Headerbillede_Charterrejser_.jpg

Charterrejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 40%.

Fordele ved charterrejser

Rejseportalen Skov Rejser har udviklet en søgemaskine, der har samlet udbuddet af charterrejser fra de tyske rejsebureauer med afgang fra Hamborg Lufthavn

For os danskere fylder ferien efterhånden mere og mere. Det er vores lille "helle", hvor vi kan slappe af med familien og lade op igen. Specielt sommerferien ser vi frem til igennem lang tid. Sommerferien skal bare fungere, intet må gå galt. Selvom der måske er lang tid til, så vil du sikkert gerne booke i god tid, så hele familien kan glæde sig og have noget at se frem til. 

Med charterrejsen får du hele pakken, og charterrejsen er stadig ekstrem populær og langt den  mest udbredte måde at holde ferie på for danskere. Der er mange fordele ved charterrejsen. Der er sikkerhed. Skulle flyselskab eller hotel gå konkurs,  så er I sikret nyt hotel eller pengene tilbage. Der er en guide tilkoblet jeres ferie, hvis uheldet skulle være ude, eller I søger hjælp til en god udflugt. I charterrejsen er både fly, hotel og næsten altid transfer inkluderet,  som er transport fra lufthavn til hotel og retur. Dette er med, når du booker ved Skov Rejser - i vel 99 % alle rejser og det står tydeligt i vores tilbud.

 

 

 

   Charterrejser.png Spar 40%

   Charterrejser.png Ingen overpris i skolernes ferier

   Charterrejser.png Book det antal dage, du ønsker

   Charterrejser.png Tyske priser, på dansk

   Charterrejser.png Samme tryghed som i Danmark

   Charterrejser.png Alle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn

 

Søg efter charterrejser nedenstående!

 Herunder kan du selv finde din charterrejse. Se samtlige af de tyske rejsebureauers destinationer og oplev de lave priser.  Indtast blot dato og antallet af personer, samt klik på "Find din drømmerejse". Ved du hvor turen går hen så skriv det i boksen "Destination/Hotel", ellers så blot lad den væres med det forudfyldte "Vis alle destinationer", hvorefter den viser samtlige af de destinationer som vi kan tilbyde dig. 

 

 

 All inclsuive - let, praktisk og billigt

Skal det være let med forplejning, så kan I booke all inclusive, som rigtig mange af vores kunder vælger. Det er ofte billigere, end at gå ud til hvert et måltid, og det er let og praktisk. Specielt børnefamilier nyder godt af all inclusive konceptet eller større grupper, der rejser sammen. Husk at jo bedre hotel, jo bedre er maden ret sikkert også. I bør nok vælge mindst 3 stjerner for at sikre et pænt udvalg, og udvalget er bedst, når der er mange gæster på hotellet. 

 

Book tidligt - det betaler sig!

Jo før du booker din rejse jo større er udbuddet, det siger næsten sig selv. Men priserne er ret sandsynligt også de laveste. Jo tidligere du booker din charterrejse, jo billigere er rejsen som udgangspunkt. 

 

Spar penge i skolernes ferier

Når du booker igennem Skov Rejser fra Hamborg Lufthavn, kan du booke i skolernes ferier, uden at du skal betale en vild overpris. Tyskerne har nemlig ferier på andre tidspunkter end os,  så der er mange penge at spare på jeres charterrejse. Rigtig mange. Mange sparer 40 % eller mere. 

Du kan lave en simpel søgning på vores forside og få overblikket over vores charterrejser fra Hamborg Lufthavn. 


Filtrer dine charterrejser

Efter du har søgt via charterrejser, kan du filtrere din søgning præcist, som du gerne vil have det - om det skal være "børnevenligt", "tæt på stranden", "antal stjerner", "forplejning", "by", "wifi", "sportsaktiviteter", "søg efter pris", "værelsestype", "pool", "rygevenligt", "havudsigt" osv.  Du kan få overblikket over alle vores destinationer, så du kan finde de billigste rejser. Se vores side billige rejser Brug endelig også vores SMILEY ordning. Klik på Smileyen og se hotellets karakterer fra andre rejsende. 


Inspiration til din charterrejse 

Hvis du søger inspiration til, hvilken af de mange charterrejser, du ønsker at booke, så kan du læse lidt mere om vores mest populære charterrejsedestinationer: 

Bliv inspireret over dine Tyrkiske muligheder. Ét af de lande, der har størst value-for-money.  Alanya er byen i Tyrkiet, hvor flest danskere køber deres charterrejser.  Et godt alternativ til Tyrkiet er Bulgarien. Bulgarien er ved at være en ret stor destination, og det er ikke kun unge mennesker, der tager hertil. Mange familier har fået øjnene op for det flotte land, som er meget billig at rejse til.  

Gran Canaria er én af de destinationer, hvor danskerne køber charterrejser til det meste af året. Vejret er godt hele året rundt, og der er mange spændende seværdigheder, som man bør se.
 
Sidste år besøgte over ½ million danskere Grækenland, og det kunne vi også mærke hos Skov Rejser. I 2017 forventes der endnu flere danskere på de græske øer, da krisen efterhånden er lagt bag dem. Der er intet som en græsk ø og den dejlige mad og fantastiske gæstfrihed. Og Grækenland er stadig meget billig at rejse til. 

Kap Verde er en øgruppe lokaliseret 500 km. vest fra Afrikas kyst. Her skinner solen altid. Ren afslapning. Forkæl jer selv. 

Hvis du gerne vil på en længere tur, så kan vi anbefale Den Dominikanske Republik, der er et sandt paradis med 1.200 km. sandstrand. Den Dominikanske Republik er ved at blive en stor destination for os. Det er en meget romantisk og flot destination.

Charterrejser til Egypten: Se de flotte pyramider ved Egyptens hovedstad, Cairo. Egypten kan også byde på flotte dykkerdestinationer. Skal det være solrigt og meget  billigt, er Egypten i øjeblikket stedet at tage til. 

Charterrejser til Mallorca: Siden Simon Spies introducerede Mallorca for danskerne, har det været et velbesøgt øområde for danskerene. Smuk natur med flotte bjerge, vandreturer, og selvfølgelig masser af tapas. Mallorca er dejlig - hver gang. Se også vores rejseblog fra Mallorca. 

skov-rejser-strand.jpg