Guide til at bestille din rejse

Det skal være nemt at bestille din drømmerejse og derfor har vi lavet en guide, som du kan bruge når du skal bestille. 

1. Bliv inspireret. Hvor vil du hen?

Inden du bestiller din rejse, er det godt at få et overblik over de mange destinationer vi udbyder. Vi har gjort det nemt for dig, ved at lave inspirationssider, hvor du kan læse mere om udvalgte populære rejsemål som Tyrkiet, Grækenland, Egypten, Mallorca og Tenerife. Du kan se mere ved at klikke på kortet herunder. 
 

2. Få prisoverblikket over alle destinationer

Når du er blevet inspireret, er det næste trin at sætte sig fast på en destination. Spot hurtigt de billigste destinationer ved at bruge vores prisoversigt. Denne kan du finde lige her. Prisoversigten viser udvalget af de destinationer, Skov Rejser tilbyder fra de Tyske rejsebureauer. Når du bruger vores prisoversigt, er pris den sidst kendte laveste totalpris for alle rejsende til destinationen indenfor de valgte søgekriterier.     

 

3. Vælg det rigtige hotel

Når du har valgt en destination, kan du foretage den konkrete søgning. Herefter vil du få en oversigt over alle de hoteller, som er tilgængelige på den valgte destination og på de valgte datoer. For at gøre din søgning mere effektiv og målrettet, kan du bruge vores filtreringssystem ved at vælge et prisinterval, antal stjerner, værelsestype, pension og by. Herefter kan du nedenunder trykke de faciliteter og fordele ud, som du ønsker dit hotel skal have. Det kan være, at du gerne vil have børnepool eller en legeplads. I det tilfælde, krydser du det ud, og så vil du få et udvalg af de hoteller, som tilbyder dette. 

 

Brug Tripadvisor som en ekstra sikring

Det kan være meget individuelt, hvad der er et godt hotel for nogle og hvilke kriterier det pågældende hotel skal have. Her er det en god idé at bruge Tripadvisor for at se de hotelanmeldelser, som andre har givet. Her kan du slå hotellet op og dernæst gå til hotellets hjemmeside.  
 

4. Book din sommerferie

Når du har valgt dit hotel, er du klar til at søge på tilbud. Når du har fundet den rigtige tyske udbyder, er du klar til at booke. Det er nemt og ligetil. God fornøjelse!

Føler dig dig klar til  at bestille din rejse? Hvis ikke, så få mere inspiration på vores blog. Uanset hvad kan du søge efter billige charterrejser nu, ved at vælge destination, i nedenstående formular.
 

 

5. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse