Grecotel Eva Palace, Korfu, Grækenland

Lokation

Hotellet er beliggende på en smuk bjergskråning på den grønne halvø Kommeno. Fra Hotellet er en skøn udsigt over havet med Grækenland som betagende baggrund. Nedenfor hotellet er der en idyllisk bugt med en lille sandet stenstrand. En lille trappe i natursten gør det muligt at komme hurtigt fra hotellet og ned på stranden. Korfu by med de mange shoppingmuligheder, restauranter og barer ligger 12 km væk.

Faciliteter

Feriestedet har 225 værelser og en lobby med reception og trådløst netværk. Der er også en balkon, hvor den spektakulære udsigt kan beundres. Måltiderne kan nydes i resturanten  eller spiseområdet og i baren er der spændende drinks. Der er et supermarked og til hotellet hører også en garage, hvor kørende gæster er velkomne til at parkere.  

Værelser

Hotellet tilbyder familierum og rygerum. Alle værelser har aircondition, centralvarme og eget badeværelse. Der er også balkon på størstedelen af værelserne og havudsigt. Værelserne er udstyret med dobbeltseng, safeboks, minibar, køleskab, kaffe/te-udstyr, telefon, TV og trådløst internet.

Sport/underholdning

Hvis du har brug for et forfriskende dyp er hotellets pool perfekt til det. En soltaresse, sol lounge og parasoller er til fri afbenyttelse for gæster. Hotellet har mange muligheder for, at få rørt sig, fx tennis, boccia, golf og ridning, snorkling og vandaerobic. Mod betaling kan man også prøve, vandski og pedalbåde.

Feriestedet har også mange indendørs faciliteter som træningsrum, bordtennis, dart og gymnastik.

Mad og drikke

Morgen-, middags- og aftensmad serveres som buffet. Der er også mulighed for opleve show cooking,  hvor køkkenchefen fremtryller lækre retter i gæsternes midte.  Der tilbydes snacks i løbet af dagen og drinks både med og uden alkohol kan købes. 

Betaling

Alle kendte kreditkort accepteres, heriblandt American Express, VISA, Diners Club og MasterCard.

Find din rejse til Grecotel Eva Palace her

Hvis valget er faldet på Grecotel Eva Palace, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, aktiviteter, restaurant, spa- og wellness faciliteter, strand og meget andet.