Princess Andriana Resort & Spa, Kiotari, Rhodos, Grækenland

Hotel Princes Andriana Resort & Spa er et nyt luksushotel, i flot design og nyopført i 2012. Hotellet rummer et lækkert pool-område med tilhørende pool til børn. Hvis du har lyst til at svømme i Middelhavet, så har hotellet egen strand - lige udenfor døren.

Soveværelserne er rummelige - også i lækkert design. Nogle har endda direkte adgang til poolen fra terrassen. Der er tænkt på både børn og voksne, da hotellet har en såkaldt ’children’s club’, der er fitness faciliteter og et dejligt spa-område. Dette er et hotel med ekstra god komfort beliggende i smukke og rolige omgivelser.
 

Lokation

Direkte adgang til stranden (undgå sten - badesko er en fordel at tilkøbe)

Hotellet ligger 100 m fra shopping facilitater

Der er 6 km til nærmeste by & ca. 55 km til lufthavnen
 

Hotellet & faciliteter

Hotellet blev opført I 2012. Der er 1 hovedbygning med 3-etages annekser. Der er 380 soveværelser med aircondition. Området inkl. bl.a. en lobby, reception (åben 24/7), sikkerhedsboks, lobbybar + 5 barer, frisør, 7 lifte, mini marked, shop, WIFI (koster ekstra) og en internetcafé.

Derudover har hotellet en del a-la-carte restauranter tilknyttet. De er med terrasse, aircondition og en snack bar. De har også en indendørs swimmingpool.
 

Udendørs faciliteter

Det store pool-område har swimmingpool, pool bar og en separat pool til børn. Gæster kan også nyde en afslappende stund i hotellets haver. Der findes solsenge. Håndklæder og solparaplyer på både stranden og i pool-området. På strandens bar kan du nyde snacks og forfriskende drikkevarer.
 

Soveværelserne

De moderne indrettede værelser er udstyret med bad eller brus/WC, hårtørrer, minibar, sikkerhedsboks, musikanlæg, radio, SAT TV, klimaanlæg og balkon eller terrasse. Mod merpris kan man få delvis eller hel havudsigt eller pool-udsigt.

Daglig rengøring på alle værelser. 
 

Dobbeltværelse Deluxe

De er udstyret med bad eller brus/WC, hårtørrer, minibar, sikkerhedsboks til pc'er, musikanlæg, radio, SAT TV, klimaanlæg, vandkoger og balkon eller terrasse. Mod merpris kan man få delvis eller hel havudsigt.
 

Familieværelse

Det har et stue/soverum med sofaseng samt et soveværelse adskilt med skydedør, ellers udstyret som standardværelse plus pool udsigt.
 

Juniorsuite

Den er udstyret med bad eller brus/WC, hårtørrer, badekåbe, slippers, minibar, sovesofa, SAT TV, WIFI, vandkoger, telefon, sikkerhedsboks, skrivebord og balkon.

 

Juniorsuite med privat pool

Den er udstyret med bad/brus og WC, hårtørrer, badekåbe, slippers, minibar, sofaseng, SAT TV, WIFI, kogekande, telefon, sikkerhedsboks, bord, terrasse med privat pool.  
 

Superior Suite

Den er udstyret med bad/brus og WC, hårtørrer, minibar, sikkerhedsboks, musik system, radio, SAT TV, aircondition, badekåbe, slippers, whirlpool, espresso maskine, kogekande, bord, sofaseng, balkon/terrasse.
 

Måltider (afhænger af sæson) All inclusive

Morgen-, middags- og aftensmad, samt snacks fra 10.30-18.00 og 21.30-24.00. Der serveres lokale alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer mellem 10.00-24.00. Derudover får man et a-la-carte restaurant besøg med pr. ophold. Det kræver reservation. Der er dresscode til disse restauranter: Pænt tøj.
 

Specielt for børn

Der er en separat pool til børn, babysitting (koster ekstra), legeplads og ’kids club’.
 

Underholdning

Animationer for voksne og børn
 

Sport/aktiviteter (koster ekstra)

Aerobics, billiard borde, boldspil, beach volleyball, fodbold, fitness faciliteter (8.00-20.00), bueskydning, miniature golf, cykel udlejning, massage, sauna, tyrkisk bad, spa, golf, hesteridning, og meget andet.

 ​​

Rejs til Princess Andriana Resort & Spa her

Er valget faldet på Princess Andriana Resort & Spa har vi her samlet tilbud fra de fleste tyske rejse bureauer med afgang fra Hamborg lufthavn. 

Se videoen fra 2014, herunder for at få en forsmag på hotellets strand, pool, soveværelser, fitness faciliteter, aktiviteter, spa og wellness faciliteter, restauranter og meget andet.