Lindos Imperial Resort & Spa, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Location

Det storslåede og femstjernede hotel Lindos Imperial Resort og Spa er beliggende lidt uden for byen Kiotari, lige ned til  en let skrånende strand med fine småsten. Det er et af Rhodos' mest populære hoteller - se videoen nederst til højre, og du vil helt sikkert forstå hvorfor.  Der er 1,5 km ind til centrum af Kiotari, og den historiske og billedskønne by Lindos  ligger omkring 10 km væk, mens Rhodos by og lufthavn er ca. 50 km fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet slog dørende op i 2008 og råder over 462 værelser og en spektakulær  lobby med døgnåben reception, forskellige siddeområder, WiFi og elevator. På hotellet er også en restaurant med terrasse og flere andre spisesteder, en souvenirbutik, smykkebutik, et amfiteater, en række barer, fantastisk lækker spa og 3 udendørspools.   De 3 pools er inddelt i hovedpool, aktivitespool med vandrutsjebaner og “slappe-af”-poolen.  Badekåber og håndklæder til pool og strand udleveres mod et depositum, som refunderes ved afrejse. 
Hotellets personale taler hhv.  engelsk, tysk, fransk, italiensk og russisk.

Væresler

Hotellet har som nævnt 462 elegante og lyse værelser, som alle er med aircondition, pengeskab, LCD satellit-tv, WiFi (inkluderet), telefon samt badeværelse med badekar eller brusebad. Derudover har alle værelser en hyggelig møbleret balkon eller terreesse. 

Som en helt speciel service har hotellet en "pude-menu", hvor det er muligt at vælge den helt perfekte hovedpude. Kontakt blot personalet i receptionen.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder sine gæster en bred vifte af muligheder for at få motion. Der er bl.a. mulighed for at gå motionscenter, spille beachvolley, boccia, dart, billard, bordtennis, vandpolo, fodbold og tennis samt skyde med bue og pil . Ved stranden er der mulighed for at dyrke en bred vifte af  vandsport, fx surfing. Der er også mulighed for at leje cykler.

På det fantasiske amfiteater med plads til 500 mennesker er der shows samt musik og dans om aftenen.

Der er også mulighed for total afslapning i Lindos Imperials fantastiske Spa, hvor forskellige former for massage, fx chokolademassage, ansigts- og kropsbehandlinger samt sauna  blot er et lille del af de utallige forkælelsestilbud, der findes her (mod betaling).

Mad og drikke

Vælger I et ophold med all inclusive, vil I få udleveret en oversigt over muligheder og tider ved ankomsten. 

Det er muligt at nyde drinks med og uden alkohol i de mange barer rundt omkring på resortet. Om aften forvandles området omkring hovedbaren til en italiensk restaurant.  Se youtube-videoen til højre og bliv fristet af  hotellets mange forskellige spisesteder. 

Det er muligt at bestille roomservice hele døgnet - perfekt, hvis I vil hygge jer med morgenmad på sengen. Skulle I få lyst til en romantisk tur ud af huset, er det også muligt at bestille forkost 'to go'.       

Hovedrestauranten server både buffet og a la carte. Fra tid til anden er der temaaftener, hvor gæsterne kan nyde spændende specialiteter fra fx. Kina og Mexico.                         .

Betaling

Hotellet tager imod betaling med American Express, MasterCard, VISA.

 

Rejs til Lindos Imperial Resort & Spa her

Hvis valget er faldet på Lindos Imperial Resort & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video fra 2012, for at få en forsmag på hotellets værelser, fitness faciliteter, spa og wellness faciliteter, pools, aktiviteter, strand, restaurant og meget andet.