Rejseblog fra Tenerife med børn

Denne rejseblog er skrevet af markedsføringsmedarbejder Pernille i 2023.

I juli 2023 tog jeg for anden gang på familieferie til ferieøen Tenerife med min familie bestående af mig, min mand, vores datter på næsten 2 år, mine forældre og min søster.

Tips til flyveturen med børn

Det er ikke nemt at være forældre til små børn – og slet ikke, når man skal op at flyve.

Derfor får du her nogle tips til en nemmere rejse med børn, så alle på flyet får en god tur både derned og hjem igen.

Planlæg flytiderne i luren eller om natten

Hvis I skal flyve langt, er det en god ide at planlægge flytiden om natten, så børnene på den måde forhåbentlig sover igennem det meste. Hvis I skal flyve om dagen, så planlæg flytiden i deres normale lur-tid, så de igen sover meget af turen.

Vi fløj klokken 7 om morgenen, og fordi vi så havde været tidligt oppe for at tage til lufthavnen, var vores datter rigtig nem at putte på flyet, hvor hun sov 2 ud af de 6 timer, vi fløj.

Sørg for at have downloadet en masse underholdning

Måske er tv og spil ikke det bedste for børn, men det var virkelig en redning på flyveren. Her var der ingen begrænsninger, og vores datter nød at se Gurli Gris og spille spil for børn på telefonen - og vi nød selvfølgelig stilheden.

En lille ny ting til at gøre turen spændende

Køb eventuelt en lille gave (og pak den ind) til flyveturen. Så kan barnet bruge tid på at åbne pakken og lege med det nye på turen. Hvis du er i knibe med tid, er et blad fra lufthavnen med nogle dimser i også helt perfekt. Min datter valgte et Barbie-blad med et lille sminkesæt i og var glad for det i lang tid på flyveren. Ellers kan klistermærker (og en bog til at komme dem ind i), vandtegneting og magnettegneting også anbefales af fly-underholdning til børn.

Fra lufthavnen til hotellet

Man kan selvfølgelig vælge at tage en af de mange shuttlebusser fra lufthavnen til hotellet, men vi valgte at leje en bil (med en autostol), så vi både kunne bruge bilen til at komme fra lufthavnen til hotellet og på diverse udflugter. Husk at leje en bil, som er stor nok til alle jeres kufferter, hvis I vælger denne mulighed.

Hotellet: Hotel Suite Villa Maria

I Caleta ligger det hotel, vi valgte at bo på under ferien. Det hedder Hotel Suite Villa Maria og er godt til både par og familier. Vi havde lejet et af deres rækkehuse med egen pool, men der er også værelser med jacuzzi eller blot en altan. Vi havde valgt en lille privatpool, så vores datter nemt kunne bade uforstyrret fra andre større børn. Og så var det nemt for resten af familien at bade og slappe af under hendes lur, som altid foregik inde på værelset (i aircondition) i vores medbragte klapvogn. Så var vi hele tiden tæt på hende, samtidig med at vi kunne bade og slappe af ved poolen.

Der hører dog også to store pools med på hotellet, samt en babypool, så det er bestemt ikke nødvendigt med egen pool, hvis man har små børn med på ferie.

Se hotellet og book her til sommeren 2024

Udflugt: Siam Mall

Et kvarters køretur i bil fra hotellet kan man finde Siam Mall, som er et stort shopping-center. Her er butikker og restauranter for alle. Vi tilbragte især tid her om aftenen, når der var lidt køligere temperatur udenfor, da det meste af centeret er udendørs. F.eks. tilbragte vi en del tid i DragoSiam, som er et stort legeland med trampoliner, boldbassiner og meget mere for både store og små børn. Her køber man et kort med point på, som man så kan bruge i legelandet. Hvis man skal handle, er der også et supermarked med alle de ”almindelige” varer, hvor vi blandt andet købte bleer og smoothies til vores datter.

Udflugt: Loro Parque

Senere på ugen tog vi en dagstur til den berømte dyrepark på Tenerife: Loro Parque. Parken ligger på den nordlige side af øen, så det tog lidt over en times tid i bil at køre derop. Dog sov vores datter hele vejen derop og hele vejen hjem igen, så det var intet problem for os med den lange køretur.

I parken kan det anbefales at tage en klapvogn med, hvis du har børn. Så kan klapvognen bære madpakker, pusletaske, vand osv., og man stiller bare klapvognen lige ude foran arenaerne, når man skal ind og se en af de mange shows.

De fleste, som besøger parken, vil gerne se de mange shows. Derfor kan det anbefales at komme i god tid til de forskellige forestillinger, så man er sikker på at få en plads. Især, hvis du har små børn med, som gerne vil sidde tæt på. Her kan især delfin- og spækhuggershowet anbefales. Vores datter var helt vild med stemningen og dyrene til de forskellige shows.

Ift. mad i parken, er der en masse børnevenlige steder at spise. Vores datter fik pasta med kødsovs og en æblejuice på en af cafeterierne i parken og var glad, men vi havde også pakket en masse snacks til hende, så hun ikke blev sulten undervejs.

Tip: husk skiftetøj, hvis du har planer om at se spækhuggershowet, da det godt kan blive en våd fornøjelse, hvis man sidder for tæt på.

Hotelforslag

Synes du også, at Tenerife lyder som en ferie, du gerne vil på. Så se en af disse børnevenlige hoteller i vores udvalgte familievenlige hoteller.

Disse hoteller er både for par og familier, og der er mulighed for all-inclusive med fokus på afslapning og oplevelse, rejs glad!

Hovima Costa Adeje, Tenerife

Dette hotel har med sin dejlige placering kun 200m til den lækre strand i Costa Adeje. Mulighederne for spisesteder og indkøb er lige omkring, og der er kun 1km til centrum af byen, derudover ligger Hovima tæt på Torviscas markedet.

  Læs mere om Hovima Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanien

Iberostar Torviscas Playa, Tenerife

Belliggende lige ned til den dejlige sand strand i Costa Adeje, byder dette hotel nem adgang til stranden. De har pools til voksne og der er et separat børnebassin, der er børneklubber for store og små, og adgang til spisesteder og indkøb er lige indenfor gåafstand.

  Læs mere om Iberostar Torviscas Playa, Adeje, Tenerife, Spanien

Parque del Sol, Tenerife

Hotellet her er godt til de som ønsker at have en lejlighed til familien, eller vennerne. Der er kort afstand til stranden og centrum er ikke langt derfra, de byder på minigolf og børnepool til de som vil slappe af på stedet, og der er også all-inclusive mulighed.

  Læs mere om Parque Del Sol, Adeje, Tenerife, Spanien

Søg efter billige charterrejser til Tenerife

Søg efter den billigste charterrejse blandt mere end 80 tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Spar op til 40%. Udfyld nedenstående formular og få overblikket.
 

Vi håber, I har ladet jer inspirere af denne rejseblog til Tenerife med børn.

Rejsebloggen er skrevet af markedsføringsmedarbejder Pernille i 2023.

Fordi du læste artiklen…

 

Tenerife er et fantastisk sted at holde ferie. Vil du vide mere om øen?
Læs mere om Tenerife herunder. 

Mere info om Tenerife

Er du til aktiv ferie? Læs en af vores nyeste blogs om aktiv ferie på Club La Santa (Lanzarote) herunder.

Aktiv ferie på Club La Santa