Oplev en verden under havet

Kan du lide at dykke? Så tag en dukkert under havets overflade på en dykkerrejse til f.eks. Spanien, Thailand eller Det Røde Hav. Du kan bestille dykkerpakken hjemmefra, hvor du blandt andet kan tilføje andre udflugter til din rejse. Der er også andre dykkerferie, du kan tage på blandt vores andre rejsemål. Mallorca, Marokko og Maderia er nogle af destinationerne. Ønsker du at komme billigt afsted på din dykkerferie, så tag et kig forbi vores store udvalg af afbudsrejser. 

 

 

Inden du dykker

Ikke certificeret? Hvis du ikke har et dykkercertifikat, skal du bare være helt rolig, da adskillige dykkecentre tilbyder et prøvedyk. Her er der dog fokus på det dykkertekniske og følelsen af at trække vejret under vand. Ønskes der mere frie tøjler, kræver det som minimum et Open Water - certifikat. Dette kan både tages hjemmefra, men også på rejsedestinationen. Obs. der skal afsættes 3-4 dage til teori og prøvedyk. 

Genopfriskning Har du på forhånd et dykkercertifikat er dette gældende hele livet i princippet. Dog er det altid godt at få et genopfriskningskursus. 

Dyk sammen med en instruktør Et hint med på vejen. Dyk med en instruktør. Selv hvis du har en masser af erfaring, er det altid godt at have en lokal professionel med, som kender havstrømmene bedst men også andre lokale forhold. 

Køb eget basis-udstyr Alt nødvendige udstyr kan lejes ved dykkercentrerne, men er det en hobby, kan det være det værd, at investere i egen snorkel, maske og svømmefødder. Kvalitet og pris hænger ofte sammen, og derfor kan det være en fordel at have sit eget med så størrelsen passer. 

Rejsedestinationer med gode dykkersteder

Nedenfor finder du de destinationer som vi ved Skov Rejser mener er oplagte, hvis du ønsker at få en god opleve under vandet. Du kan med fordel kombinere ferien med dykning, sport eller bare ren afslapning med all-inclusive. Vi anbefaler dog at du undersøger hvad der er inkluderet i prisen, når du bestiller din rejse. 

Egypten

Egypten er et land, der byder på adskillige aktiviteter. Man kan altid regne med et varmt klima året rundt, smukke strande og krystalklart vand, hvor der er rig mulighed for dykning - og snorkeloplevelser. Man får en vidunderlig snorkeloplevelse, som er alle pengene værd. 

Egypten strander op til Det Røde Hav, som er kendt for sit smukke og klare vand, men også med sit unikke koralrev, hvor dykker og snorkelforholdene er i top kvalitet. 

Når du bestiller din rejse til Egypten med Skov Rejser, er der adskillige destinationer at vælge mellem som tilbyder flotte sandstrande, gode hoteller og mange andre faciliteter.  Det kan du læse mere om ved at klikke her.

 

Mallorca

Mallorca er et rejsemål hele året rundt, eftersom højsæsonen strækker sig hen over året. Malta er et sandt dykkereventyr, da havet er tilpasset både til begyndere, men også erfarne dykkere. Der er en hel del at udforske, både grotter og skibsvrag. 

"Mallorca er og forbliver dykkernes foretrukne underverden, hvor man ikke kan andet end at nyde tilværelsen under vandet i den frie blå verden." 

Under havet kan du se frem til et rigt dyreliv og farverigt rige. Der er blandt andet store stimer fisk, blæksprutter, muræner og er du heldig nok, kan du opleve at se barracudaer. 

Under dykkeoplevelsen vil du se koraller, gamle skibsvrag og smukke grotter, hvis du vælger at tage på et af de mange dykkecentre i det blå Middelhav, guiden vil udpege nogle unikke steder, som øjnene ikke skal gå glip af. 

Langs kyststrækningerne vil du være viden til en helt ny verden af liv og enestående landskaber under havets overflade, hvor der findes over 700 dyrearter og undersøiske grotter. 

Mallorca har igennem flere år været en populære rejsedestination for danskere og især rejsende der ønsker en aktiv ferie. Vil du læse mere om Mallorca, kan du gøre det ved at klikke her.

 

Thailand

Thailand er en kendt feriedestination blandt dykkere rundt i verdenen. Phuket og Khao Lak er populære feriemål på grund af deres smukke strande og himmelblå vand. En del turister vælger at tage sit dykkercertifak her, og skulle du være heldig at allerede have et cerfikat, udbydes der et stort antal dykkerudflugter. 

Thailand er det rene paradis med smukke og krystalklart vand, som kan bruges til mange vandaktiviteter. Om det så er en tur på stranden med familien, en arrangeret bådudflugt eller bare dykning. Der er et stort udvalg af strande det er bare et "tag selv strand", hvor man kan hoppe på en longtaibåd, som transportere en nemt og hurtigt til en af de tætliggende strande. 

Ønsker du at læse mere om Thailand kan du gøre det ved at klikke her.

Tak for du læste med. Du ønskes en god rejse med nogle gode dykkedage. 

 

Fordi du læste artiklen…

 

Søger du mere information om aktiviteter på ferien? så kan du læse mere her: 
 

Mere info om aktive ferier

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse