Fitness på ferien, hvorfor? 

Her finder du en kort men overskuelig artikel der vedrører fitness på charterrejser,  hvorfor det er en god idé at benytte sin charterferie til at dyrke motion og hvordan det kan kickstarte vejen til en mere sund livsstil når man er kommet hjem til Danmark igen.

Fitness på ferien, hvorfor? .webpDu har aldrig benyttet et fitness lokale i Danmark, det har simpelthen bare ikke sagt dig noget. Men du har set at mange vælger at benytte sig af det, så måske der er noget om snakken, man kommer jo unægteligt til at se lidt bedre ud af det  og det er almindeligt kendt at motion er sundt for kroppen og sindet. 

 

"At afprøve fitness på ferien er en virkelig god idé, fordi man kan afprøve det i ro og fred og under gode forhold." 

 

Oftest er fitness på ferien det som sætter gang i en vane med at dyrke motion, der holder resten af livet. 
Det er fordi man som uerfaren får lov til at prøve fitness og andre motionsformer af på gode faciliteter i ro og fred og uden det store forventningspress som man ved der er hjemme i Danmark. 

Forestil dig at du står hjemme i Danmark inde i propfyldt fitnesscenter, desværre er det for rigtigt mange mennesker ikke en særligt rar følelse de får. 
Der er en verden til forskel når man vælger at benytte sig af fitnesslokalerne på hoteller og resorts. 
Oftest er der ikke ret mange andre end én selv  der benytter lokalerne og man kan oftest regne med at maskiner er af rigtigt høj kvalitet, vedligeholdt og rengjorte. 

 

Fitness er welness 

Hoteller og resorts tilbyder oftest  mange andre former for welness og personlig pleje til charter gæster, så man kan få slappet grundigt og rigtigt af i de nytrænede muskler. Mange benytter sig af en dejlig svømmetur i havet eller poolen dagene efter, da det løsner op i sener og led, hvilket hjælper din krop med at udskille mange af de affaldsstoffer der ellers ville ophobe sig i kroppen i forbindelse med træning.  

At bruge fitness på sin charterrejse er altså både sundt, giver god energi, og sammen med saltvands-looket i håret og en perfekt ny kulør, kan man altså kickstarte sin nye fitness livsstil da man nu ser sund  og godt ud fra starten og har fået lært nogle øvelser på sin ferie. 

 

Et par gode råd i forbindelse med fitness på ferien:

  • Udnyt all-inklusive og benyt dig af mange og proteinrige retter fra buffeten. Muskelopbygning kræver mere protein.

Drik massere af vand, det er varmt på din ferie i forvejen og træning gør at din krop er mere tørstig end normalt, og affaldsstoffer bliver udskildt igennem urinen. Ja du læste rigtigt. Så drik blot rigeligt Smiley.png

Svøm meget, din krop vil elske dig og du er mindre øm fordi at vandmodstand skånsomt udstrækker og massere dine muskler. 

God træning, og god charter ferie  :) 
Hilsen Skov Rejser

Søg efter  hoteller med gode fitness muligheder

Søg efter den billigste charterrejse blandt mere end 80 tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Spar op til 40%. Udfyld nedenstående formular og få overblikket.
 

8. Fordi du læste artiklen…

Søger du mere information om sundhed og velvære på din ferie, så kan du læse mere her: 

Mere info om aktive charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse