Sealife Buket Beach, Okurcalar, Tyrkiet

Lokation

Sea Life Buket Beach Hotel er beliggende i byen Okurcalar i regionen Alara. Hotellet ligger lige ned til egen sandstrand ved den tyrkiske riviera. Du finder Alanya 35 km fra hotellet, og Antalya lufthavn 95 km væk. Busforbindelser til både Alanya og Antalya lufthavn er at finde i nærområdet.


Faciliteter

Hotellet udgør en 5-etagers hovedbygning samt 8 tilstødende bygninger og irummer i alt 323 værelser. Der er døgnåben reception og 24 timers check-ud-service. Desuden er der adgang til de øvre etager med elevator, lige som der er mulighed for at veksle penge på hotellet. Trådløst internet er at finde på offentlige områder. Hotellet råder over både restauranter, morgenmads-område samt en bar. Indkøbsmuligheder er også at finde på området, sammen med en hyggelig og smuk have. Som noget ekstra har hotellet et tv-rum, en frisørsalon og mulighed for at leje bil. Der er 2 swimmingpools med ferskvand og en separat børnepool. Parasoller og solsenge er tilgængelige på stranden samt ved poolen og er gratis. Hotellet tilbyder endvidere både et diskotek og en biograf.

Personalet på hotellet taler henholdsvis tysk, engelsk og russisk.


Værelser

Alle værelser er udstyret med air-conditioning, sikkerhedsboks, minibar, mini-køleskab, telefon og fjernsyn. På badeværelset vil der være bruser, badekar og føntørrer. Der er trådløst internet på alle værelser. Mange af værelserne har desuden balkon eller terrasse samt havudsigt.


Sport/underholding

Hotellet har både udendørs og indendørs pool samt egen strand. Til poolen hører en vandrutsjebane til glæde for folk i alle aldre. Der er også mulighed for at slappe af i boblebadet. Der er mulighed for at benytte sig af hotellets spa, hvor man blandt andet kan få forskellige former for massage og krops- og ansigtsbehandlinger. Af forskellige udendørs aktiviteter kan nævnes boccia, strandvolley, basketball eller for et mindre beløb tennis. Det er også muligt at dyrke forskellige former for vandsport, såsom vandgymnastik eller for et mindre beløb vandski, jetski, vandcykler, bananbåd, sejlads, dykning, windsurfing samt muligheden for at sejle i kano og catamaran.

Er man mere til indendørs aktiviteter, har man mulighed for at benytte hotellets fitnessrum, spille bordtennis, dart eller lave gymnastik. For et mindre beløb kan man spille pool/billard og bowle. Der er desuden et spa, en sauna, dampbad, tyrkisk bad og et solarium. For et mindre beløb kan man desuden besøge skønhedssalonen.

Der vil være levende musik og aftenshows at finde på hotellet som underholdning.


Måltider

Hotellet tilbyder en masse forskellig mad, og især en masse internationale og sunde retter. Hotellets største restaurant kan rumme 450 personer i alt og serverer både morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Gæster, der ikke når morgenmaden fra kl. 7.00 til 10.00, kan benytte sig af hotellets tilbud om sen morgenmad, som er mellem kl. 10.00 - 10.30 i sommersæsonen. Der kan bestilles all inclusive, hvor der både vil være alkoholiske og alkoholfrie drinks samt snacks inkluderet.

Søg på rejser til Sea Life Buket Beach her

Er valget faldet på Sea Life Buket Beach, har vi samlet tilbud fra flere af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets fitness faciliteter, pools, restaurant, underholdning, spillerum, strand og meget andet.