Pak fodboldudstyret med på ferien!

Herunder finder du et kort og let læseligt blogindlæg der vedrører fodbold på charterrejser, hvorfor man sagtens kan pakke fodboldstøvlerne og tage afsted på sin charterferie.  Så lad ikke fodboldtalentet blive derhjemme, men tag det med på rejsen og arbejd videre på afleveringerne under solen! 

Fodboldferie - Derfor Skov Rejser.webp

Du er måske ikke vant til at spille fodbold i varmen, men lad det ikke stoppe dig. Træn din udholdenhed og dit overblik i fantastiske solrige omgivelser. Du har måske kun set hele fodboldhold benytte sig af fodboldrejser til udlandet, så måske er der en grund til at så mange fodboldhold tager afsted, så foruden at man unægteligt kommer til at se bedre ud af lidt sol, så er det også almindelig kendt at motion både gavner kroppen, såvel som sindet. 

 

"Fodbold på ferien er en fremragende idé, da man kan forbedre sig i ro og fred og under perfekte forhold." 

 

Vi tilbyder destinationer med fremragende træningsfaciliteter og flotte hotelforhold, samt har agenter og samarbejdspartnere på disse steder, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af et professionel træningsmiljø, er til stede. 

Forestil dig at du er hjemme i kolde og våde Danmark og at efterårsferien ligger og lurer forude, du har nu 2 muligheder; tag fodboldstøvlerne under armen begiv dig ud i den ene regnbyge efter den anden eller pak fodboldstøvlerne i kufferten sammen med dit badetøj og tag afsted til sydens sol og perfekte omgivelser at spille fodbold i.


Der er stor forskel på om man vælger at benytte sig af de lokale fodboldbaner i hjembyen med bøjede kegler og knækkede banter og på vores fodbolddestinationer med uendeligt og hertil bemærkelsesværdigt flotte udstyr.
Oftest er der ikke ret mange andre end én selv  der benytter banerne og man kan derfor regne med at bolde og udstyr er af rigtigt høj kvalitet, samt vedligeholdte og rengjorte, og skulle der endelig være andre spillere som benytter udstyret, så udnyt da hinanden og lær af hinanden! Fodbold er en holdsport og Ronaldo blev ikke til hvad han er i dag uden nogle forskellige medspillere undervejs i hans karrierer til at lærer af.

 

Fodbold er fitness 

Hoteller og resorts tilbyder oftest  mange andre former for wellness og personlig pleje til charter gæster, så man kan få slappet grundigt og rigtigt af i de hårdt trænede muskler. Mange benytter sig af lidt "aktiv-recovery" med en svømmetur i havet eller poolen efter træning, da dette kan være med til at løsne op i sener, led og muskler, hvilket hjælper din krop med at udskille mange af de affaldsstoffer der ellers ville ophobe sig i kroppen i forbindelse med træning og som ville gøre en øm og usmidig.

At spille fodbold på sin charterrejse er altså både sundt, giver forøget energiniveau, og sammen med saltvands-looket i håret, en lækker ny kulør i huden og en overdådig buffet, kan man altså bibeholde sin fodbold-livsstil uden at blive ramt af sygdom pga. regnvejr i kolde Danmark, men nu komme hjem og se sig selv flyve ind i startopstillingen. Og i midlertid kan du måske udfordre hotellets tjenere til en lille dans på fodboldbanen.

 

Her kan du spille fodbold med gode forhold på ferien

For at give dig et godt overblik over hvilke hoteller du kan tage fodboldstøvlerne med til, så får du her top 3 over de hoteller hvor vi fra Skov Rejser mener du får de bedste træningsforhold når du skal træne under ferien. 

 

1. PrimaSol Hane Family Resort, Side, Tyrkiet. 

Søger du en rejse hvor du har et hav af muligheder for sportsaktiviteter, men også kan lide en afslapningsdag ved enten stranden eller poolen. Så er PrimaSol Hane Family Resort præcis det hotel du leder efter. Kun 1 kilometer fra hotellet kan du træne fodbold i solen og varmen og efterfølgende tage tilbage til hotellet og nyde all-inclusive som typisk er inkluderet i prisen. Bemærk at ønsker du at spille fodbold, så anbefaler vi at du undersøger dine muligheder inden du rejser, da der ikke altid er adgang for udefrakommende på fodboldbanerne. 

