Arminda Hotel & Spa, Kreta, Grækenland

Lokation

Hotellet Arminda Hotel & Spa ligger blot 100 meter fra sandstranden og omkring 2,5 km fra både Chersonisos og Stalis centrum, som begge er meget populære feriesteder på Kreta. Lige foran hotellet er der offentlige busforbindelser. Lufthavnen ligger ca. 27 km fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet råder over 199 værelser og en døgnåben reception samt en lobby med tv-hjørne, bar, restaurant og trådløst internet. Der er fem swimmingpools, hvoraf den ene er forbeholdt børn. Der er tilmed en water park, som indeholder sjove vandrutchebaner for både voksne og børn. Hvis børnene lyster, er der en kids club, hvor personalet står for sjov og spas for børn mellem 4 og 14 år. Derudover finder man en poolbar, en snackbar samt solterrasse med fri adgang til parasoller og solsenge er til rådighed. Hotellet byder desuden på en hyggelig have, hvor man kan gå en tur.

Værelser

På hotellet finder man mange forskellige værelsestyper: dobbeltværelser, superior dobbeltværelser, familieværelser, familieværelser superior og suiter. Det er muligt at få værelserne med en smuk hav-, pool- eller haveudsigt. Alle værelser inkluderer aircondition, telefon, tv, køleskab, sikkerhedsboks (mod betaling), føntørrer, eget badeværelse med bad samt balkon eller terrasse med borde og stole. Nogle af værelserne har desuden separat soveværelse. Det er muligt at tilkøbe trådløst internet på værelset.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder aktiviteter som beachvolley, bordtennis, fitnesscenter, tennis, strandfodbold, petanque, aerobics og basketball samt billard, minigolf og golf (mod betaling). Indenfor én km fra hotellet er det muligt at prøve en masse forskellig vandsport samt snorkling, ridning eller at give vandparken et besøg. 15 km fra hotellet ligger der desuden en golfbane.

Mod betaling kan man i hotellets spa få en masse forskellige spabehandlinger som f.eks. massage, sauna, tyrkisk bad eller andre skønhedsbehandlinger. Et dampbad og anti-age-behandlinger er også en mulighed, ligesom hotellet flere gange ugentligt afholder aftenunderholdning i form af diskotek, karaoke, romantiske aftener med levende musik, shows og konkurrencer.

Mad og drikke

Det er muligt at bestille morgenmad, frokost, aftensmad og selvfølgelig som all inclusive.

All inclusive  inkluderer morgenmad fra kl. 07.30 til 10.15, frokost fra kl. 12.30 til 14.00 og aftensmad fra kl. 18.30 til 21.30. Alle måltiderne serveres som buffet. Hotellet byder desuden på to barer. Den hyggelig snackbar har åbent fra kl. 10.00 til 23.00 og serverer blandt andet sodavand, vand, juice, vin og lokale alkoholiske drikkevarer. Snacks som blandt andet kaffe/te, kage og is serveres fra kl. 10.00 til 18.00. Den anden bar Votsalo Bar tilbyder et stort udvalg af drinks og lokale øl og vin.  Det er desuden i Votsalo Bar, at du finder mange af underholdningsshowsene og aftene. 

Betaling

Visa og MasterCard accepteres som betaling.

 

Find rejse til Arminda Hotel & Spa her

Hvis valget er faldet på Arminda Hotel & Spa, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pools, værelser, aktiviteter, spa- og wellness faciliteter, restauranter, underholdning, fitness faciliteter, strand og meget andet.