Tilbage til alle blogs

Pak fodboldudstyret med på ferien!

Herunder finder du et kort og let læseligt blogindlæg der vedrører fodbold på charterrejser, hvorfor man sagtens kan pakke fodboldstøvlerne og tage afsted på sin charterferie.  Så lad ikke fodboldtalentet blive derhjemme, men tag det med på rejsen og arbejd videre på afleveringerne under solen!

Skærmbillede 2019-08-15 kl. 13.47.58.png

Du er måske ikke vant til at spille fodbold i varmen, men lad det ikke stoppe dig. træn din udholdenhed og dit overblik i fantastiske solrige omgivelser. Du har måske kun set hele fodboldhold benytte sig af fodboldrejser til udlandet, så måske er der en grund til at så mange fodboldhold tager afsted, så foruden at man unægteligt kommer til at se bedre ud af lidt sol, så er det også almindelig kendt at motion både gavner kroppen, såvel som sindet. 

 

"Fodbold på ferien er en fremragende idé, da man kan forbedre sig i ro og fred og under perfekte forhold." 

 

Vi tilbyder destinationer med fremragende træningsfaciliteter og flotte hotelforhold, samt har agenter og samarbejdspartnere på disse steder, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af et professionel træningsmiljø, er til stede. 

Forestil dig at du er hjemme kolde og våde Danmark og at efterårsferien ligger og lurer forude, du har nu 2 muligheder; tag fodboldstøvlerne under armen begiv dig ud i den ene regnbyge efter den anden eller pak fodboldstøvlerne i kufferten sammen med dit badetøj og tag afsted til sydens sol og perfekte omgivelser at spille fodbold i.


Der er stor forskel på om man vælger at benytte sig af de lokale fodboldbaner i hjembyen med bøjede kegler og knækkede banter og på vores fodbolddestinationer med uendeligt og hertil bemærkelsesværdigt flotte udstyr.
Oftest er der ikke ret mange andre end én selv  der benytter banerne og man kan derfor regne med at bolde og udstyr er af rigtigt høj kvalitet, samt vedligeholdte og rengjorte, og skulle der endelig være andre spillere som benytter udstyret, så udnyt da hinanden og lær af hinanden! Fodbold er en holdsport og Ronaldo blev ikke til hvad han er i dag uden nogle forskellige medspillere undervejs i hans karrierer til at lærer af.

 

Fodbold er fitness 

Hoteller og ressorts tilbyder oftest  mange andre former for welness og personlig pleje til charter gæster, så man kan få slappet grundigt og rigtigt af i de hårdt trænede muskler. Mange benytter sig af lidt "aktiv-recovery" med en svømmetur i havet eller poolen efter træning, da dette kan være med til at løsne op i sener, led og muskler, hvilket hjælper din krop med at udskille mange af de affaldsstoffer der ellers ville ophobe sig i kroppen i forbindelse med træning og som ville gøre en øm og usmidig.

At spille fodbold på sin charterrejse er altså både sundt, giver forøget energiniveau, og sammen med saltvands-looket i håret, en lækker ny kulør i huden og en overdådig buffet, kan man altså bibeholde sin fodbold-livsstil uden at blive ramt af sygdom pga. regnvejr i kolde Danmark, men nu komme hjem og se sig selv flyve ind i startopstillingen. Og i midlertid kan du måske udfordre hotellets tjenere til en lille dans på fodboldbanen og hvis du er heldig, så vinde morgendagens is, uden at skulle hoste op med landets valuta. 

 

Et par gode råd i forbindelse med fitness på ferien:

  • Udnyt endelig vores all-inklusive tilbud og benyt dig af mange og proteinrige retter fra buffeten. Muskelopbygning og    muskel vedligeholdelse kræver protein, hvilket din krop higer efter, bagefter en intens fodboldtræning og lidt aktiv-recovery i poolen uden at forglemme hvor meget energi kroppen bruger på konstant at holde sig afkølet.

Op til 75% af din kropsvægt er bestående af vand. Drik derfor massere af vand, da det sandsynligvis er varmt på din ferie og gør at din krop sveder mere end normalt. Derudover at vand også med til at rense ud i din krop, så jo mere vand du får indenbords, jo bedre muligheder giver du den for at præsterer. Så drik blot rigeligt, det har du brug for!

Svømmeture i poolen eller i havet hjælper på ømme muskler, fordi at vandmodstand skånsomt udstrækker og massere dine muskler. Din krop og muskler vil elske dig for det!

Udnyt dig endelig af det massage mange af vores fantastiske hoteller tilbyder, dette kan være yderligere hjælp til din udmattede krop eller i tilfælde af småskader som skal udbedres, og uderover at de krop nyder godt af en omgang massage, så lad da endelig sindet nyde stilheden under en omgang massage også og snup en lille lur så du atter kan blive klar til at straffe natmaskerne.

 

God træning, og god "fodbold"-charter ferie  ;-) 
Hilsen Skov Rejser

Denne artikel er skrevet af virksomhedspraktikant Frederik Kristesen 
den 15-08-2019

Søg efter  hoteller med gode fodbold muligheder

Søg efter den billigste charterrejse blandt mere end 80 tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Spar op til 40%. Udfyld nedenstående formular og få overblikket.
 

8. Fordi du læste artiklen…

Søger du mere information om sundhed og velvære på din ferie, så kan du læse mere her: 

Mere info om aktive charterrejser

Er ferien lige rundt om hjørnet, så kan du få et par tips og tricks med på vejen, når der skal pakkes.

5 uundværlige pakketips inden afrejse

 

 Tilbage til alle blogs