PrimaSol Hane Family Resort, Side & Antalya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

PrimaSol Hane Family Resort er et hotel, hvor du og din familie vil opleve en herlig ferie med en udsøgt gæstfrihed. Hotellet er lokaliseret ved Evrenseki-området, som ca. ligger 8 km. vest for det populære Side resort. Her kan hotelgæster opleve det gamle amfiteater, museum og Apollos Tempel. Desuden vil I finde afstanden til stranden overraskende lille, da det ca. er 350 m. fra hotellet. Gæster også har muligheden for at benytte sig af hotellets shuttle bus, der kører flere gange om dagen. PrimaSol Hane Family Resort har også sin egen hotelstrand. Herudover er der også mulighed for shopping og andre behagligheder indenfor en gåafstand på ca. 300 m. fra hotellet. 

Desuden vil Kumkoys restauranter, barer og nattelivet være omtrent 15 min. væk fra hotellet og busstationen i Manavgat ligger omkring 10 km. væk. Aspendos Amfiteater ligger ca. 21 km. fra hotellet, og sidst men ikke mindst er der det flotte Manavgat Waterfalls, som ligger 14 km. fra hotellet.

Lufthavnen der befinder sig tættest på PrimaSol Hane Family Resort er Antalyas lufthavn, som er næsten 60 km fra hotellet.

Hotellets faciliteter

Resortet består af i alt 356 hotelværelser fordelt på fem etager i hovedbygningen, hvor der er to elevatorer til rådighed. Hotellets gæster vil blive budt velkommen i lobbyen, hvor receptionen er bemandet 24 timer i døgnet. Lobbyen har desuden fri internetadgang. PrimaSol Hane Family Resort har et udhus, tre restauranter, et spiseområde, fem barer, en cafe, serviceydelser som pengeskabe og valutaveksling, som gør opholdet lettere. 

Hovedrestauranten består af buffet, hvor der både er indendørs- og udendørsområde, terrasse, to á la carte restauranter. Á la carte restauranterne kan benyttes en gang om ugen, men er dog kun for de gæster der har alt inklusiv. På disse to restauranter er der mulighed for at spise internationale- og middelhavsretter, men der er påkrævet en reservation. 

Andre faciliteter som resortet indehaver er bagageopbevaring, legerum, et Tv-område, butikker for shopping muligheder, barber shop, frisørsalon og et minimarked. Der er faciliteter  som fx indendørs diskotek, hotellægehjælp, et vaskeri og en have. Der er også en solterrasse med swimmingpool og fem forskellige vandrutsjebaner. På udendørsarealet er der solsenge som er til fri brug, ligeledes er der solsenge til fri benyttelse på stranden. Der er inkluderet parasoller, dog er koster badehåndklæder et ekstra gebyr, da de ikke er inkluderet. 

Herudover er det muligt for hotellets gæster at handle ind i det lokale supermarked og de andre butikker. Der er desuden mulighed for, at børn kan holdes beskæftiget på legepladsen eller i hotellets attraktive have.

Ydermere har PrimaSol Hane Family Resort også faciliteter, som fx tilgængelige parkeringspladser for de gæster, som har egen bil med på ferien.

Betaling

Betalingen sker ved enten VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser består af aircondition, en opholdsstue, et køkken, et badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer, og de fleste værelser har enten balkon eller terrasse. Der er mulighed for at anmode om børnesenge, hvis dette skulle være tilfældet i receptionen. Værelserne vil også indeholde et pengeskab, minibar, TV, internet og et køleskab som medfører et bedre og behageligere ophold. 

Dobbeltværelse: Her har I mulighed for at finde et bad og toilet, hårtørrer, musikkanaler, TV, telefon og balkon. Der er også inkluderet Wi-Fi, minibar og aircondition.

Dobbelt Superior: Disse værelser de samme faciliteter til rådighed som dobbeltværelset, men har dog en mere rummelig størrelse. 

Single Superior Annex: Værelserne her er mere rummelige end enkeltværelserne og samme udstyring som dobbeltværelset.

Familieværelseindkvartering: Hotelværelserne vil være af samme størrelse som dobbeltværelserne, men der er her mulighed for, at bestille en ekstra seng hvis dette er tilfældet. Værelset har desuden samme udstyr som dobbeltværelset.

Familieværelse: Familieværelser er mere rummelige end dobbeltværelserne og er placeret i hovedbygningen, hvor værelset består af et soveværelse som er optisk adskilt. Det er også her muligt at bestille en ekstra seng. Yderligere indehaver værelset samme udstyr som dobbeltværelset.

Familieværelse med to soveværelser: Værelserne indehaver to soveværelser med tilslutningsdøre og samme udstyr som dobbeltværelset har.

Familie Superior Annex: Dette værelse er luksuriøs, hvor det består af to soveværelser med tilslutningsdøre til hinanden og har samme udstyr som dobbeltværelset, hvilket er bad, toilet, hårtørrer, musikkanaler, TV, telefon, balkon, Wi-Fi, minibar og aircondition.. 

 

Mad og drikke

Hotellet tilbyder en lang række muligheder for forplejning, herunder morgenmad, halvpension, helpension og all inclusive. Der bliver både serveret snacks og drinks med og uden alkohol til hotellets gæster.

For gæster der bærer et ’all inclusive’ armbånd vil morgenmaden, frokost, aftensmaden forekomme i en stor buffet. Den senere morgenmad vil være til rådighed fra kl 10.00 til 10.30 samt kaffe og kager fra kl 11.00 til kl. 18.00. Herudover vil der være snacks fra kl. 12.30 til 16.00 og til sidst en suppe til midnat. Sidst men ikke mindst vil der være drinks fra kl 10.00 til kl 00.00.

 

Sport & Fitness

PrimaSol Hane Family Resort er et hotel som indehaver en indendørs- og udendørspool, hvor der også er vandrutsjebaner, som gør svømningen en smule sjovere. Der er her mulighed for at tage sol på solterrassen eller i solloungen, hvor der også er parasoller til rådighed. Hvis der skulle være behov for mere afslapning, har hotellet også et boblebad og andre wellness muligheder som spa, sauna, dampbad, hammam, solarium og massagemuligheder. Der er også mulighed for at få snacks i poolbaren.

Hotellet tilbyder også udendørsaktiviteter for dem der godt kan lide at røre sig og holde sig i gang. Dette er tennis, beach volleyball, basketball, crazy golf og bueskydning. Desuden er der også aktiviteter for dem der elsker vandsport. Her har gæster muligheden for at benytte sig af muligheder som fx aquafit. Udover udendørsaktiviteter er der også mulighed for indendørsaktiviteter, som fitness, bordtennis, dart, gymnastik og billard for et ekstra gebyr.

Underholdning

Til underholdningen på hotelopholdet vil du finde:

-       Et underholdningsprogram for de voksne
-       Et underholdningsprogram for børn
-       Diskotek
-       Børnediskotek
-      Wellnesscenter
-      Vandrutsjebaner

Mere information om rejser til Side og Antalya

Hvis du finder hotellet  PrimaSol Hane Family Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya og Side, og læse mere om de tyrkiske byer ved at følge nedenstående links.

Læs mere om Antalya

Læs mere om Side

Find din rejse til PrimaSol Hane Family Resort her

Hvis I gerne vil booke en rejse hertil med familien, så skal I blot udfylde skemaet ovenfor. Alle tilbudene fra de tyske rejsebureauer fra Hamborg lufthavn kommer frem her.