Sex og parforholdspleje sælger charterferier 

Danskerne rejser ikke kun sydpå for kulørens skyld. Også muligheden for at se nærmere på rejsepartneren spiller ind, viser ny YouGov-undersøgelse.

En tur i swimmingpoolen, temperaturer i nærheden af de 30 grader, sangria eller tzatziki og masser af afslapning.

De fleste af os kender masser af gode grunde til at tage på charterferie sydpå. Men der er også en anden grund til, at danskerne tager på charterferie.

Ny YouGov-undersøgelse blandt 1.013 danskere af hvad danskerne får ud af at rejse på charterferie, viser, at muligheden for at dyrke sex og pleje parforholdet vejer tungt hos danske charterrejsende.

Mens hver tredje nemlig benytter ferien til at pleje parforholdet, så dyrker hver femte også mere sex under sydens palmer end derhjemme.


Artiklen fortsætter under billedet...

Top_10_Det_far_danskerne_ud_af_charterferien.jpg

Hoteller skaber romantik på rejsen

Det passer godt overens med, at både hoteller og rejsefirmaerne netop understøtter romantikken undervejs, forklarer man hos charterferieportalen Skov Rejser, som i øjeblikket sælger over 80 procent flere charterferier sammenlignet med for et år siden.

- Hoteller og rejseselskaberne skaber bevidst en romantisk ramme undervejs i form af f.eks. honeymoonsuiter og salsaaftener. For har vores gæster det godt undervejs, så er de også glade for at rejse med os. Og så er romantikken og kærlighedslivet jo en central del af charterferien. Herudover så giver charterferie en eklatant mulighed for at komme væk fra en stresset hverdag og se nærmere på sin partner. Folk bor under ordnede forhold, og det giver overskud til at pleje kæresten eller ægtefællen, siger partner og stifter hos Skov Rejser, som har søsat undersøgelsen.


FAKTA

Skov Rejser ApS

www.SkovRejser.dk blev startet af Henrik Skov i 2011, mens han læste sin kandidatgrad i International Virksomhedsudvikling.

I 2013 mødte virksomhedsinvestor, Carsten Aaby, og Henrik Skov hinanden. Et ligeligt partnerskab blev indgået, og de to partnere driver nu virksomheden i fællesskab.

Rejseportalen Skov Rejser samarbejder med tyske rejsebureauer og formidler charterrejser fra mere end 80 tyske rejsearrangører.

Skov Rejsers aftaler sikrer charterferier til tyske priser, der er gennemsnitligt 40 % billigere end tilsvarende charterrejser købt på det danske rejsemarked.

Virksomheden har dansk kundebetjening, tilbyder nem rejsebestilling på brugervenlig dansksproget hjemmeside og er formidler af rejser, der er omfattet af tysk lov og garantiordning.

Danskere, der har rejst med Skov Rejser, udtrykker derfor stor tilfredshed og har givet virksomheden 9,1 stjerner ud af 10 på TrustPilot.

Skov Rejser ser et stadigt stigende antal danske charterkunder. Rejseportalen vurderer således, at rekorden i 2016 bliver overgået af omsætningen i 2017 med en 80% omsætningsstigning.


Kontaktinformation

Stifter og partner i Skov Rejser, Henrik Skov

Telefonnummer: +45 2192 2593

E-mail: [email protected]

Download logoer, profilbilleder m.m. på vores presseside