Charterrejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 20-40%.

 

Fordele ved charterrejser

Rejseportalen Skov Rejser har udviklet en søgemaskine, der har samlet udbuddet af billige charterrejser fra de tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg Lufthavn

Vi ved alle at danskere elsker sol, sommer og charterrejser. Charterrejsen skal være et afslapningsområde, hvor vi skal lade op til en ny hverdag med skole, arbejde eller andet. Vi længes efter en lang og dejlig sommerferie på et lækkert hotel uden bekymringer, hvor vi nyder hinandens selskab.

Her kan du få overblikket over alt hvad du behøver at vide inden du booker din charterrejser igennem Skov Rejser af de tyske rejsebureauer - på dansk med samme pris. God læselyst! 

 

Charterrejser.pngSpar 20-40%
Charterrejser.pngBillige rejser i skolernes ferier
Charterrejser.pngFleksibel rejselængde på rejserne
Charterrejser.pngTyske charterrejser, men på dansk
Charterrejser.pngSamme rejsetryghed som i Danmark
Charterrejser.pngAlle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn

 
Find de perfekte charterrejser

Nedenstående har I muligheden for at finde lige præcis den charterrejse I ønsker. I kan her se samtlige destinationer, som bliver udbudt af de tyske rejsebureauer. Priserne på rejserne er yderst billige, så book gerne hurtigst muligt. Det eneste I skal gøre, er at indtaste rejsedatoer, destination og antallet af personer der skal afsted på rejsen.
Efter søgningen kan der filtreres efter en masse forskellige kriterier. Det kan fx være efter "tæt på stranden" eller "havudsigt".  Derudover signalerer vores smiley-ordning for hvert hotel, hvordan tidligere gæsters oplevelse og vurdering af charterrejsen har været.

 

Inspiration til din charterrejse

Hvis du og din familie søger inspiration til den kommende charterrejse, så anbefaler vi hos Skov Rejser at læse med her, for at få et overblik over de destinationer som er vores populære toprejsemål når det gælder charterrejser:

Charterrejser til Tyrkiet Tyrkiet

Hvis I er interesseret i eksotisk mad og en anderledes kultur, så kan I blive inspireret af mulighederne i Tyrkiet. Tyrkiet er et land hvor I kan få mest ud af pengene. Charterrejser til Tyrkiet er vores topdestinationen, og især til byen Alanya. Det er her de fleste danskere køber deres charterrejser til og nyder solen.

Charterrejser til Tyrkiet Bulgarien

Yderligere finder vi Bulgarien, som er et land der oftest bliver solgt charterrejser til. Her vil I måske tænke over, om det ikke kun er unge der rejser til, men det er det ikke længere. Mange familier har nemlig også fået øje på Bulgariens flotte natur og landskab, men som er billigt at rejse til.

Charterrejser til Bulgarien

Charterrejser til Tyrkiet Gran Canaria

Hvis disse to lande ikke er faldet i jeres smag, så er der også charterrejser til Gran Canaria, som er endnu en vores populære destinationer. Gran Canaria er en af de øer hvor danskerne også køber mange charterrejser til. Gran Canaria har den dejlige varme, som også Tyrkiet og Bulgarien byder på, og har også mange flotte seværdigheder som bør opleves.

Charterrejser til Gran Canaria

Charterrejser til Tyrkiet Mallorca

Skov Rejser oplever også at charterrejserne til Mallorca er steget. Siden Mallorca er blevet introduceret for den danske befolkning, har området været et af de velkendte steder danskerne har besøgt. Mallorca har en smuk natur, flotte bjerge, gode vandreområder og selvfølgelig rigtig god mad.

Charterrejser til Mallorca
"I 2017 var der over 500.000 danskere der rejste til Grækenland, og det kunne i hvert fald også mærkes hos os i Skov Rejser."

Charterrejser til Tyrkiet Grækenland

Andre steder som kunne være fantastiske at opleve er Grækenland. Der forventes efterfølgende at mange danskere fortsat vil tage på charterrejse til de græske øer nu når krisen så småt har sænket sig. Grækenland indehaver mange flotte og historiske seværdigheder, som bestemt bør opleves. De græske øer er vidunderlige, I vil finde dejlig mad og en fantastisk gæstfrihed. Det er desuden stadig meget billigt at tage på charterrejse til Grækenland.

Charterrejser til Grækenland

Charterrejser til Tyrkiet Kap Verde

En af øerne, som vi varmt kan anbefale jer, er for eksempel Kap Verde, som er en ø der har en beliggenhed 500 km. vest fra Afrikas kyst. På Kap Verde skinner den varme sol altid, så der er tid til ren afslapning og forkælelse. Derudover er der også mulighed for at rejse længere væk, for de gæster der nyder at komme rigtig langt væk fra Europa.

Charterrejser til Kap Verde

Charterrejser til Tyrkiet Den Dominikanske Republik

Her har I muligheden for at tage på charterrejse til Den Dominikanske Republik. Dette feriested er det rene paradis! Der er 1.200 km. sandstrand og det er ikke kun en destination for romantiske par, men også for familier og venner der vil opleve noget ekstraordinært.

Charterrejsen til Den Dominikanske Republik giver fx mulighed for at dykke. Under vandet har stedet en helt anden verden at byde på, som giver en helt unik oplevelse. Desuden er den caribiske musik kendt overalt i verden, hvilket også bidrager til den specielle stemning på Den Dominikanske Republik. Øen har dansemusik overalt på strandene, i barerne og butikkerne. Vil I på flere udflugter, byder Den Dominikanske Republik også på regnskove, hvor I kan opleve de smukkeste vandfald og den eksotiske natur.

Charterrejser til Tyrkiet Egypten

Hvis I er til mere kulturelle og historiske områder, så er der også charterrejser til Egypten. I Egypten har I mulighed for at opleve Cairo, hvor pyramiderne, sfinksen og Kongernes dal befinder sig. Disse historiske monumenter er helt klart værd at opleve og kan varmt anbefales.

Udover de historiske områder i Egypten, har Egypten også andet at byde på, som for eksempel deres charterrejser til Hurghada, Sharm El Sheik, Makadi Bay og El Gouna. Disse områder har fantastiske muligheder for at dykke. Egyptens smukke koralrev med de mange forskellige arter af fisk og planter er som et andet univers. Det vil være uforglemmeligt, og I vil nemt være beskæftiget hele dagen. Skal det dermed være solrigt, billigt og oplevelsesværdigt er Egypten det rette sted at besøge.

Charterrejser til Egypten

Udover disse destinationer som er beskrevet her, er I mere end velkomne til at se vores rejseblog om forskellige rejsemål.

"I 2018 var der over 280.000 danskere, der rejste ud af Hamborg Lufthavn. 40% af de rejsende tog på charterferie."

Hvorfor er charterrejser så populære? 

Charterrejser er "convenience". Rejsebureauerne arrangerer rejserne for dig, så du ikke skal gøre det. De booker mange flypladser og hotelværelser ad én gang, således at de får mængderabat, og kan tilbyde dig charterrejsen billigere, end du selv ville kunne købe det for.

De fleste charterrejser, på Skov Rejsers hjemmeside, har også Transfer inkluderet, så du ikke skal tænke på transporten mellem lufthavn og hotel. Tilmed har mange af de tyske rejsebureauer "Zug zum Flug" inkluderet, hvortil du kan rejse gratis til Hamborg Lufthavn (indenfor Tysklands grænser).  

 Hvad er Skov Rejser?