Rejser til Gümbet fra Hamborg Lufthavn

Gümbet har kun ca. 1.000 indbyggere og ligger 3 km fra Bodrum i det sydlige Tyrkiet, så når turisterne rejser til Gümbet, så stiger befolkningsantallet drastisk. 
Gümbet er en del af det historisk kendte Bodrum og har smukke, svalende hvidkalkede huse, der ligger ned til bugten og den lange sandstrand. Her findes gode restauranter, mange forlystelser og et rigt natteliv med barer og natklubber. Gå en skøn tur langs strandpromenaden, nyd den kendte tyrkiske æblete og udsigt til det krystalklare vand i bugten og de mange sejlskibe.  Gümbet er en hyggelig lille by med kort gå afstand til stranden, restauranterne og de mange shoppingmuligheder. Det er billigt at handle i Tyrkiet og man kan gøre nogle gode køb, så gør plads i kufferten til hjemrejsen til Hamborg Lufthavn.

Glæd dig også til at opleve det tyrkiske køkken, som er det trediebedste i verden, med skønne krydderier og friske lokale råvarer.

Gümbet charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Gümbet nedenfor

Er Gümbet destinationen for dig? Så søg på samtlige af de tyske rejsebureauers rejser til Gümbet via vores hjemmeside. Det er nemmere end du tror.

 

 

Stranden i Gümbet

Har man lyst til en afslappet ferie ved stranden, er Gümbet også det rigtige sted. Stranden ud til det klare blå Middelhav er lavvandet og børnevenligt. Her findes solsenge og parasoller og mange muligheder for sportslige aktiviteter, som beachvolley, strandfodbold, surfing mm.

 

Hotellerne i Gümbet

Flere af hotellerne ligger ned til strandpromenaden og i kort afstand til stranden og har gode faciliteter, som f.ex. spa- og massage.

Søger du et feriested med mulighed for både strandliv, forlystelser og seværdigheder er Gümbet med hele Bodrumområdet et godt valg.  

 

Kort over Gümbet

TOKI MAHALLESI WEATHER