Vi anbefaler 5 hoteller til din sommerferie i 2016

Hos Skov Rejser giver vi dig et bud på, hvor din rejse kan gå hen denne sommer. Vi har valgt 5 skønne hoteller ud, som vi ved, er populære lige nu. De 5 hoteller henvender sig især til børnefamilier men kan også benyttes, hvis man er et par. Dog har vi tidligere skrevet om gode hoteller til par lige her. God læselyst.

 

Iberostar Playa de Muro - Alcudia, Mallorca
Hvis du ikke har været på Mallorca før, så er der flere gode grunde til at tage dertil. En af grundende er hotellet Iberostar Playa de Muro. Iberostar Playa de Muro er et hotel, som ligger meget tæt på de smukke, hvide sandstrande ved den populære ferieby, Alcudia. Hotellet har hele 190 værelser og egner sig godt både til par og hvis I er en familie, som rejser. Der er for eksempel mulighed for børnepasning på hotellet og en børnepool, så de små også kan være med. Og er I et par, som rejser, så er der rig mulighed for at nyde hinanden og hotellets faciliteter, som byder på spa, massage, bar ved poolen og motionscenter. Dette hotel er for alle og her vil I opleve en høj kvalitet samt naturskønne områder og tæt til strand.

iberostar-playa-de-muro-description.jpg

 

Atlantica Aegean Blue - Rhodos, Grækenland

Dette hotel er en klar favorit hos mange danske familier. Og det er der utallige årsager til. Atlantica Aegean Blue, er et hotel, som tilbyder utrolig mange aktiviteter for børn. Hotellet ligger ved siden af en vandpark, hvor du får gratis adgang, hvis du bor på hotellet. Her er der mulighed for at prøve de mange vandrutsjebaner, som der er delt op til både yngre og lidt ældre børn. Dog er der flest muligheder for børn over 5 år. Atlantica Aegean Blue ligger derudover lige ned mod stranden og har både restaurant og bar. Med uendelige aktiviteter for hele familien, en god placering ned til det agæiske hav, 10 min. til øens bedste badestrand Tsambika Beack og under 40 min. til lufthavnen, har dette hotel fundet en plads i mange hjerter.

atlantica.jpg

 

Jungle Aqua Park, Egypten 

Vi anbefaler endnu et skønt hotel til hele familien. Og dette er Jungle Aqua Park. Jungle Aqua Park er kendt for sit store poolområde, hvor der er mange pools og også en børnesektion. Hotellet giver rig mulighed for at man kan slappe af i solstole med parasoller til imens børnene tumler rundt i børnepoolen. Hvis ikke vandaktiviteter er nok, er der mulighed for at være aktiv ved at spille minifodbold, minigolf eller bordtennis. Der er også mulighed for at spille tennis. Dog koster det at leje udstyr. Hotellet ligger tæt på shoppingcenteret, Senzo Mall, hvor der er rig mulighed for at komme i den rette feriestemning og handle ind til den perfekte ferie. Dette hotel har fået gode anmeldelser på TripAdvisor, som du kan undersøge nærmere inden ferien bestilles.

Jungle_Park.jpg

 

Aquila Rithymna Beach - Kreta, Grækenland 

Hotel Aquila Rithymna er et hotel, som både egner sig til familier, par eller hvis du rejser alene.  Hotellet er kendt for at have et fantastisk personale og har utrolige omgivelser, da hotellet ligger ved Rethymnons kyst, som er lige ved hotellet. Derudover er der gratis fitness og sauna og mulighed for massage og vandsport ved stranden mod betaling. Hvis I har børn med under 12 år, så spiser de gratis i ”Tasty Corner”, hvor de kan vælge imellem pizza, vafler og is. Det er jo ferie!

aguila.jpg

 

Club Royal Son Bou - Menorca, Spanien 

Det sidste hotel, som er blandt de fem favoritter, er Club Royal Son Bou, der ligger på Menorca i Spanien. Hotellet er, på grund af destinationen, stadig ny for mange. Men det er bestemt værd at få øjnene op for dette skønne sted. Hotellet tilbyder både bar og restaurant og har egen pool. Derudover er stranden blot 150 meter fra hotellet og hvis ikke dette frister, så er der mange gode børneaktiviteter, som mange familier har været rigtig glade for. Med kun 25 min. til lufthavnen, tæt på stranden og byen, er placeringen helt optimal.

royal_son.jpg

Vi gør opmærksom på, at Skov Rejser ikke har været på alle hoteller, men har fået dem anbefalet af både glade og tilfredse kunder samt fra vores tyske samarbejdspartner.