Spar penge allerede inden charterrejsen er begyndt 

Det skal være nemt at bestille drømmerejsen. Derfor har vi lavet denne guide, så du kan spare penge, allerede inden charterrejsen er begyndt. 

Spar  penge allerede inden charterrejsen er begyndt Skov Rejser.webp


1. Tre hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvornår det bedst kan betale sig at bestille sommerferien?

Er der en skov af tilbud? Eller er det et fatamorgana at finde rundt i?

Er det rette tilbud kombineret med det skønneste sted svært at finde?

Kan du svare ja til ovenstående, så kan denne blog måske hjælpe dig. Mange danskere vælger at tage på sommerferie mellem ugerne 27-32. Her er der mange, der booker billige charterrejser - Det elsker vi i Skov Rejser. I denne blog vil vi give jer gode råd og vejledning til, hvordan du, din partner, dine venner, din familie m.fl. kan spare penge allerede inden charterrejsen er begyndt.

 

2. Køb billetterne på det rigtige tidspunkt

Det opleves ofte at billetterne stiger i pris, jo tættere på afrejsedagen man kommer. Det er derfor bedst at købe billetterne før end senere, da tilbuddene ellers er benyttet af andre.

Pladserne i flyene er opdelt i forskellige prisniveauer. Dvs. priserne på pladserne stiger, desto flere pladser der bliver solgt. Så hvis I vil være sikre på, at jeres billetter er nogle af de billigste på flyet, så skal I huske at bestille jeres ferie i god tid!

Som udgangspunkt er de første billetter, der bliver solgt, altid de billigste. Derefter stiger prisen, indtil flyet er fuldt booket. Specielt 3-4 uger før afrejsedagen vil man opleve, at flypriserne stiger og dermed også charterrejserne, da de flypriser naturligvis er en del af den samlede pakkerejse.

Hvis priserne er steget, og man ikke vil betale rejsens nuværende pris, så kan man eventuelt tage chancen og vente til sidste øjeblik. Her kan man være heldig at finde en billig restplads eller afbudsrejse. Det betyder dog, at udbuddet er begrænset, og ofte ved man ikke rigtigt, hvad man kommer ned til. Desuden går man glip af forventningens glæde. :-)

 

3. Hvor skal ferien finde sted?

Der er mange danskere, der er mest trygge ved at tage til samme destination - Ofte samme hotel, år efter år. Har du det også sådan? Eller vil du hellere et nyt sted hen hver gang?

De, der rejser til den samme rejse-destination hvert år, har en fordel, da de allerede nu kan begynde at overveje at booke en billig charterrejse, da I ved at booke jeres ferie så tidligt som muligt (gerne et halvt år forinden), sikrer jer en af de bedste og billigste rejser. De bedste og billigste rejser forsvinder nemlig meget hurtigt.

Desuden er udbuddet størst, igen gerne et halvt år forinden, så I kan vælge frit på alle hylder!

Rejsedestinationer som Tyrkiet, Grækenland og Mallorca er nogle af de billigste steder at holde ferie i år. Du vil specielt i Tyrkiet, hvor priserne er faldet markant, have mulighed for at bo på meget gode hoteller med ”All Inclusive” til meget lave priser.

 

4. Vælg den billigste lufthavn!

Udviklingen viser, at man som udgangspunkt rejser fra den lufthavn, der ligger tættest placeret eller er nemmest tilgængelig for én. Dette er dog ikke altid det billigste, og selvom det er tilfældet, så skal man altid huske at tage højde for andre parametre såsom broafgift, parkering osv.

Prisforskellene er ofte meget store, og det kan derfor betale sig at undersøge mere end kun den nærmeste lufthavn. Det er hovedsageligt de største lufthavne, der har de billigste priser på rejserne, hvilket skyldes, at flyselskaberne nemmere kan råde over deres fly i de store lufthavne.

Hvis man ikke har noget imod lidt længere transporttid til og fra afrejselufthavnen, kan der være mange penge at spare ved at rejse fra en af de tyske lufthavne, hvilket man også kan se på den stigende efterspørgsel efter det billige alternativ fra specielt Hamborg lufthavn, som flere og flere danskere har fået øjnene op for. Med Skov Rejser vil du bl.a. kunne spare op til 40 % ved at rejse fra Hamborg lufthavn.

Husk også, at ved Skov Rejser er alt inklusivt. Bagage, afgifter og i 99 % af alle tilfælde transfer. Den første pris du ser på mange websider, er ikke den endelige pris.

 

5. Fly & Hotel - Én samlet booking hos Skov Rejser

Når der søges på billige rejser ved os, inkluderer prisen på charterrejsen ALTID fly og hotel samlet. De tilbud der er hentet fra de tyske rejsebureauer, inkluderer dermed fly og hotel. Det er som oftest billigere at søge fly og hotel samlet og det er en rar sikkerhed at vide, at man både kan rejse afsted og bo det sted man rejser til. Derudover kan der selvfølgelig tilvælges fx All Inclusive og meget andet.

Frihed til at vælge, hvor lang tid du vil være afsted!

Vi er også stolte af, at vores kunder i Skov Rejser har frihed til at vælge, hvor lang tid du vil være afsted. Det er muligt at anvende vores søgeværktøj til, at personliggøre rejsen så meget som muligt. Når prioriteterne er krydset af kan i danne jer et billede af bl.a. priser, listet efter den billigste mulighed først.

 

6. Spar penge med All Inclusive

Generelt set kan det være en fordel, samt en besparelse, at bestille All Inclusive på rejsen. Især på destinationer der er langt fra byer, hvor handlemulighederne er ikke-eksisterende, vil det være en fordel at bestille hotel+fly med All Inclusive. I mange tilfælde vil der være en besparelse ved at bestille All Inclusive.  På destinationer som fx Thailand, hvor maden er super god og billig, vil det bedre kunne betale sig at bestille med morgenmad eller halvpension. Alle disse muligheder kan tilvælges, efter du har søgt på din charterrejses destination, dato og antal personer på rejsen. Det vil derfor være en fordel at undersøge området, hvor jeres drømmerejse går til, om priser på fx mad, oplevelser og meget andet, for at spare penge allerede inden charterrejsen er bestilt.

 

7. Find billige charterrejser her

Få overblikket over alle de billige charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Vi har samlet over 80 tyske rejsebureauer - få overblikket ved at udfylde nedenstående formular: 

 

 

8. Fordi du læste artiklen…

 

Hvis du endnu ikke har bestilt en rejse, så kan du gøre det ved at klikke på knappen nedenunder.

Søg billige tilbud på charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når kufferten skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse

Dette blog-indlæg er skrevet af vores virksomhedspraktikant Rasmus Gram