Ny rekord: 250.000 danskere ud af Hamborg Lufthavn i 2014

Hamborg Lufthavn har netop lavet en opgørelse for året 2014. Aldrig har der været så mange danskere ud af Hamborg Lufthavn. Samlet havde lufthavnen 14,76 millioner afrejsende, hvilket er en vækst på 9,3% jævnfør 2013. Danskerne alene havde en stigning på 13,5% jævnfør 2013.

"www.SkovRejser.dk kan bekræfte den stigende efterspørgsel efter afrejse fra Hamborg lufthavn. Omsætningen er stærkt stigende" , siger Henrik Skov, der er medejer af rejseportalen www.SkovRejser.dk, som samler de tyske charterrejsebureauer.

Vi har lavet en top 10 liste, der skal forklare hvorfor de tror at danskerne er vilde med at afrejse fra Hamborg Lufthavn:

1.       Nyt stort udbud

Der er kommet et nyt stort udbud af flyruter i 2014, især iblandt lavprisselskaberne (se i fakta boksen for uddybelse).


2.       Spar op til 40 % på charterrejserne

Tyskerne i Nordtyskland har traditionelt industriferie senere end danskerne, så danskerne har mulighed for at komme på sommerferie i industriferien uden at det skal koste så meget, end som hos de danske rejsebureauer.   Man får de billige tyske priser, som over 70 tyske rejsebureauer konkurrerer med hinanden om at tilbyde dig.


3.       Man kan godt bruge sin danske rejseforsikring

Har du en dansk rejseforsikring kan du godt bruge den. Betaler du med MasterCard, har mange automatisk en rejseforsikring igennem den.


 4.        Der er fleksibel rejselængde og rejsetidspunkt

Du behøver ikke nødvendigvis at rejse i 1 eller 2 uger. Du kan for eksempel sagtens rejse i 10 dage hvis du synes at én uge er for lidt, men to uger er for meget. Ydermere kan man rejse alle ugens date, og ikke kun i weekenden.


5.       Mulighed for lidt grænsehandel

Efter en skøn ferie, har du mulighed for at tage et smut forbi en grænsehandelsbutik for at fylde bilen billigt op.


6.       Gratis mad ombord

99% af de tyske rejseselskaber har gratis mad ombord. Man siger at hvis man rejser mere end 3,5 timer, så er der et varmt måltid. Flyver man mindre end 3,5 time, så er der typisk snacks eller en sandwich.


7.       Du er dækket ind af den tyske rejsegarantiordning - også mod konkurs.

Du er beskyttet af den tyske rejsegarantiordning. Derudover får du også dækket dit tab hvis det tyske rejsebureau skulle gå konkurs, mod forventning.


8.       Parker gratis hos lufthavnshotellerne omkring Hamborg Lufthavn

Undgå stress. Kom aftenen før til lufthavnshotellet. Du kan lade bilen stå dér imens du er på ferie. Ligeledes bliver du transporteret til/fra lufthavnshotellet og lufthavnen.


9.       Toget stopper i kælderen hos Hamborg Lufthavn

Det er nemt og bekvemt at tage toget til Hamborg Lufthavn. Du stiger blot af på perronen i kælderen i lufthavnen.


10.   Det er blevet nemmere

Der er opstået en positiv spiral. Når først man har rejst fra Hamborg Lufthavn med et tysk rejsebureau én gang, så finder man ud af hvor nemt det er, og derved tør de godt at gøre det igen, samt anbefale det til sit netværk.
 

Faktaboks 1


Germanwings får større fly

Germanwings har øget deres kapacitet i Hamborg Lufthavn, hvor de har indsat flere større fly på eksisterende ruter, men de har også udvidet til nye ruter, som Bari og Izmir. Germanwings når derfor op på 50 destinationer fra Hamborg Lufthavn.

EasyJet vil udvide i 2015

I sommeren 2015 vil EasyJet udvide med 6 nye ruter; Paris Orly, Heraklion, Thessaloniki, Pisa, Bologna og Alicante. EasyJet når derfor op på 28 destinationer fra Hamborg Lufthavn.

Ibera kommer tilbage

Flyselskabet Iberia kommer tilbage til Hamborg Lufthavn med 4 afgange om ugen. De skal flyve til Madrid.
 

Faktaboks 2

Så nemt er det at booke sin charterrejse selv:

•  Gå ind på www.skovrejser.dk. Du har nu adgang til over 70 tyske rejsebureauer.

•  Du søger på en brugervenlig, dansk hjemmeside.

Faktaboks 3

www.SkovRejser.dk er startet af ung iværksætter

www.SkovRejser.dk blev startet af Henrik Skov i 2011 som 24-årig sideløbende med at han læste sin kandidatgrad indenfor International Virksomhedsudvikling. I 2013 fik Henrik Skov en partner og investor; Carsten Aaby. Rejseportalen er vækstet kraftigt og omsætter nu for over et to-cifret millionbeløb i 2014. www.SkovRejser.dk regner med at tredoble sin omsætning i 2015.