Charterrejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 20-40%.

 

Fordele ved charterrejser

Rejseportalen SkovRejser.dk har udviklet en søgemaskine, der har samlet udbuddet af billige charterrejser fra de tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg Lufthavn

Vi ved alle, at danskere elsker sol, sommer og charterrejser. Charterrejsen skal have fokus på afslapning, hvor vi kan lade op til en hverdagen med skole, arbejde og alt det andet, vi skal nå. De fleste af os længes efter en lang og dejlig sommerferie på et lækkert hotel uden bekymringer, hvor vi nyder hinandens selskab.

Her kan du få overblikket over alt, hvad du behøver at vide, inden du booker din charterrejser igennem SkovRejser.dk igennem en af de tyske rejsebureauer - men med dansk support til den samme pris, som hvis du købte direkte fra de tyske rejsebureauer. God læselyst! 

 

Charterrejser.pngSpar 20-40%
Charterrejser.pngBillige rejser i skolernes ferier
Charterrejser.pngFleksibel rejselængde på rejserne
Charterrejser.pngTyske charterrejser, men med dansk support
Charterrejser.pngSamme rejsetryghed som i Danmark
Charterrejser.pngAlle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn

Find de perfekte charterrejser

Nedenstående i vores søgemaskine har I muligheden for at finde lige præcis den charterrejse, I går og drømmer om.

I kan her se samtlige destinationer, som bliver udbudt af de tyske rejsebureauer. Priserne på rejserne er yderst billige, så book gerne hurtigst muligt, da priserne hele tiden ændrer sig efter udbud og efterspørgsmål - ofte bliver efterspørgslen (og derved prisen) højere, jo tættere på afrejsedatoen. Det eneste, I skal gøre, er at indtaste rejsedatoer, destination og antallet af personer, der skal afsted på rejsen.

Efter søgningen kan der filtreres efter en masse forskellige kriterier. Det kan fx være efter "tæt på stranden" eller "havudsigt".  Derudover signalerer vores smiley-ordning for hvert hotel, hvordan tidligere gæsters oplevelse og vurdering af charterrejsen har været. Husk dog gerne at undersøge de forskellige hoteller på fx TrustPilot, så I kan være helt sikker på, at hotellet lever op til jeres forventninger. Stjerneordningen med hotelstjerner er nemlig forskellig fra lang til land.

Inspiration til din charterrejse

Hvis du og din familie søger inspiration til den kommende charterrejse, så anbefaler vi hos SkovRejser.dk, at du læser med her, for at få et overblik over de destinationer, som er vores populære toprejsemål, når det gælder netop charterrejser.

Disse er nogle af vores mest populære rejsemål:

Rejser til Tyrkiet

Hvis I er interesseret i eksotisk mad og en anderledes kultur, så kan I blive inspireret af mulighederne i Tyrkiet. Tyrkiet er et land, hvor I kan få mest for pengene. Charterrejser til Tyrkiet er vores topdestinationen, og vi formidler især billige charterrejser med All Inclusive til byen Alanya. Det er her de fleste danskere køber deres charterrejser til og nyder solen og kulturen.

Rejser til Bulgarien

Bulgariener et land, der oftest bliver solgt charterrejser til. Engang var det meget de unge, som gerne ville ned i varmen og feste, som tog til Bulgarien. I dag er det dog også især familier, der har fået øjnene op for Bulgariens smukke natur og landskab. Derudoer er Bulgarien også ofte en skøn feriedestination, hvis du gerne vil have en billig charterrejse med All Inclusive.

Charterrejser til Bulgarien

Rejser til Gran Canaria

Charterrejser til Gran Canaria er endnu en af vores populære rejsedestinationer til billige rejser med All Inclusive. Gran Canaria er en af de øer, hvor danskerne også vælge at holde deres ferie på - især charterferier er i høj kurs for danskerne på Gran Canaria. Gran Canaria har den dejlige varme, som også Tyrkiet og Bulgarien byder på, og så har landet også mange flotte seværdigheder, som bestemt bør opleves - for eksempel hvalsafari og Cocodrilo Park Gran Canaria.

Charterrejser til Gran Canaria

Rejser til Mallorca

Vi her hos SkovRejser.dk oplever også, at charterrejserne til Mallorca er steget. Siden Mallorca er blevet introduceret for den danske befolkning, har området været et af de velkendte steder, danskerne har besøgt. Mallorca har en smuk natur, flotte bjerge, gode vandreområder og selvfølgelig rigtig god mad. Her er der gode muligheder for en billig charterrejse med f.eks. All Inclusive.

