Spil padel i smukke og varme omgivelser på ferien

I dette blog-indlæg giver vi dig vores bud på gode padel-hoteller hvor du får de helt rigtige faciliteter. Derudover får du mere viden om hvad padel går ud på, samt hvilke forhold du bør være opmærksom på, hvis du ønsker at spille padel på ferien.  

De padel-hoteller vi nævner, er der ved alle mulighed for at inkludere All-Inclusive. Leje af bane, bolde og ketsjere skal ske i samarbejde med hotellerne selv. Vi håber at dette blogindlæg giver jer lyst til at rejse afsted på en padelferie under varmere himmelstrøg. 

Padel på populære hoteller.webp


Hvorfor er padel så populært? 


Du har måske hørt om padel før? Det er der en god forklaring på. Den populære allemandssport er boomet i den danske idrætsverden og du kan næsten spille det overalt i Danmark. En af årsgerne til det skyldes, at padel er en blandning mellem tennis og squash,  der kombinerer action med sjov og socialt samvær.  Padel, tidligere kaldet padel tennis i Danmark, er en sport, der ifølge Dansk Padel Forbund,  bedst beskrives som 50% af det bedste fra andre ketcher- og batsportsgrene og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær.
 

Facts om padel

Padel spilles med et bat, som typisk er lavet af carbon, glasfiber og kulfiber. I modsætning til tennis, så er en padelbold markant mindre og har et mindre tryk. Selve padelbanen er omgivet af glas og trådhegn, som kan benyttes aktivt i spillet. 

Padel er en rigtig familie og vennesport, som altid spilles som en double. Spillet skal sættes i gang med en underhåndsserv, hvor parrene skiftes om at serve for hvert parti. 
Pointene i padel tælles efter det samme system som i tennis, på følgende måde "0, 15, 30 40 og parti". Ifølge de officielle padelregler, så giver 6 partier et sæt og der spilles altid bedst af 3 sæt. Men skulle dette være for uoverkommeligt i varmen, så er det altid muligt at forkorte sættene. 

- En padelbane er 10m x 20m
- Forskellen på en padelbold og en tennisbold er trykket i bolden, som typisk er mindre i en padelbold
- Der er over 4 millioner spillere i Argentina
- Padel er mest blevet spillet på krydstogtsskibe siden 1920'erne. 
 

Dette bør du vide omkring padel på ferien

Tager du afsted på en aktiv ferie, hvor du skal spille padel, så er det vigtigt at være opmærksom på, at det kan være en sport, hvor man virkelig får pulsen. Derfor vil det altid anbefales at du indtager både vand, sodavand og madvare med massere af salt, da du derved bedre kan modstå den varme du vil blive udsat for på en åben padelbane. 

Er du afsted i en uge, vil du med stor sandsynlighed altid kunne finde et tidspunkt at spille padelkampe på. Men det er vigtigt at du hører personalet ad om hvilke tidspunkter det kan lade sig gøre. Hvis du er heldig, kan du måske endda få lov til at udfordre dem i et spil.  

 

Top-3 padel hoteller via. Skov Rejser

Hotellerne listet herunder er vores bud på en top-3, over hvilke hoteller, der er bedst indenfor tennis og charterrejser for familier. Klik gerne på hvert hotel, for en mere udførlig beskrivelse af alle dets muligheder.

 

  1. 1. Iberostar Royal Andalus, Costa de la Lux, Spanien

Dette skønne 4-stjernet hotel i Spanien er det oplagte for dig der vil kombinere en badeferie med massere af sportsaktiviteter og især padel. På hotellet kan du både leje padelketchere, bold og bane samt måske være heldig at udfordre andre gæster eller personale. Derudover er hotellet et fantastisk familievenligt hotel, hvor du kan få nyde en solrig dag i lækre omgivelser. 

 

  1. 2. Gran Meliá Victoria, Palma De Mallorca, Spanien

Bemærk at på dette hotel er der ikke padelbaner. Men generelt i Palma på Mallorca er sporten rigtig stor hvor bl.a. Rafael Nadal har flere på tennis og padelcamps. Det er derfor muligt at spørge sig til råds eller undersøge muligheden for at spille padel enten hjemmefra eller ved ankomst til hotellet. Med flere end 15 padelbaner i Palma, er byen den helt rigtige for padelentusiaster.  

 

  1. 3. Sol Barbacan, Gran Canaria, Spanien

Bemærk at på dette hotel er der ikke padelbaner, men blot 4 minutters gang fra hotellet er det muligt at leje padelbaner ved Holycan. Dette kan du med fordel efterspørge enten før eller ved ankomst til Sol Barbacan. På det skønne 4-stjernede hotel kan du også nyde afslapning med familien, hvor der også er underholdning til selv de mindste. Tæt på hotellet kan du også finde gode muligheder for shopping og lokale seværdigheder.  

 

Leder du efter en padelferie hvor du med sikkerhed får de rigtige forhold, samt en god oplevelse på hotellet. Så kan vi i Skov Rejser varmt anbefale Spanien, hvor padel kun er overgået af fodbold i popularitet.  

 

På Club La Santa kan du spille padel

På Club La Santa, Lanzarote, Spanien, kan du få den ultimative sportsferie med flere en 50 forskellige sportsgrene. På resortet er det muligt at spille padel, med udlejning af ketchere på stedet.  Vil du læse mere om deres  faciliteter eller om hvilke andre sportsgrene de udbyder på Club La Santa? Så kan du klikke her eller læse vores blog om resortet.
 

Søg på jeres næste padelferie her

Er du interesseret i at rejse afsted på padelferie? Du kan finde populære hoteller, med lækre faciliteter ved at bruge vores rejseportal. Herunder kan du skrive hotelnavn, dato for fleksibel afrejse & antal rejsende.
Få overblikket ved at udfylde nedenstående formular.

 

 

Fordi du læste artiklen…

 

Læs vores spændende blog om tennis-hoteller. En sport på mange måder ligner padel. 

Bedste tennis-hoteller via Skov Rejser

Læs om charterrejser hos os. Klik på banneret herunder og få dit overblik over, hvordan vores rejseportal virker. 

Charterrejser med os