Rejser til Belek 

Belek har ca. 73.000 indbyggere og ligger 40 km øst for Antalya, hvor man har afgang fra Hamborg Lufthavn.

Belek charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Belek nedenfor

Søg på samtlige af de tyske rejsebureauers billige rejser til Belek via SkovRejser.dk's søgemaskine, der lister de billigste priser for dig. Køb direkte på siden til samme pris som hvis du køber direkte på de tyske rejsebureauers hjemmesider. 

 

 

Belek by

Trænger I til charterrejser med sol, varme og badeferie, så er Belek, med de tyske rejsebureauer, i Tyrkiet en oplagt mulighed. Belek er en dejlig og eksklusiv badeby med flotte hoteller og Taurusbjergene, flotte pinjetræer og natur som baggrund. Byen er kendt for sine fantastiske golfbaner og resorts. Men man behøver ikke at være golfentusiast for at nyde stedet.

Belek by charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Strandene i Belek

Belek er kendt for sine førsteklasses lange sandstrande med udlejning af solsenge og parasoller, der er også rig mulighed for sportsaktiviteter både i vandet og på stranden. En attraktion netop på disse strande er havskildpadderne, som lægger deres æg i sandet.

Hoteller i Belek

Hotelstandarden er af meget høj kvalitet, der findes over 30 hoteller med fire og fem stjerner samt eksklusive resorts. Her kan man slappe af og nyde ferien i flotte og behagelige omgivelser. Hotellerne er mere end blot stjerner. De tilbyder mulighed for diverse aktiviteter, som eksempelvis fodbold, beachvolley, dykning, mini-golf mm.  Benyttelsen af alle disse aktiviteter følger gratis med, når du bestiller all-inclusive.

Med flotte lange strande, hoteller i topkvalitet, mange forskellige aktiviteter, indbydende golfbaner, spændende turistattraktioner og monomenter er Belek et godt udgangspunkt for en solrig og afslappende ferie i Tyrkiet. Rejs til Belek fra Hamborg Lufthavn.

BELEK WEATHER

 

Kort over Belek

 

Video om Rejser til Belek