På hotellet får du mange spændende faciliteter og en 4-stjernet hotel-oplevelse med alt der hører til og her  kan du udfordre dig selv eller familien i mange andre sportsgrene. Alt dette kan du læse mere om på linket nedenfor. 

  Læs mere om PrimaSol Hane Family Resort, Side & Antalya, Tyrkiet

 

2. Titanic Beach, Lara, Tyrkiet. 

Kunne du godt trænge til en 5-stjernet oplevelse i de mest fantastiske omgivelser i Lara, Tyrkiet? Så er dette hotel lige noget for dig. På hotellet er der et hav af muligheder for at dyrke sport og have en aktiv ferie. På hotellet kan du nemlig  pryde de grønne græsstrå og vise familie, venner og andre gæster hvor god du er til fodbold. Med en fodboldbane mellem hotellets pool og stranden, har du mulighed for at blive kølet lidt ned, når du har stået i timevis og imiteret fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, Lionel Messi eller hvem end der nu må være dit store fodboldidol. Derudover så tilbyder hotellet mulighed for andre sportsgrene i form af tennis, basketball, beachvolleyball, bueskydning. Mod betaling kan du også ride, samt afprøve dig selv på jetski, vandski, windsurfing og meget mere. 

  Læs mere om Titatic Beach Lara, Lara, Tyrkiet

 

3. Sol Guadalmar, Costa Del Sol, Spanien. 

Dette skønne 4-stjernede hotel ligger blot 1,1 km. fra fantastiske fodboldbaner, hvor du kan udfolde dine fodboldegenskaber på bedste vis.  Skal du benytte dig af faciliteterne, så er det vigtigt at du søger information blandt hotel personalet ved ankomst, da fodboldbanerne ikke er tilknyttet hotellet.  Derfor vil dette hotel også være en god mulighed for grupper eller hele fodboldhold at tage på træningslejr, hvor man kan benytte sig af hotellets andre sportsaktiviteter som f.eks. fitness, tennis, golf og cykling/mountainbike. 
 

  Læs mere om Sol Guadalmar, Costa Del Sol, Spanien

 

Et par gode råd i forbindelse med fitness på ferien:

  • Udnyt endelig vores all-inklusive tilbud og benyt dig af mange og proteinrige retter fra buffeten. Muskelopbygning og    muskel vedligeholdelse kræver protein, hvilket din krop higer efter, bagefter en intens fodboldtræning og lidt aktiv-recovery i poolen uden at forglemme hvor meget energi kroppen bruger på konstant at holde sig afkølet.

Op til 75% af din kropsvægt er bestående af vand. Drik derfor massere af vand, da det sandsynligvis er varmt på din ferie og gør at din krop sveder mere end normalt. Derudover at vand også med til at rense ud i din krop, så jo mere vand du får indenbords, jo bedre muligheder giver du den for at præsterer. Så drik blot rigeligt, det har du brug for!

Svømmeture i poolen eller i havet hjælper på ømme muskler, fordi at vandmodstand skånsomt udstrækker og massere dine muskler. Din krop og muskler vil elske dig for det!

Udnyt dig endelig af det massage mange af vores fantastiske hoteller tilbyder, dette kan være yderligere hjælp til din udmattede krop eller i tilfælde af småskader som skal udbedres, og uderover at de krop nyder godt af en omgang massage, så lad da endelig sindet nyde stilheden under en omgang massage også og snup en lille lur så du atter kan blive klar til at straffe natmaskerne.

 

God træning, og god "fodbold"-charter ferie  ;-) 
Hilsen Skov Rejser

Søg efter  hoteller med gode fodbold muligheder

Søg efter den billigste charterrejse blandt mere end 80 tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Spar op til 40%. Udfyld nedenstående formular og få overblikket.
 

8. Fordi du læste artiklen…

Søger du mere information om sundhed og velvære på din ferie, så kan du læse mere her: 

Mere info om aktive charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse