San Antonio Hotel & Spa, Qawra, Malta

Lokation

Hotellet ligger i et område i St. Paul's Bay kun få minutters gang fra bymidten. Det er opført i en typisk mediterransk byggestil og råder over et af de største lagune-pool-komplekser på Malta. Der er desuden ikke langt til strandpromenaden med de mange forretninger, barer og restauranter og det vilde natteliv.

Faciliteter

Det smukke hotel åbnede i år 2001 og har i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en reception, et par forretninger, en frisørsalon, et konferencerum, en klimatiseret à la carte restaurant og gratis wifi.

Hotellet tilbyder børneklub til de mindste og en klub til de lidt større, hvor  der er spillekonsolder, TV og tablets, hvor unge kan udfordre hinanden i forsellige spil. Derudover er der også en børneswimmingpool fyldt med leg.

Værelser

De flotte indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og minibar/køleskab. Herudover er de udstyret med centralt klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks. Det er muligt at vælge mellem dobbeltværelse, familieværelse, Duplex værelser, som er et værelse i 2 etager, suite, deluxe værelser og deluxe familieværelse.

Sport/underholdning

På arealerne udenfor finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse. På hotellet finder man også en infinity swimmingpool kun til personer over 16. 

Herudover er der en indendørs swimmingpool, en jacuzzi og en sauna, ligesom man kan få forskellige former for massage.

Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, squash og badminton eller dyrke motion i hotellets fitnesscenter, hvor det både er muligt at dyre styrketræning samt forskellige fitnessklasser.

Mad og drikke

Hotellet har flere forskellige restauranter og barer.

all inclusive inderholder:

  • Morgenmad, frokost og aftensmad, alle som buffet
  • Kaffe/te og snacks fra kl. 15: 00-17: 30
  • Sodavand og nationale alkoholiske drikke til måltider og fra kl. 10: 00 til kl. 23: 30

 

Betaling

Hotellet accepterer MasterCard, Visa og American Express.

Find rejsen til San Antonio Hotel & Spa her

Hvis valget er faldet på San Antonio Hotel & Spa, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video for at få en forsmag på hotellets omgivelser, pools og meget andet.