H10 Timanfaya Palace, Playa Blanca, Lanzarote

Lokation

Hotellet er beliggende i Playa Blanca i den sydlige del af Lanzarote, 35 km fra Lanzarote lufthavn. Hotellet ligger direkte på sandstranden, og lige ved strandpromenaden, og er omgivet af en stor smuk have med palmer. Der er 35 km ind til øens hovedstad Arrecife, mens der er blot 2 km til Calle Limones, som er Playa Blanca’s største indkøbsgade, hvor man finder talrige shopping- og underholdningsmuligheder. De nærmeste restauranter, barer og supermarkeder kan nås indenfor 500 m. Derudover ligger Dorado strand 3 km væk, og Papagayo strandene 5 km væk. Havnen ligger blot 1,5 km fra hotellet, mens Timanfaya nationalpark ligger 20 km derfra. Nærmeste busstoppested finder man indenfor 1 km, mens der er en taxaholdeplads lige ved hotellet.

Faciliteter

Det nyligt renoverede voksen-hotel råder over 305 værelser, fordelt på 5 etager. Herudover tilbyder hotellet  2 udendørs pools, 1 indendørs opvarmet pool, gratis WiFi, udendørs jacuzzi, “chill out”-terrasse, solbadningsområde med havudsigt, frisørsalon, fitnessrum og mulighed for at leje cykler og biler. Der er 3 restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant. Derudover er der en bar og en kaffebar.
I den klimatiserede foyer er der 5 elevatorer og en døgnåben reception, samt en spillehal og en kiosk. Der tales både engelsk, tysk og spansk i receptionen.

Værelser

Alle værelser inkluderer terrasse eller balkon, med udsigt over hotellet, poolen, bjergene eller med havudsigt. Der er TV, telefon, minibar, aircondition, sikkerhedsboks (mod forespørgsel og betaling) og føntørrer.
Nogle værelser har en Nespresso kaffemaskine, eksklusiv velkomst gave, badekåber, tøfler og mulighed for sen check-ud. Derudover har nogle værelser også en separat stue.

Sport/underholdning

For undeholdning tilbyder hotellet blandt andet madlavningskurser, levende musik og shows, temaaftener og meget mere.
Der er 2 udendørs swimmingpools med saltvand og en indendørs swimmingpool. Der er liggestole og parasoller på solterrassen samt en snackbar.
Der er mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter, så som pilates, tai-chi, yoga, vandaerobics, vandpolo, minigolf, dart, pool, bordtennis, tennis, bue- og luftgeværskydning, billard og dykning.
Hotellets gæster har desuden mulighed for at dyrke motion i fitness-studiet, eller besøge det lækre spa- og wellnesområde. Her er der både spabad, sauna, jacuzzi, skønheds- og kropsbehandlinger. Man kan desuden få massage.

Mad og drikke

Man kan bestille opholdet med morgenmad, halvpension eller all inclusive.
Ved halvpension får man morgenmad og aftensmad, der serveres som buffet. All inclusive inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad, alle som buffet. Morgenmaden serveres fra kl. 6.00 til 10.30, mens frokost og snacks serveres fra kl. 12.30 til 15.30. Sodavand og drinks i baren fra kl. 10.30 til 18.00. Frokosten kan vælges à la carte og aftensmaden som menu. Alkoholiske drikkevarer serveres kun til midnat, og gæster bedes undgå korte bukser, ærmeløse t-shirts og sportstøj ved aftensmaden.

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa, MasterCard, Diners Club og EC-kort accepteres som betaling.

Find rejsen til H10 Timanfaya Palace her

Hvis valget er faldet på H10 Timanfaya Palace, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets indretning, pools, fitness faciliteter, barer, restauranter, værelser, aktiviteter, omgivelser og meget andet.