Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa, Lalla Takerkoust, Marokko

Lokation

Kasbah Igoudar ligger ca. 30 minutters tur i bil fra Marrakesh, som er Marokkos tredjestørste by. Hotellet har shuttle-busser til Marrakesh, og der er også guidede ture. Turen fra Hotellet til Marrakesh er meget flot med smukke bjerge og vandfald.

Faciliteter

Hotellet har 9 bygninger, og der er en lille reception i hver bygning. Hotellet råder også over en restaurant, et spiseområde, en bar, room-service og et vaskeri.

Værelser

Hotellets dobbeltværelser har udsigt udover en frodig oliventræshave. Værelserne  er udstyret med store vinduer så hele den smukke udsigt kan nydes. Værelserne har også air-conditioning, satelit-tv, hårtørrer, mini bar og eget badeværelse.

Sport/underholdning

På hoteller er der ikke deciderede sportsfaciliteter, det  er dog muligt at tilmelde sig forskellige arrangementer som bjergklatring, løbetur og vandaerobic.

Mad og drikke

Hotellet tilbyder lækkerier fra hele Marokko. Der er mulighed for både morgenmad, middagsmad og aftensmad. Udover det kan der købes snacks ved poolen eller i loungen. Hotellet tilbyder også specielmenuer med musik på terrassen.

Betaling

Som betaling kan både VISA og MasterCard benyttes.  

Lokal skat: I Marokko skal man betale en lokal hotelafgift. Afgiftens størrelse afhænger af hotellets kategori og længden af ​​opholdet.

Find rejsen til Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa her

Hvis du fandt Kasbah Igoudar Boutique Hotel & Spa interessant, har vi samlet tilbud fra mange af de Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg.

Se nedenstående video, som er lidt speciel grundet det er en video, som fejrer 10 årsdagen for hotellet, men giver virkelig et godt indblik i hotellet.