Siva Grand Beach, Hurghada & Safaga, Egypten

Hotellets beliggenhed

Siva Grand Beach har en dejlig lang privatstrand, hvilket gør den mere egnet til familier med børn og mere populær iblandt hotelgæsterne. Hotellet har en smuk udsigt til det Det Røde Hav,  og er kun 7 km fra Hurghada Grand Aquarium og befinder sig 11 km fra Abdulmoneim Riadh Mosque.

Hotellets faciliteter

Siva Grand Beach indeholder i alt 550 soveværelser. I hotellets hovedbygning finder du lobbyen med siddepladser og receptionen tilgængelig for alle gæster samt de to største restauranter på hotellet. Der er mange services og faciliteter til stede på hotellet. Som fx et komfortabel og afslappende opholdsrum, hvilket inkluderer internetadgang, restaurant, cafe, bar, en børnepasningsydelse, frisørsalon og hotellægehjælp. Ydermere vil der være mulighed for shopping faciliteter til mor og far, hvor børnene kan holdes beskæftiget på enten legepladsen eller i den attraktive have.

Hotellets udendørsareal består af en swimmingpool, hvor der vil være grillrestauranter og forskellige barer til rådighed. Ved poolen har du mulighed for at finde en solterrasse og et separeret børnebassin, som vil være opvarmet om vinteren. Der vil desuden være strandstole, puder og parasoller til fri brug, hvor håndklæder vil blive udleveret til gæster i en strandpose på hotelværelset. Herudover kan du aflægge besøg hos Aquacenteret, som ligger på stranden, hvor der bliver tilbudt adskillelige vandsportsaktiviteter mod gebyr.

Der er andre underholdnings- og aktivitetsmuligheder tilgængelige som fx barer og diverse restauranter  i "Siva Mall" som serverer á la carte retter mod betaling. 

Betaling

Betalingen sker ved alle velkendte kreditkort, inklusive VISA,  MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser består af aircondition, badeværelse, toilet, samt hårtørrer. I de fleste værelser vil der være en balkon med flot udsigt over Det Røde Hav. Hvert hotelværelse indehaver en dobbeltseng, hvor der sagtens kan anmodes om ekstra senge, hvor der er også mulighed for at få børnesenge. Andre faciliteter på værelserne er en minibar, en telefon, et pengeskab, et køleskab og et TV.

Bungalowværelser og Deluxeværelser: Disse værelser er fordelt ud på 19 mindre tilbyggede bungalow bygninger, hvor der er en flot udsigt til haven. Dog befinder Deluxe-værelserne sig tættere på stranden.

Juniorsuiterne: Findes i hovedbygningen og har en delvis udsigt til haven. Disse værelser tilbyder de samme faciliteter som bungalowværelserne og deluxe-værelserne, men er dog mere rummelige da de indehaver stuer og balkon eller terrasse.

Grand Suites: Vil bestå af et soveværelse, en stue samt badeværelse, men som en ekstra ydelse vil der være to balkoner. 

 

Mad og drikke

Hotellet tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halv pension, hel pension og all inclusive. Der bliver også serveret drinks både med og uden alkohol til hotellets gæster.

For gæster der bærer et ’all inclusive’ armbånd vil morgenmad og aftensmad forekomme som en stor buffet i de to største restauranter, hvor frokostbuffeten vil finde sted på strandrestauranten. Drikkevarer som blandt sodavand og lokale alkoholdige drinks vil være tilgængelige fra kl 10.00 til 00.00. Dog er frisk juice, roomservice, minibar og cocktails ikke inkluderet i ’all inclusive’, disse betales mod ekstra gebyr.

Sport & Fitness

Hotellet inkluderer en udendørs pool samt et børnebassin. Desuden er der også mange andre fritidsaktiviteter som beach volleyball, bordtennis og billard, aerobic, vandaerobic, strandfodbold og meget mere. Mod betaling kan du også få en dejlig oplevelse ved massage.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du finde:

-       Et underholdningsprogram som er skiftende
-      Underholdningsteam
-       Live musik
-      Børnediskotek
-      Diskotek med DJ
-      Karaoke
-       Games
-      Konkurrencer.

Bemærkning

Som en god service så har hotellerne ved Det Røde Hav en sen check-out. Dette betyder at både hotelværelset og måltiderne på resortet er til rådighed for gæster helt uden begrænsninger, indtil i har checket ud.

Husk at der er obligatorisk visumpligt i Egypten. For at få et Egyptisk visum skal passet være gyldigt i yderligere 6 måneder efter ferieopholdet er afsluttet. Desuden er  indrejsevisum til Egypten ikke inkluderet i prisen for hotellet, dette skal betales i lufthavnen og visum gives til de rejsende inden i er kommet ind i Egypten.

 

Mere information om rejser til Hurghada

Hvis du finder hotel Siva Grand Beach interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Hurghada, og læse mere om de Egyptiske byer ved at følge linket.

Læs mere om Hurghada

Find din rejse til Siva Grand Beach her

Er rejsen til Siva Grand Beach Hotel lige noget for dig & din familie, så udfyld formularen ovenfor. Vi har samlet alle tilbudene fra de tyske rejsebureauer til Siva Grand Beach fra Hamborg lufthavn.