H10 Timanfaya Palace, Playa Blanca, Lanzarote

Lokation

Hotellet er beliggende i Playa Blanca i den sydlige del af Lanzarote kun 35 kilometer fra Lanzarote Lufthavn. Hotellet ligger direkte på sandstranden lige ved strandpromenaden og er omgivet af en stor, smuk have med palmer. Der er 35 kilometer ind til øens hovedstad Arrecife, mens der er blot to kilometer til Calle Limones, som er Playa Blanca’s største indkøbsgade, hvor man finder talrige shopping- og underholdningsmuligheder. De nærmeste restauranter, barer og supermarkeder kan nås inden for 500 meter. Derudover ligger Dorado strand kun tre kilometer væk, og Papagayo-strandene fem kilometerm væk. Havnen ligger blot 1,5 kilometer fra hotellet, mens Timanfaya nationalpark ligger 20 kilometer derfra. Nærmeste busstoppested finder man indenfor én kilometer, mens der er en taxaholdeplads lige ved hotellet.

Faciliteter

Det nyligt renoverede voksenhotel råder over 305 værelser, fordelt på fem etager. Herudover tilbyder hotellet  to udendørs pools, én indendørs, opvarmet pool, gratis wifi, udendørs jacuzzi, “chill out”-terrasse, solbadningsområde med havudsigt, frisørsalon, fitnessrum og mulighed for at leje cykler og biler. Der er tre restauranter, hvoraf den ene er en buffetrestaurant. Derudover er der en festlig bar og en hyggeligt kaffebar.
I hotellets foye finder man fem elevatorer og en døgnåben reception samt en spillehal og en kiosk. Der tales både engelsk, tysk og spansk i receptionen.

Værelser

Alle værelser inkluderer en terrasse eller en balkon med udsigt over enten hotellet, poolen, bjergene eller havet. Der er tv, telefon, minibar, aircondition, sikkerhedsboks (mod forespørgsel og betaling) og føntørrer.
Nogle værelser har en Nespresso-kaffemaskine, eksklusiv velkomstgave, badekåber, tøfler og mulighed for sen check-ud. Derudover har nogle værelser også en separat stue.

Sport/underholdning

Som undeholdning tilbyder hotellet blandt andet madlavningskurser, livemusik,  shows, temaaftener og meget mere.
Der er to udendørs swimmingpools med saltvand og é indendørs swimmingpool. Der er liggestole og parasoller på solterrassen samt en lækker snackbar.
Der er mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter såsom pilates, tai-chi, yoga, vandaerobic, vandpolo, minigolf, dart, pool, bordtennis, tennis, bue- og luftgeværskydning, billard og dykning.
Hotellets gæster har desuden mulighed for at dyrke motion i fitnesscentret eller besøge det lækre spa- og wellnesområde. Her er der både spabad, sauna, jacuzzi, skønheds- og kropsbehandlinger. Man kan derudover også få massage.

Mad og drikke

Man kan bestille opholdet med morgenmad, halvpension eller all inclusive.
Ved halvpension får man morgenmad og aftensmad, der serveres som buffet. All inclusive inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad - alle som buffet. Morgenmaden serveres fra kl. 6.00 til 10.30, mens frokost og snacks serveres fra kl. 12.30 til 15.30. Sodavand og drinks i baren fås fra kl. 10.30 til 18.00. Frokosten kan vælges à la carte. Alkoholiske drikkevarer serveres kun til midnat, og gæster bedes undgå korte bukser, ærmeløse t-shirts og sportstøj ved aftensmaden.

Betaling

Kreditkortene American Express, Visa, MasterCard, Diners Club og EC-kort accepteres som betaling.

 

Find rejsen til H10 Timanfaya Palace her

Hvis valget er faldet på H10 Timanfaya Palace, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn.  

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets indretning, pools, fitness faciliteter, barer, restauranter, værelser, aktiviteter, omgivelser og meget andet.