Find din rejse til Oba Star Hotel her

Hvis valget er faldet på Oba Star Hotel, har vi samlet tilbud fra de fleste Tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du kan søge på rejser til Oba Star Hotel her

Oba Star Hotel & Spa, Alanya, Tyrkiet

Placering

Oba Star Hotel er et 4-stjernet hotel, som ligger 4 km øst fror Alanya. Hotellets lokale centrum er Oba. Oba tilbyder forskellige restauranter og shopping samt et marked én gang om ugen. 

Oba Star Hotel & Spa ligger cirka 150 meter fra eget strandområde, hvilket hotellets gæster frit kan benytte sig af. 

Gazipasa Alanya lufthavn ligger 39 km væk fra hotellet samt 128 km fra Antalya Lufthavn.
Hotellet hjælper glædeligt med at arrangere transport frem og tilbage til lufthavnen. 

Nogle af Alanyas største turistattraktioner kan nåes indenfor 6 km fra hotellet. 
Man kan blandt andet opleve The Red Tower, som er en kendt attraktion i Tyrkiet, der ligger 3,4 km væk eller det gamle slot i Alanya, som er placeret 4,1 km fra Oba Star Hotel & Spa. 
Hvis man er interesseret i et par timers shopping, så er Alanyum Butikscenter placeret 1,1 km væk fra hotellet. 

Hvis man vil opleve imponernede natur, er Damlatas grotterne et besøg værd. Det er en drypstenshule, der blev fundet i 1948, men som formodes at være blevet formet 10.000-15.000 år f.Kr. Damlatas grotten ligger 5 km væk fra hotellet. 
Hvis hele familien trænger til at mærke adrenalinen pumpe, kan man besøge Alanya Aquapark, hvor man let kan få hele dagen til at gå. Alanya Aquapark er placeret 4,4 km væk fra Green Garden Apart.

Hotelfaciliteter 

Oba Star Hotel & Spa blev bygget i 1994. Hotellet består af 140 værelser.  Oba Star Hotel & Spa har en indbydende reception, som tager imod hotellets gæster på alle timer af døgnet. Ved ankomst vil gæsterne modtage en lille forfriskelse. 
Der er elevatorer på hotellet, som sammenfletter hotellet og som gør det lettere for folk at begå sig. 
Alle gæster kan i de offentlige dele af hotellet gøre brug af hotellets WiFi (Mod gebyr).
Det er også muligt mod et gebyr at leje en safetyboks under sin ferie på Hotel Oba Star & Spa.  

Oba Star Hotel & Spa har et lækkert poolområde, hvor man rigtig kan ligge og nyde solen samt tage en afkølende svømmetur i en af hotellets pools. Hotellet tilbyder også deres yngste gæster en børnepool, så der er noget for alle aldre. Ved poolområdet er der liggestole, parasoller og poolbar, som alle kan gøre brug af. 

Hotellet tilbyder gæsterne lækre spisefaciliteter i form af en restaurant, spiseområde, morgenmadsrestaurant, en cafe og en strand bar. Hotellet er et all-inclusive (ultra) hotel, så hovedmåltiderne bliver serveret i buffetform. 

Ved Hotel Oba Star & Spa er der et supermarket, man kan benytte sig af, hvis man trænger til noget, som hotellet ikke lige tilbyder på den pågældende dag. 
Der er også en legeplads til børnene, som de kan hygge sig med i løbet af dagen og aftentimerne samt et konferencelokale, som man kan benytte sig af.  

På hotellet er der også et spacenter, som tilbyder et hav af forskellige services såsom for eksempel massage, manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger og meget andet, hvis man trænger til nogle timer med selvforkælelse. 

Derudover tilbyder hotellet services indenfor bil- og cykeludlejning, læge, roomservice, vaskeservice og frisør.

Hotellets indretning 

Hotel Oba Star & Spa tilbyder deres gæster nogle indbydende værelser, som er indrettet med moderne møbler. Værelserne består af eget toilet med bad og hårtørrer, minibar, satellit-tv, Wi-Fi (mod gebyr), telefon, safetyboks (mod depositum) samt en balkon eller terrasse. Værelserne rengøres dagligt. 
Hotellet har 3 forskellige værelsestyper:

  • Standardværelse 
  • Triple standardværelse
  • Familieværelse

Nogle værelser er handicapvenlige eller mere familievenlige end andre (mod forespørgsel). 

Mad og drikke

All-inclusive samt ultra all-inclusive. 

Sport/aktiviteter 

Hoteller har et hav af forskellige aktiviteter planlagt for hotellets gæster - i alle aldre. Nogle aktiviteter er mod et gebyr. 

På stranden kan man konkurrere hinanden i en beach volleyballturnering eller prøve en af de mange aktiviteter til vands, hvilket kunne for eksempel være kano, vandski, bananbåd eller dykning. 

Hotellet har et fitnesscenter, som gæsterne af Oba Star Hotel & Spa kan benytte sig af. 

Ellers er der bordtennis, dart og poolborde. 

Hvis man trænger til nogle timer i afslapningenstegn, så kan man opsøge hotellets spafaciliteter. Spacenteret tilbyder et hav af forskellige behandlinger, som man frit kan vælge imellem.
For eksempel kunne det være massage, dampbad, hammambad, pedicure eller ansigtsbehandlinger. 

I aftentimerne arrangerer hotellet forskellige former for underholdninger. Der er børnedisko og børneklub for de yngre.  

Betaling 

Alle større kreditkort modtages samt visa og mastercard. 

 Video om Oba Star Hotel & Spa, Tyrkiet

Se nedenstående video, for at få en forsmag på hotellets strand, pools, spa og wellness faciliteter, fitness faciliteter, underholdning, restaurant, barer, aktiviteter og meget andet.