Tilbage til alle blogs

Ny hjemmeside! Det er stort og vi glæder os helt vildt til at I afprøver det✌

 

Kære læsere 

 

Ny hjemmeside! Det er stort og vi glæder os helt vildt til at I afprøver det !

Så er vi klar med vores nye hjemmeside som lovet. Den er nu endnu mere brugervenlig og indeholder flere informationer til jer om jeres næste ferie. Vores helt nye hjemmeside, der nu endelig er blevet lanceret, har en masse nye filters, som er nemmere for jer at benytte, når I skal booke jeres næste charterrejse. Dette er for eksempel ved vores nemme og overskuelige selection tool når I søger på de forskellige destinationer I ønsker at rejse til. I skal blot skrive et par bogstaver på den destination I ønsker, og så kommer der en masse muligheder frem i vores drop-down.

 

Screenshot 2018-10-30 at 13.10.57 (1).png

 

Hvis du er fleksibel med hensyn til afrejsedatoer, kan du nu bruge vores nye kalenderfunktion, hvor du kan aktivere vores +/- dage funktion.

 

Screenshot 2018-10-30 at 13.19.13 (1).png

 

Andre funktioner som blandt andet er blevet forbedret er vores proceslinje. Proceslinjen viser dig, hvor langt du er nået i selve bookingprocessen. Ydermere, kan I bruge vores hjerte-ikon der er fremvist ved hotelnavnet. Hvis du klikker på hjerte-ikonet, bliver hotellet gemt inde i “Mit Skov Rejser”, hvor du kan se alle dine gemte favorithoteller. I forhold det gamle site er dette felt blevet mere moderniseret og tydeliggjort for jer. En anden feature vi har fået implementeret er vores brugerbedømmelser. Klikker I på feltet får I alle de bedste brugerbedømte hoteller frem først på hotellisten. Hertil kan I se vores smiley-ordning, som giver jer en bedre fornemmelse af hotellet ud fra brugerbedømmelserne. I kan desuden også vælge flere filtre på vores nye hjemmeside, som vores “Direkte fly” funktion. De mest populære filterfunktioner er fremvist øverst på siden for, at gøre det mere brugervenligt.

 

Screenshot 2018-10-30 at 13.28.32 (1).png

 

Vores hjemmeside er blevet opgraderet, ikke kun ved filters og nye funktioner, men også ved den bedre grafik samt det nye design. Designmæssigt er det anderledes i forhold til det gamle site, da den nye hjemmeside er mere overskuelig, brugervenlig, samt hurtigere. I kan blandt andet hurtigt få dannet jer et overblik over de vigtigste informationer, som værelsestype, afrejsetidspunkt og hjemrejse når I booker igennem Skov Rejser.

 

Screenshot 2018-10-30 at 14.03.57 (1).png

 

Derudover er det nu også blevet nemmere når du skal indtaste dine personlige oplysninger til bestillingen af jeres charterrejse.

 

Screenshot 2018-10-30 at 14.21.54 (1).png

 

Konceptet er stadig det samme, som med den gamle hjemmeside, men nu får I flere muligheder for at filtrere iblandt alle hoteller, hvilket gør det nemmere og hurtigere for jer, at opnå jeres ønsker når I skal på charterrejse eller billige rejser.

Værsgo og gør et forsøg, bestil jeres næste rejse til juleferien igennem Skov Rejser med rejser fra Hamborg Lufthavn og få sparet mellem 20-40%.

 

Bestil jeres rejse her

 

 

Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse