Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa, Lalla Takerkoust, Marokko

Lokation

Kasbah Igoudar ligger ca. 30 minutters tur i bil fra Marrakesh, som er Marokkos tredjestørste by. Hotellet har shuttlebusser til Marrakesh, og der er også guidede ture. Turen fra Hotellet til Marrakesh er meget flot med smukke bjerge og vandfald.

Faciliteter

Hotellet har ni bygninger, og der er en lille reception i hver bygning. Hotellet råder også over en restaurant, et spiseområde, en bar, roomservice og et vaskeri.

Værelser

Vælger man at bo på et af hotellets dobbeltværelser, mødes man af en udsigt til en frodig oliventræshave. Værelserne  er udstyret med store vinduer, så hele den smukke udsigt kan nydes. Værelserne har også aircondition, satelit-tv, hårtørrer, minibar og eget badeværelse.

Sport/underholdning

På hoteller er der ikke decideret sportsfaciliteter, men det er muligt at tilmelde sig forskellige arrangementer såsom bjergklatring, løbeture og vandaerobic.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder lækkerier og specialiteter fra hele det marokkanske køkken. Der er mulighed for både morgenmad, middagsmad og aftensmad. Derudover kan der købes snacks ved poolen eller i loungen. Hotellet tilbyder også specielmenuer med musik på terrassen.

Betaling

Som betaling kan både VISA og MasterCard benyttes.  

Lokal skat: I Marokko skal man betale en lokal hotelafgift. Afgiftens størrelse afhænger af hotellets kategori og længden af ​​opholdet.

Find rejsen til Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa her

Hvis du fandt Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg.