Dolmen Resort Hotel, Qawra, Malta

Lokation

Hotellet har storslået udsigt over St. Pauls Bay, kun adskilt af hotellets pool-plateau. Indkøbs- og underholdningsmuligheder er inden for gåafstand. Lufthavnen i Valletta er omkring 23 km væk.

Faciliteter

Hotellet har 413 værelser i det populære og moderne feriekompleks fordelt på 6 etager. Herudover er der en foyer med reception, elevatorer, restauranter, barer, café, gavebutik, natklub, kasino og en parkeringsgarage (mod gebyr). Der er flere swimmingpools, herunder en swimmingpool med saltvand i de rummelige haver. Stole, paraplyer og håndklæder ved poolen er inkluderet. Hotellet har også en privat strandklub med strandrestaurant.

Værelser

De smagfuldt indrettede standardværelser har bad, toilet, hårtørrer, aircondition, telefon, satellit-tv, pengeskab, minibar (ekstra gebyr) og balkon eller terrasse. Værelset kan også bookes med havudsigt. Økonomiværelser ligger i stueetagen og har ingen balkon. Superior-værelserne er mere rummelige og komfortable end standardværelserne og har kaffe/te-faciliteter.  Nogle er også tilgængelige med Superior Ocean View. Familieværelserne har havudsigt og tilbyder ekstra soveplads til børn med ellers samme faciliteter som standardværelserne. Juniorsuiterne ligger på de øverste etager og tilbyder et separat soveværelse.

Sport/underholdning

Gratis: fitnesscenter, indendørs swimmingpool, spabad, sauna og tennisbane. Regelmæssig aftenunderholdning. For et gebyr: dykkerskole (på tysk), behandlinger og spa.

Mad og drikke

Med all inclusive: morgenmad, frokost og middag, sandwich og kager fra kl. 15:00 til 17:00, lokale alkoholholdige drikke og læskedrikke fra kl. 10:00 til 23:00.

Betaling

Hotellet accepterer MasterCard, Visa og American Express.

Find rejsen til Dolmen Resort Hotel her

Hvis valget er faldet på Dolmen Resort Hotel, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, pools og meget andet.