Fynsk rejseportal tredobler vækst i stagnerende markewd.webp

Fynsk rejseportal tredobler vækst i stagnerende marked

Selvom nye tal fra Hamborg Lufthavn viser, at der for andet år i træk ingen ændring er i antallet af danske rejsende, fortsætter den fynske rejseportal skovrejser.dk sin kometagtige vækst i antallet af rejser fra Hamborg

Lave priser, stort udbud og ordnede forhold får hvert år danskere i massevis til at vælge Hamborg Lufthavn som afsæt for deres ferierejser. Efter flere år med stigninger ser væksten antallet af danske rejsende ud til været fladet ud. Tal fra Hamborg Lufthavn viser at antallet af rejsende fra Danmark i 2017 var på 280.000 – det samme som de to foregående år.

Hos den fynske rejseportal skovrejser.dk, der formidler rejser fra tyske rejsebureauer netop via Hamborg, ser man ikke opbremsningen i søgningen til Hamborg Lufthavn, som et udtryk for at den øvre grænse er nået - tværtimod.

“Vi oplever at rejsende i dag har et meget mere internationalt mindset. Vores kunder betragter det ikke som mere besværligt at tage til Hamborg end København,” siger Henrik Skov fra skovrejser.dk og peger på at når det antallet af rejsende alligevel ikke er fortsat med at stige, skyldes det et omfattende vejarbejde uden for Hamborg, som har stået på det meste af 2017.

“Men på trods af det, har vi hos os ikke oplevet den samme stagnation. Vi har haft en stigning på 50% i antallet af solgte rejser med afgang fra Hamborg i forhold til 2016, og tredoblet vores resultat i forhold til 2016. Særligt i efteråret oplevede vi en stigning i efterspørgslen efter traditionelle feriedestinationer som Tyrkiet, Grækenland, De Kanariske Øer og Ægypten,” fortæller Henrik Skov.

Konstant fremgang

Skovrejser.dk gik i luften i 2011 og siden oplevet en konstant fremgang i efterspørgslen. En af årsagerne til fremgangen skal ifølge Henrik Skov findes i det mere globale mindset hos danskerne.

“Verden er på alle måder blevet mindre. I dag shopper vi rundt på Internettet og gør brug af den øgede konkurrence til at finde de bedst tilbud. Det gør sig også gældende i rejsebranchen, og med priser der er op til 40% lavere, drager de tyske rejsebureauer stor fordel af, at danskerne lige så gerne flyver fra Hamborg,” siger Henrik Skov.

Med afslutningen af vejarbejdet og et fortsat vækst i antallet og udvalget af flyruter, spår Henrik Skov at væksten i danskere, der starter deres ferie med afgang i Hamborg igen vil stige i 2018. 


Kontakt

Kontakt Henrik Skov, Stifter og partner, fra Skov Rejser for spørgsmål.

Ring på +45 2192 2593 eller skriv til [email protected]

For pressemateriale (logoer, profilbilleder m.m.), se pressesiden