  Mulighed for leje af bil på hotellet.

Værelser

Hotellets værelser er fordelt på 12 eneværelser, 200 dobbeltværelser, 75 tresengs-værelser, 27 familieværelser og 3 superior-værelser.  Det er også muligt at booke dobbeltværelser med privatpool

På værelserne er der bl.a. hårtørrer, trådløst internet, aircondition, TV og køleskab.   

Sport/underholdning

Vil man dyrke motion på ferien er der mange tilbud. Hotellets faciliteter tæller aerobic, basketball, beachvolley, fodbold, squash, tennis, bordtennis, billard  og et fitness- og motionscenter.  Udover tilbud om motion er der også wellness,  fx massage, manicure, pedicure, voksbehandling, sauna og jacuzzi.

Hotellet har også Mini club, babysitter-service og en legeplads.

Måltider

Hotellet tilbyder sine gæster en elegant, komfortabel lobby og terrasse. Der er en stor morgenmads- og middagsbuffet. Drinks kan nydes i hotellets strand- eller poolbar.  Opholdet kan købes med all Inclusive, som indeholder buffetmåltider med show-køkken, udvalgte lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra kl. 10:00 til kl. 23:30 samt varme og kolde snacks, kager, frugt og is i snackbaren  kl. 10:30 til 17:30.

Ud over buffetrestauranten findes også 2 a la carte restauranter, hvoraf den ene specialicere sig i det græske køkken.

Betaling

Udover kontanter tager hotellet mod betaling med Visa og MasterCard.

 

Find rejsen til Blue Sea Beach Resort her

Hvis valget er faldet på Blue Sea Beach Resort, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, pools, strand, værelser og meget andet.