Exagon Park Hotel, Mallorca

Lokation

Exagon Park Hotel er omgivet af en pinjeskov i nærheden af Albuferas naturreservat. Ca. 500 m fra hotellet finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse restauranter, barer og klubber. Der er desuden busforbindelser direkte ved hotellet, ligesom stranden Son Baulo kun ligger 250 m fra hotellet. Ca. 1 km væk finder man byens centrum, mens der er ca. 9 km til Albufera centrum. Der er ligeledes 9 km til Son Reial og 60 km til lufthavnen.

Faciliteter

Med sine 4 etager rummer hotellet i alt 285 værelser, hvoraf de 5 er enkelt værelser, mens 271 er dobbeltværelser og 9 er suiter. Hotellet ligger i en have, der strækker sig over hele 35.000 m2. Den klimatiserede bygning råder over en foyer med døgnåben reception, 3 elevatorer samt en frisør. Der er desuden et par forretninger, to barer, et diskotek, en læsesal, en lille spillehal, en tv-stue og en à la carte-restaurant. Herudover er der mulighed for at leje både biler og cykler.

Værelser

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Værelserne er flisebelagte og udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, balkon eller terrasse og safeboks (mod betaling). Alle værelser har aircondition og trådløst internet.

De 9 suiter har derudover en ekstra stue og minibar, ligesom der også ligger badekåber klar til gæsterne. Suiterne har desuden køkken med køleskab, mikroovn, kaffemaskine, komfur og diverse køkkenudstyr.

Sport/underholdning

På de store udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en poolbar. Herudover er der også en indendørs swimmingpool med jacuzzi og sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at få massage. For de sportsbegejstrede er der aerobic, tennis, bordtennis, bueskydning, beachvolley, petanque, billard, golf (driving range med golfskole) samt et fitness-studie (delvist mod betaling). Desuden er det muligt at ride på heste samt køre på cykel/mountainbike. Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram for underholdning i form af dans og diskotek. Der er desuden rig mulighed for at udnytte de fantastiske omgivelser og få oplevelser i naturen.

Faciliteter

Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte. Frokosten ydermere som menu.

Der er desuden mulighed for at bestille all inclusive. Her serveres morgenmad, frokost og middag som buffet. Vin, øl, sodavand og vand indgår til frokost og middag i restauranten. Snacks mellem kl. 11.00-24.00. Kaffe, is og kager fra kl. 16:30 til 18:30. Alkoholiske og alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00-24.00.

Det er også muligt at bestille halvpension.

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa og MasterCard accepteres som betaling på hotellet.

Rejser til Exagon Park Hotel

Hvis valget er faldet på Exagon Park Hotel, har vi samlet tilbud fra flere af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets omgivelser, strand, pool og meget andet.