Eftalia Splash Resort, Alanya, Tyrkiet

Hotellets beliggenhed

Eftalia Splash Resort befinder sig i området Turkler og Avsallar, som ligger 19 km vest fra det populære ferieområde Alanya. Hotellet er kun ca. 500 m. fra den store hovedvej og findes tæt på stranden. I dette område er der også barer og restauranter, samt mulighed for at shopping .

Lufthavnene der befinder sig tættest på Eftalia Splash Resort er Gazipasa lufthavn og Antalya lufthavn. Gazipasas lufthavn ligger 61 km væk fra hotellet, hvor Antalyas lufthavn er omkring 108 km væk fra hotellet

Hotellets faciliteter

Hotellet indeholder i alt 290 gæsteværelser, som er fordelt på hotellets hovedbygning. Hovedbygningen består af en lobby og en reception med 24 timers service. Den har 5 etager, hvortil der er en elevator som gør det lettere tilgængeligt at komme til de øvrige etager. Andre services som hotellet inkluderer, er fx en garderobe, valutavekslings faciliteter, lobbybar, lounge, fri internetadgang på fællesarealerne, aircondition, shopping muligheder, shuttle bus services og en frisørsalon.

Eftalia Splash Resort består også af en restaurant som serverer italienske retter og lækre á la carte-retter. Der er et spiseområder ved restauranterne, caféer, 5 forskellige barer som giver ferien lidt mere hygge. Yderligere faciliteter som resortet tilbyder er et supermarked, hvor gæsterne har rig mulighed for at handle ind samt at shoppe. 

Andre faciliteter som hotellet inkluderer, er et diskotek, et fælles TV-rum, et legerum for børn. Der er også mulighed for, at børn kan beskæftige sig selv ved brug af udendørsarealerne som fx ved poolen, legepladsen eller i den attraktive have. Der er tilmed også en miniklub for børn imellem 4-12 år og et børnebassin.

Hotellets udendørsareal inkluderer en solterrasse, hvor der tæt ved er en snackbar og en poolbar, hvor I kan få lækre forsygninger. Desuden er liggestolene, puder og parasoller gratis at benytte. Hotellet har både en indendørs og udendørs swimmingpool samt et vandland, hvor håndklæder tilbydes til bl.a. stranden og poolen, men mod et gebyr. Eftalia Splash Resort har også andre faciliteter, som fx tilgængelige parkeringspladser til de gæster der har egen bil med på ferien, faciliteter som vaskerum, frisørsalon eller lægehjælp.

Betaling

Betalingen kan ske ved VISA, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Hotellets indretning

Generelt: Der er mulighed for specielle familieværelser for familier med børn. Alle hotelværelser består af aircondition, badeværelser med badekar og bruser, samt hårtørrer og balkon i de fleste værelser. Der er mulighed for at få børnesenge ind på hvert hotelværelse, hvis dette er tilfældet. Andre faciliteter på værelserne er en minibar, en telefon, et pengeskab, et køleskab og et TV.

Standard dobbeltværelse: Værelserne er komfortable og indkvarteret med dobbeltsenge eller to enkeltsenge, badekar og bruser, toilet, hårtørrer, minibar (muligvis mod ekstra gebyr), telefon, pengeskab, TV og balkon.

Economy dobbeltværelse: Dette værelse kan variere vedr. udstyr, placeringen og størrelse fra standardværelserne. Der er desuden begrænset antal economy dobbeltværelser tilgængelige.

Alrum: Familierummene er udstyret med samme muligheder som dobbeltværelserne, dog med flere sovefaciliteter. 

Mad og drikke

I hovedrestauranten kan I vælge imellem diverse buffetretter under morgenmaden, frokosten og aftensmaden. Der bliver serveret drinks med og uden alkohol til hotellets gæster, og til midnat er der mulighed for snacks.

Sport & Fitness

Som aktiviteter er der rig mulighed for svømning. Derudover er der flere vandrutsjebaner. Herudover er der også mulighed for andre udendørsaktiviteter til de gæster der er friske. Dett er fx tennis, basketball, bueskydning, windsurfing, katamaran og vandaerobic. Der tilbydes også andre aktiviteter mod gebyr, som jetski, banana boat og kanosejlads. 

Hotellet tilbyder også indendørsaktiviteter, som fx ved et fitnesscenter, bordtennis, dart og billard mod betaling. Der er også sauna, dampbad, hammam, solarium og andre muligheder for wellness for hotellets gæster.

Underholdning

-       Wi-Fi i lobbyarealet
-       Underholdningsprogrammer
-      Aquapark
-      Børneverden
-       Sportsaktiviteter
-       Diskotek for voksne
-       Diskotek for børn

Mere information om rejser til Alanya og Side

Hvis du finder hotellet  Eftalia Splash Resort interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Antalya og Side, og læse mere om de Tyrkiske byer ved at følge nedenstående links.

Læs mere om Alanya

Læs mere om Side

Find din rejse til Eftalia Splash Resort her

Hvis I har besluttet, at jeres næste ferie skal gå til  Eftalia Splash Resort, så har vi samlet samtlige rejser fra de tyske rejsebureauer her. Udfyld den lille formular ovenfor og tag afsted på charterrejse fra Hamborg lufthavn.