Charterrejser til Mallorca

Rejser til Grækenland

Et andet sted, som kunne være fantastisk at opleve, er Grækenland. Her kan du vælge imellem en af de mange forskellige øer, der er i landet. Mon ikke, du finder en ø, som lever op til alle dine forventninger for, hvordan en god ferie ser ud? Du kan fx tage til den populære ferieø Kreta, eller du kan tage et smut forbi nogle af de mindre kendte øer som fx Naxos eller Thassos. Grækenland har rigtig mange flotte og historiske seværdigheder, som bestemt bør opleves, hvis man vælger at holde sin ferie i skønne Grækenland, hvor I bl.a. vil finde dejlig mad og en fantastisk gæstfrihed. Det er desuden stadig meget billigt at tage på charterrejse til Grækenland - måske endda med All Inclusive?

Charterrejser til Grækenland

Rejser til Kap Verde

En af øerne, som vi varmt kan anbefale jer, er Kap Verde, som er en ø, der har en beliggenhed 500 km. vest fra Afrikas kyst. På Kap Verde skinner den varme sol altid, så her er der tid til ren afslapning og forkælelse. Derudover er Kap Verde blevet en populære rejsedestination i løbet af de seneste par år. Kap Verde har rødder i det portugisiske, og derfor  reflekterer landets kultur både portugisiske og afrikanske rødder. Der er næsten kun turisme på øen Sal, da den sproglige barriere kommer i vejen for rejsen af Kap Verde, hvor næsten ingen kan snakke engelsk. Dog kan du opleve både hvide sandstrande og fx vindsurfing på Sal.

Charterrejser til Kap Verde

Rejser til Den Dominikanske Republik

Her igennem SkovRejser.dk har I mulighed for at tage på charterrejser til Den Dominikanske Republik. Dette feriested er det rene paradis! Der er 1.200 km. sandstrande i landet, og Den Dominikanske Republik er ikke kun en destination, der er velegnet for romantiske par, men også for familier og venner der vil opleve noget ekstraordinært.

Charterrejsen til Den Dominikanske Republik giver fx mulighed for at dykke. Under vandet har landet en helt anden verden at byde på, som giver en helt unik oplevelse. Desuden er den caribiske musik kendt overalt i verden, hvilket også bidrager til den specielle stemning på Den Dominikanske Republik. Øen har dansemusik overalt på strandene, i barerne og i butikkerne. Vil I på udflugter, byder Den Dominikanske Republik også på fx regnskove, hvor I kan opleve de smukkeste vandfald og en verden af eksotisk natur.

Rejser til Egypten

Hvis I er mere til de kulturelle og historiske områder, så er der også charterrejser til Egypten. I Egypten har I mulighed for at opleve Cairo, hvor pyramiderne, sfinksen og Kongernes dal befinder sig. Disse historiske monumenter er helt klart værd at opleve og kan varmt anbefales.

Udover de historiske områder i Egypten, har Egypten også andet at byde på, som for eksempel deres billige charterrejser til Hurghada, Sharm El Sheik, Makadi Bay og El Gouna. Disse områder har bl.a. fantastiske muligheder for at dykke. Egyptens smukke koralrev, med de mange forskellige arter af fisk og planter, er som noget, der er taget direkte ud af Den Lille Havfrue. Det vil være uforglemmeligt, og I vil nemt være beskæftiget hele dagen.

Skal jeres ferie være solrigt, billig og oplevelsesværdigt, så er Egypten det helt rette sted at besøge.

Charterrejser til Egypten

Hvis ingen af de ovenstående steder er noget for dig, så kan du også læse vores rejseblog om forskellige rejsemål eller finde inspiration på vores inspirationssider.
Her kan du også finde inspiration til fx Cuba, Marokko, Thailand og Bali.

"I 2018 var der over 280.000 danskere, der rejste ud af Hamborg Lufthavn. 40% af de rejsende tog på charterferie."

Hvorfor er charterrejser så populære? 

Charterrejser er "convenience" - altså bekvemmelighed. Rejsebureauerne arrangerer rejserne for dig, så du ikke skal gøre det. De booker mange flypladser og hotelværelser på én gang, så de får mængderabat. Herefter sælger de charterrejsen billigere til dig. Så sparer du altså den pris, du selv ville skulle købe rejsen for, hvis du selv skulle ud og bestille både fly og hotel hver for sig.

De fleste charterrejser på SkovRejser.dk har også Transfer inkluderet, så her skal du ikke tænke på transporten mellem lufthavn og hotel. Husk dog at undersøge det med din specifikke rejse, så du er helt sikker på at have transport til og fra hotellet. Hvis du ikke har Transfer med i tilbuddet, kan du nemt leje en bil selv, tage en taxa eller leje transport af et privat firma.

Tilmed har mange af de tyske rejsebureauer "Zug zum Flug" inkluderet i prisen, hvortil du kan rejse gratis til Hamborg Lufthavn (indenfor Tysklands grænser) med tog. Så kan du f.eks. tage toget til tyskland for egen regning med de danske toge, hvorefter du så kan rejse gratis resten af vejen ned til Hamborg Lufthavn. Husk dog igen at tjekke op på din specifikke rejse for at finde ud af, om det er med i prisen eller ej.

 Hvad er Skov Rejser?