De bedste tennis-hoteller, som du har mulighed for at booke charterrejser til, igennem os i Skov Rejser

Bedste Tennis-Hoteller via Skov Rejser.webp

1. Indledning

I dette blog-indlæg giver vi dig vores bud på tennis-hoteller. Vi har delt dem op i top-5 tennis-hoteller for par, tennis-hoteller for familier, samt top-5 dansker-hoteller med tennis. Derudover har vi listet vores hoteller geografisk til sidst i bloggen. Så kan I både vælge et sted der passer til jer og til hvor I gerne vil hen på tennis ferie. Hoteller med rigtig gode tennisfaciliteter & tennisbaner (hardcourt eller grusbane) findes især i Spanien (inklusiv øerne) og Tyrkiet. Her lister vi alle dem, som vi ved, har rigtig gode tennisfaciliteter.

Derudover har de tennis hoteller vi lister mulighed for at inkludere All Inclusive rejser, hvilket vil sige, at tennis selvfølgelig også er inkluderet. Leje af bane, bolde og ketsjere skal ske i samarbejde med hotellerne selv. Vi håber, at denne blog vil hjælpe jer til at komme afsted på en fantastisk tennisrejse.
 

2. Pro-tip

Nogle gange kan det betale sig at være flere om at bestille en tennisrejse. Her kunne det være relevant at spørge andre medlemmer i din tennisklub eller omgangskreds, om de kunne være interesseret i  at drage afsted på en aktiv tennisferie, med alt hvad der hører til. Det kan ofte være billigere at bestille i større grupper. Derfor kan du benytte dig af vores grupperejseformular, hvis I er rigtig mange der skal afsted. Så får I tilsendt tilbud fra vores samarbejdspartner Travianet. 

I får nu listen af top-5 hoteller delt op i hoteller bedst for par, familier, Egypten & Tyrkiet, samt en fuld liste af de hoteller vi i Skov Rejser kan anbefale, at tage på tennisferie til. God læselyst!

 

3. Top-5 tennis hoteller til par

Hotellerne listet herunder er vores absolutte bud på en top-5, over hvilke hoteller, der er bedst indenfor tennis og charterrejser for par. Klik gerne på hvert hotel, for en mere udførlig beskrivelse af alle dets muligheder.

H10 Timanfaya Palace, Playa Blanca, Lanzarote

Oásis Atlântico Salinas Sea, Kap Verde

Estalagem Da Ponta Do Sol, Madeira, Portugal

Hotel Chems Le Tazarkount, Marokko

Galeri Resort Hotel, Okurcalar, Tyrkiet

 

4. Top-5 tennis hoteller til familier

Hotellerne listet herunder er vores absolutte bud på en top-5, over hvilke hoteller, der er bedst indenfor tennis og charterrejser for familier. Klik gerne på hvert hotel, for en mere udførlig beskrivelse af alle dets muligheder.

Melissa Garden Apart Hotel, Side, Tyrkiet

Primera Hotel & Apart, Alanya, Tyrkiet

Melia Tamarindos, San Augustin, Gran Canaria

Iberostar Torviscas Playa, Costa Adeje, Tenerife

Riu Club Bambu, Punta Cana, Den Dominikanske Republik

 

5. Top-5 tennis hoteller Tyrkiet og Egypten

Hotellerne listet herunder er vores absolutte bud på en top-5, over hvilke hoteller, der er bedst indenfor tennis og charterrejser til enten Tyrkiet eller Egypten. Klik gerne på hvert hotel, for en mere udførlig beskrivelse af alle hotellets muligheder.

Eftalia Splash Resort, Alanya, Tyrkiet

Siva Grand Beach, Hurghada & Safaga, Egypten

Makadi Palace, Hurghada & Safaga, Egypten

Primasol Hane Family Resort, Side & Antalya, Tyrkiet

Oba Star Hotel & Spa, Alanya, Tyrkiet

 

6. Læs om Club La Santa her

På Club La Santa, Lanzarote, Spanien, kan du få den ultimative sportsferie med flere en 50 forskellige sportsgrene. På resortet er det muligt at spille tennis, med udlejning af ketchere på stedet.  Vil du læse om tennis faciliteterne på Club La Santa? Klik her eller læs vores blog.
 

7. Søg på jeres næste tennisferie her

Er du blevet inspireret til, at tage på aktiv tennisferie? Rejs afsted på charterrejse ved at bruge vores rejseportal. Herunder kan du skrive hotelnavn, dato for fleksibel afrejse & antal rejsende.
Få overblikket ved at udfylde nedenstående formular.

 

 

8. Fordi du læste artiklen…

 

Læs vores spændende blog om fitness på ferien.  Tjek en af vores nyeste blogs ud, ved at klikke herunder.

Fitness på ferien

Læs om charterrejser hos os. Klik på banneret herunder og få dit overblik over, hvordan vores rejseportal virker. 

Charterrejser med os


Vi håber, at I har ladet jer inspirere af vores blog om tennisferie og tennishoteller. 

 Tilbage til alle blogs