San Antonio Hotel & Spa, Qawra, Malta

Lokation

Hotellet ligger i et område i St. Paul's Bay kun få minutters gang fra bymidten. Det er opført i en typisk mediterransk byggestil og råder over et af de største lagune-pool-komplekser på Malta. Der er desuden ikke langt til strandpromenaden med de mange forretninger, barer og restauranter og det vilde natteliv.

Faciliteter

Det smukke hotel åbnede i år 2001 og har i alt 300 værelser. Bygningen rummer desuden en reception, et par forretninger, en frisørsalon, et konferencerum og en klimatiseret à la carte restaurant.

Værelser

De flotte indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og minibar/køleskab. Herudover er de udstyret med centralt klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks.

Sport/underholdning

På arealerne udenfor finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse. Herudover er der en indendørs swimmingpool, en jacuzzi og en sauna, ligesom man kan få forskellige former for massage. Sportsbegejstrede kan spille bordtennis, squash og badminton eller dyrke motion i hotellets fitness-studie.

Mad og drikke

all inclusive inderholder:

  • Morgenmad, frokost og aftensmad, alle som buffet
  • Kaffe/te og snacks fra kl. 15: 00-17: 30
  • Sodavand og nationale alkoholiske drikke til måltider og fra kl. 10: 00 til kl. 23: 30


Betaling

Hotellet accepterer MasterCard, Visa og American Express.

Find rejsen til San Antonio Hotel & Spa her

Hvis valget er faldet på San Antonio Hotel & Spa, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video for at få en forsmag på hotellets omgivelser, pools og meget andet.