Iberostar Cala Millor, Spanien, Mallorca

Lokation

Hotellet ligger direkte ved stranden, og ved siden af strandpromenaden. Stranden er kendt for det hvide sand og det krystalklare vand.

Blot 1 km fra hotellet finder man både natklubber og restauranter. Derudover er der 70 km til Palma lufthavn.

Faciliteter

Iberostar Cala Millor er et eksklusivt spa-hotel kun for voksne, som er ideelt til en romantisk ferie.

Hotellet har 171 værelser, der er designet til en unik ferieoplevelse med afslapning og komfort. Du finder blandt andet buffetrestaurant, snackbar, barer (heriblandt en poolbar), Wi-Fi på hele hotellet, udendørs pool, solterrasse, spa, fitness-studio og sauna på dette hotel. Herudover er der en golfbane i nærheden. 

Der er døgnåben reception, elevator til de øvrige etager, café og et spillelokale. Hotelpersonalet taler både engelsk og tysk.

Værelser

Alle værelser har balkon eller terrasse samt telefon, aircondition, TV, sikkerhedsboks (mod betaling), minibar, badeværelse med brus samt trådløst internet til fri afbenyttelse. Nogle værelser har udsigt til haven, mens andre har delvis eller fuld havudsigt.

Sport/underholdning

Spa området inkluderer swimmingpools, sauna, krop- og ansigtsbehandlinger samt massage og meget andet. På Iberostar Cala Millor finder du aftenunderholdning i form af live musik et par gange om ugen. Der er også masser af mulighed for at være aktiv på ferien uden at forlade hotellet. Komplekset tilbyder både mulighed for udendørs sport i form af beachvolley, petanque og forskellige former for vandsport, samt indendørs sport blandt andet et fitness-studie og bordtennis.

8 km fra hotellet ligger Pula Golf Resort, som er en af de bedste golfbaner på øen.

Måltider

Morgenmad og aftensmad tilbydes som buffet. Der er mulighed for at bestille ubegrænset service (ultra all inclusive), hvor minibaren samt alt ekstraordinært mad, drikkelse og snacks er inkluderet

Man kan selvfølgelig også bestille all inclusive, som man kender det. Her får man morgenmadsbuffet fra kl. 7.30 til 10.30, frokost fra kl. 13.00 til 15.00 og aftensmad fra kl. 18.00 til 21.00. Herudover er der også snacks i snackbaren fra kl. 10.30 til 13.00, samt fra kl. 15.00 til 18.00. Drikkevarer, både med og uden alkohol, serveres fra kl. 10.00 til 24.00.

Hotellet tilbyder også halvpension, hvor morgenmad og aftensmad er inkluderet. Der er også mulighed for kun at bestille morgenmad eller blot et værelse uden noget mad inkluderet.

Betaling

American Express, MasterCard og Visa accepteres som betalingsmiddel

Find rejsen til Iberostar Cala Millor her

Hvis valget er faldet på Iberostar Cala Millor, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.