Rejser til Marmaris fra Hamborg Lufthavn

Marmaris er en velkendt og populær turistby i Tyrkiet med ca. 30.000 indbyggere. I turistsæsonen er der op mod 300.000 turister - hvoraf en del er danskere, som rejser ud fra Hamborg Lufthavn. Lokalsamfundet er meget imødekommende og glade for de mange turister, der hvert år besøger den charmerende by.

Marmaris charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Marmaris nedenfor

Føler du dig inspireret og vil gerne se de tyske rejsebureauers priser på rejser til Marmaris, så blot set informationer ind i  nedenstående formular.

 

 

Marmaris by

I Marmaris er al skønhed fra Tyrkiet samlet. På den Ægæiske kyst, med udsigt til de græske øer, ligger badebyen og stråler i solen. Når I først har været på ferie her, vender i temmelig sikkert tilbage igen. Marmaris er kendt under navnet ”Grønne Marmaris”, og det er nemt at forstå hvorfor. Byen er omgivet af grønne fyrskove samt flotte bjergsletter, og naturen får lov at blomstre helt frit. I de tyrkiske retter får naturen også lov til at afspejle sig. Tyrkerne lader sig inspirere af naturen, hvor de sprøde blomster og blade tilsættes salater sammen med de specielle tyrkiske olier – en helt fantastisk smagsoplevelse og en frydefuld anretning.

Udover den smukke natur tilbyder Marmaris også dejlige strande, skønne temperaturer og en flot blå himmel. Udsigten over Middelhavet er unik, og en gåtur langs havnen eller på den skønne strandpromenade en sommeraften er fantastisk. Byen er internationalt præget, men samtidig finder I også Marmaris Bazaren med de traditionelle små butikker og restauranter.

Marmaris by charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Marmaris ligger i Marmarisbugten, som også danner ramme for nabobyen Icmeler med den afstressede atmosfære. Ved Netsel marinaen kan man shoppe mode og luksuriøse varer i butikkerne, som ligger gade op og gade ned. I Marmaris’ gamle stræder kan man prutte om prisen på et af de mange lokale markeder, og I kan få skønne lokale varer med hjem som eksempelvis håndlavede tæpper, duge, smykker og keramik.

Som by er Marmaris livlig, pulserende og et frisk pust til ferien, hvor man ønsker at opleve noget nyt og unikt hver dag. Lige så langt øjet rækker, er der restauranter, caféer, barer og diskoteker, som kan underholde turisterne dag og nat uanset alder og interesse. På menukortet finder I altid et tyrkisk inspireret tema, hvor man virkelig kan smage, hvordan Tyrkiet går op i tilsmagning og kvalitetsrige råvarer.

 

Seværdigheder i og nær Marmaris

Foruden to vandparker for børn og vandhunde er der mange andre interessante, smukke og unikke oplevelser og opdagelser i Marmaris-området.

Tag en bådtur til Rhodos, se Pamukkales hvide klipper, besøg det klassiske badehus Hamam og få et tyrkisk bad, oplev skildpadder på en badeudflugt til Skildpaddestranden i Dalyan. Listen med aktiviteter og seværdigheder er lang, og dette er blot nogle af de naturskønne og enestående opdagelser, I kan gøre.

Pamukkale charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

De hvide klipper ved Pamukkale er en af de ting, som I ikke må gå glip af. Pamukkale betyder ”bomuldsslottet”, og det er netop, det I vil se, når I ankommer. Pamukkale er en af Tyrkiets største turristattraktioner, og er en overflod af kalkterrasser formet af kalkholdigt vand gennem årtusinder. Det siges at vandet, som I kan bade i, skulle være godt for muskler og hudsygdomme. Desuden er Pamukkale på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Den charmerende lystbådehavn ved Marmaris marina er altid et besøg værd. Snup en kold øl eller anden forfriskning efter en aktivitetsrig dag.

 

Aktiviteter

I Marmaris kan I bestille en guide, der kan tage jer med på en uforglemmelig udflugt i bjergene. Her kan I møde områdets specielle dyrearter og nyde udsigten fra toppen af bjerget, det er en stor oplevelse. Flere digtere og forfattere rejser til Marmaris og tager udflugten op ad bjerget for at finde et stille og roligt sted, hvor de kan udfolde deres kreative tanker. Området byder også på gode muligheder for sejllads og dykning.

Er I ekstraglade for vand, kan I besøge en af Marmaris’ vandparker – eller endda begge. Atlantis Waterpark og AquaDream Water Park byder jer indenfor til en verden af sjove vandrutsjebaner og spændende bassiner til børn og barnlige sjæle.

Desuden er der altid en livlig aktivitet ved den lange strand og strandpromenaden, hvor I sagtens kan få mange timer til at gå med at solbade, spille spil og hoppe i vandet, hvor I kan dykke efter flotte og sjove fisk.

Marmaris turist charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Hotellerne i Marmaris

I Marmaris findes naturligvis hoteller til enhver smag og med meget at byde på. Her kan man med All-inclusive få morgen-, middag- og aftensmad samt benytte sig af hotellernes mange aktiviteter, der bl.a. tæller tennisbaner, fodbold, beachvolley, dykning mm. I kan også, efter en lang, dejlig dag, anvende hotellernes badefaciliteter, som typisk består af tyrkiske bade, spa, wellness og massagestole. Lige til at slappe af på, inden I måske skal ind og spise på en lækker, tyrkisk restaurant

MARMARIS WEATHER

Kort over Marmaris

 

Video om rejser til Marmaris