R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, Fuerteventura, Spanien

Lokation

Hotellet er beliggende ved kysten af Tarajalejo strand, i den lille charmerende og rolige fiskerby af samme navn. Blot 300 m væk, i den hyggelige fiskerby, finder du både barer, restauranter, butikker og krystalklart vand. Her finder man også den nærmeste busforbindelse. Tarajalejo er placeret midt på øen, og 50 km fra Fuerteventura lufthavn.

Faciliteter

Hotellet råder over 172 værelser, en døgnåben reception og 24 timers check-ud-service. Der er elevator til de øvrige etager. Desuden er der en restaurant, en bar, indkøbsmuligheder, tv-stue og diskotek.

Hotellet har 2 undendørs pools, som kan være delvist opvarmet samt en poolbar.  Ved poolene er der liggestole og parasoller. Mod et gebyr kan man også tage et afslappende stund i boblebadet. Udover de 2 udendørspools, så har hotellet også en indendørs pool.

Der er gratis WiFi og mulighed for at leje cykler.

Hotellet har faciliteter, som er handicapvenlige.

Værelser

Værelser er placeret ud mod stranden og er alle udstyret med eget badeværelse med føntørrer, aircondition, tv, telefon, minibar, WiFi og sikkerhedsboks.

Der er desuden balkon eller terrasse, mini-køleskab og kaffe/te-udstyr. Nogle værelser har også hydromassage-badekar.

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder en lang række aktivitetsmuligheder, såsom tennis, petanque, volleyball, bueskydning, mountain bike, minigolf, windsurfing, snorkling, dykning, bordtennis, squash, pool/billard, aerobic og dart.

I hotellets spa- og wellness område er der både sauna, pool, tyrkisk bad, is-springvand, termiske liggestole, massage, dampbad og skønhedssalon.

Derudover har hotellet også et fitnesscenter til dem, der ønsker at vedligeholde træningen.

Mad og drikke

Der er mulighed for at bestille ophold med morgenmad, frokost, aftensmad, halvpension eller all inclusive. Der serveres også snacks, alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer.

All inclusive inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Eftermiddagssnacks og drikkevarer fra kl. 10.30 til 23.00 er også inkluderet.

Betaling

VISA, MasterCard og American Express accepteres som betaling.

Rejs til R2 Bahia Playa Design Hotel her

Hvis valget er faldet på R2 Bahia Playa Design Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. 

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets pool, restaurant, fitness faciliteter, barer, værelser, spa og wellness faciliteter og meget andet.