Rejser til Icmeler, Tyrkiet

Icmeler har et indbyggerantal på ca. 10.000 og er en lille, hyggelig badeby, uden det store natteliv. Folk, der rejser fra Hamborg Lufthavn til Icmeler er typisk familier, der ønsker ro, natur, sol, strand, shoppingmuligheder og kultur. 

Har du lyst til en uforglemmelig oplevelse i de noget varmere områder i det sydlige Tyrkiet, er Icmeler en sikker destination at vælge. Her kan du få indfriet dine krav til varme og solskin. Mange rejser til Icmeler fra Hamborg, der ligger kun 8 km. fra Marmaris med det meget populære havneområde, internationale storbypræg med mange shoppingmuligheder og forlystelser.

Icmeler pool charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Icmeler  nedenfor

Synes du at Icmeler lyder spændende? Så har du mulighed for at søge efter billige rejser til Icmeler fra alle de tyske rejsebureauer. Vi henter deres tilbud direkte fra deres database, så du kan få overblikket.

 

 

Icmeler by

Byen Icmeler er omkranset af flotte pinjetræer, frodige haver og bjerge.
Iclemer er til de gæster, som foretrækker en skøn lavvandet badestrand, hyggelige små restauranter og et fredeligt og roligt byliv. Restauranterne byder på det traditionelle tyrkiske køkken og mange lokalretter med friske råvarer og krydderier fra området.

 

Stranden i Icmeler

Stranden i Icmeler er i en klasse for sig og meget børnevenlig. Du kan leje solsenge og parasoller og nyde solen, eller du kan deltage i en række sportslige aktiviteter som f.eks.  beachvolley- og sandfodboldkampe, hvor prisen for en sejr kan bestå af et gratis måltid på en af de lokale restauranter.

Icmeler strand charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Hotellerne i Icmeler

Efter en lang og varm dag på stranden, kan man vende tilbage på et af de flotte hoteller og nyde roen og stilheden. Her vil der være rig mulighed for afslappelse. Flere hoteller har både spa og saunaer, husk også at prøve det berømte ”tyrkiske bad”.

Søg efter rejser til Iclemer fra Hamborg Lufthavn, når du ønsker en afslappet og rolig ferie i Tyrkiet.

 

İÇMELER MAHALLESI WEATHER

Kort over Icmeler