Primera Hotel & Apart, Alanya, Tyrkiet

Beliggenhed

Primera Hotel and Apart har en meget central beliggenhed i det velkendte Alanya, hvor I har adgang til rigtig mange forskellige faciliteter.

Hotellet har gode forbindelser til den offentlige transport, diverse restauranter og shoppingmuligheder, som ligger tæt på hotellet. Shoppingmulighederne befinder sig kun 200 m. fra hotellet. Derudover vil I også omkring 700 m. fra hotellet finde barer, natklubber og en masse pubber. Desuden har I en strand, der kun ligger små 10 min. væk fra hotellet, så I rigtig kan nyde opholdet, få en flot gyldenbrun farve og lade op til hverdagen i Danmark igen. I samme afstand, 10 min. fra hotellet, vil der også være mulighed for at gå på gågaden og opleve den smukke havn.

Den tætteste lufthavn I vil finde, er Antalyas lufthavn, som ca. ligger 130 km. fra hotellet.

Faciliteter

Primera Hotel and Apart blev i 2009 moderniseret og består nu af i alt 80 hotelværelser, hvor der vil være mulighed for at gøre brug af hotellets elevator til de øverste etager. De nyankomne gæster vil blive budt velkommen i lobbyen, som har en reception der har åbent 24 timer i døgnet og desuden har receptionen en politik om en 24 timers check-out service.

Hotellet har mange forskellige faciliteter til rådighed, som for eksempel fri internetadgang i fællesområderne, dog vil det koste et mindre gebyr hvis I gerne vil bede om fri internet på jeres hotelværelser. På hotellet er der også en restaurant og bar, hvor der både bliver serveret mad og drikke. Der er et TV-rum til offentlig benyttelse, roomservice og et vaskeri til rådighed for hotellets gæster.

Ved udendørsarealerne er der mulighed for shopping til diverse nødvendigheder. Desuden er der også en hyggelig lille have, hvor man kan gå ture eller holde børnene beskæftiget.

Samtidig vil der også være tilgængelige parkeringspladser for dem, som har egen bil med på ferien.

Indkvartering

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser har aircondition, en stue og et badeværelse. I de fleste værelser vil der være en balkon eller en lille terrasse med en behagelig og afslappende udsigt. På værelserne vil I få et pengeskab, minibar, køleskab, fri internetadgang mod et mindre gebyr, en telefon og et TV. På badeværelserne vil I få en bruser, badekar og en hårtørrer.

Mad og drikke

Primera Hotel and Apart tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension samt all inclusive. Heri er drinks inkluderet for gæsterne. Der bliver serveret både drinks med, og uden, alkohol til hotellets gæster.

Sport og aktiviteter

Primera Hotel and Apart tilbyder en masse aktiviteter til gæsterne. Disse er for eksempel en udendørspool samt et børnebassin, hertil vil der være tilkoblet en vandrutsjebane så svømningen bliver en smule sjovere for folk i alle aldre. Der er en terrasse til rådighed, hvor I har mulighed for at tage sol. Der vil være parasoller og sollounges til fri brug. Tæt ved poolen vil I have mulighed for, at benytte jer af snackbaren som serverer lækre og forfriskende drinks.

Hvis solterrassen ikke er nok afslapning, tilbyder Primera Hotel and Apart også et dejlig wellness-område. Her kan I finde faciliteter som en sauna, dampbad, hammam og massagebehandlinger som kan afstresse jer inden hverdagen i Danmark påbegynder igen.

Er I derimod de mere aktive gæster, er der også faciliteter som helt klart vil passe jeres behov. Her tilbyder hotellet beachvolley og dart. Og mod et mindre gebyr har I mulighed for at spille bordtennis og billard.

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at opleve:

-       Et underholdningsprogram
-       Wellness
-       Sportsaktiviteter
-      Vandsport
-      Bordfodbold 
-      Sidde i en hestekaret

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Mere information om rejser til Alanya

Hvis du finder hotel Primera Hotel & Apart interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer ved at bruge følgende links.

Læs mere om Alanya

Rejs til Primera Hotel & Apart her

Er du faldet for Primera Hotel & Apart? Så skal du bare udfylde skemaet nedenfor. Vi har samlet alle tilbudene som de tyske rejsebureauer udbyder fra Hamborg lufthavn her.