Makadi Palace, Hurghada & Safaga, Egypten

Hotellets beliggenhed

Makadi Palace har en dejlig privatstrand, hvilket gør den mere egnet til familier med børn og mere populær blandt hotelgæsterne. Makadi Palace finder sted ca. 30 km syd for Hurghada i Makadi-bugten. I Makadi-bugten kan du finde en masse smukke koralrev med adskillelige arter af fisk og planter mm. Der er mulighed for at snorkle, dog anbefaler vi at I bærer badesko. Der er en lang og flot strandpromenade som fører vej til andre hoteller langs Det Røde Hav, Makadi Spa og Sunwing Water World Makadi.

Hotellets faciliteter

Makadi Palace har i alt 511 hotelværelser fordelt på 4 etager. Hotellet har en fantastisk lobby med reception, som er til rådighed for alle gæster. Lobbyens arkitektur samt de mange flotte grønne udendørsarealer vil forbløffe hotellets gæster. På hotellet er der mange faciliteter som bidrager til en afslappende atmosfære. Dette er fx restauranten, fri internetadgang i hotellets lobby, en bar, børneservice, room service og et vaskeri. Ydermere vil I også få oplevelsen af underholdningsshows, som finder sted i ”Joker Lounge Bar”. Endvidere inviteres der til nydelsen af drinks samtidig med, at I lytter til live musik i ”Stan Getz” Piano Bar.

Hotellet har to hovedrestauranter, som kaldes ”The Dome” og ”Melange”. De ligger ud mod vandet så udsigten kan nydes sammen med den lækre buffet. Der er mulighed for delikatesser i ”Thai Garden”, muligvis mod et ekstra gebyr. Der er et stort udvalg af salater, forretter og hovedretter på Discovery Restaurant, muligvis også mod et ekstra gebyr. Herudover bliver der tilbudt lækre snacks ved frokosttid tæt ved poolen. 

Udendørs er der et rummeligt poolområde, hvor der også er være et børnebassin til rådighed. Der er selvfølgelig også strandstole, puder og parasoller inkluderet her. I vil desuden også finde håndklæder i en pose på værelset som I har mulighed for at benytte Jer af.

Tilmed er der et supermarked og shopping muligheder tæt på hotellet, så gæster kan handle samt købe souvenirs til familier og venner mm.

Betaling

Betalingen sker ved alle velkendte kreditkort, inklusive VISA og MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Alle hotelværelser består af aircondition, badeværelse, toilet, samt hårtørrer og balkon i de fleste værelser, hvor den flotte udsigt over Det Røde Hav kan nydes. Der kan desuden også blive anmodet om ekstra senge, hvis dette skulle være nødvendigt. Andre faciliteter på værelserne er en minibar, en telefon, et pengeskab, et køleskab og et TV.

Standardværelser / Juniorsuiter: Disse hotelværelser er flot indrettet, hvor de indehaver bad/bruser, hårtørrer, toilet, telefon, TV, minibar, pengeskab, aircondition, en lille opholdsstue for de boende og altan eller terrasse.

The Big Junior Suite: Disse hotelværelser har de samme egenskaber og faciliteter som standardværelserne, dog med mere opholdsrum.

Grand Suite: Har samme slags faciliteter, men i stedet består af to soveværelser og et ekstra bad. 

Mad og drikke

Hotellet tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Derudover bliver også serveret både snacks og drinks med og uden alkohol til hotellets gæster.

For gæster der bærer et ’all inclusive’ armbånd vil morgenmaden inkludere en buffet, der vil være frokostbuffet, menu eller snacks, samt vil aftensmaden forekomme ved en stor buffet. Der vil også være mulighed for á la carte menuer i Makadi Mall og Grand Makadi til aftensmad, dog kan det koste et ekstra gebyr. Der vil være drikkelse til rådighed 24 timer i døgnet samt lokale alkoholdige drinks fra kl 10.00 til 00.00. 

Sport & Fitness

Hotellet inkluderer en udendørspool samt et børnebassin. Der vil også være sollounges og parasoller tilgængelige for hotellets gæster. Desuden er der også mange andre fritidsaktiviteter som beach volleyball, aquafit, et fitnesscenter, bordtennis og tennis på de seks forskellige baner hotellet besidder. Derudover har hotellet en fodboldbane, aerobic, vandaerobic, vandpolo og mange andre sportsaktiviteter, for dem der nyder at en mere aktiv ferie. Hvis der er tiltrængt mere afslapning, er der mulighed for at få massagebehandlinger.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du finde:

-       Et underholdningsprogram som er skiftende
-       Live musik
-       Diskotek
-      Børnediskotek 
-      Wellnesscenter
-      Fitnesscenter
-      Vandland
-      Sportsaktiviteter

Bemærkning

Som en god service så har hotellerne ved Det Røde Hav en sen check-out. Dette betyder at både hotelværelset og måltiderne på resortet er til rådighed for gæster helt uden begrænsninger, indtil I har checket ud.

Husk at der er obligatorisk visumpligt i Egypten. For at få et Egyptisk visum skal passet være gyldigt i yderligere 6 måneder efter ferieopholdet er afsluttet. Desuden er indrejsevisum til Egypten ikke inkluderet i prisen for hotellet, dette skal betales i lufthavnen og visum gives til de rejsende inden i er kommet ind i Egypten.

Mere information om rejser til Hurghada

Hvis du finder hotellet  Makadi Palace interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Hurghada, og læse mere om de Egyptiske byer ved at følge nedenstående link.

Læs mere om Hurghada

Find din rejse til Makadi Palace her

Er valget blevet Makadi Palace i Hurghada, så skynd jer at udfylde det lille skema ovenfor. Vi har samlet alle tilbudene fra de tyske rejsebureauer med startsdestination fra Hamborg lufthavn her.