Rejser til Kusadasi fra Hamborg Lufthavn

Kusadasi har ca. 60.000 indbyggere og ligger 75 km fra Izmir på den ægæiske kyst.

Kusadasi charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Kursadasi nedenfor

Har du lyst til at se de tyske rejsebureauers rejser til Kursadasi, så klik på nedenstående grønne knap og se samtlige af de billige rejser til Kursadasi.

 

 

Rejser til Kusadasi by

Her oplever man en typisk tyrkisk by med en charmerende havn og en middelalderborg ved indsejlingen. Navnet Kusadasi betyder "Fugleøen" og refererer til den lille ø, der ligger lige udenfor havnen og er forbundet med en gangbro. Arkitekturen på mange af  husene i byen er meget inspireret af de gamle tyrkiske arkitekter og er med til at skabe en særlig atmosfære. I byens små hyggelige gader finder man tøj- og skobutikker og ikke mindst souvenirbutikker, hvor man blandt andet kan købe keramik lavet af lokale kunsthåndværkere. Selvfølgelig er der også en bazar. 


Efesos charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Ruinerne af den antikke by Efesos, som var verdens største by i århundrederne før Kristi Fødsel, ligger 20 minutters kørsel fra Kusadasi og er absolut et besøg værd. I området ligger der flere seværdigheder.
Øen Kos ligger ud for Kusadasi og der er afgang fra havnen, hvis du har lyst til at besøge den kønne græske ø.

Strandene i Kusadasi

Der findes flere rigtig gode familievenlige strande ved Kusadasi med rig mulighed for strandliv og aktivitiveter som windsurfing og dykning.

Kusadasi strand charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Hoteller i Kusadasi

Byen har mange 4 stjernede hoteller og flere tilbyder all inclusive. Der vil ofte være buffet, så man kan prøve de mange spændende tyrkiske retter og specialiteter. Tyrkerne har en meget sød tand, så prøv deres lækre desserter og kager. Når man vælger all inclusive, får man også adgang til hotellets aktiviteter, som bl.a. kan bestå af beachvolley, strandfodbold, tennis, badminton mm.

Kusadasi er en charmerende by med mange seværdigheder, gode restauranter og shopping muligheder, så søg på rejser til Kusadasi med afrejse fra Hamborg Lufthavn her på Skov Rejsers hjemmeside. 

KUŞADASI WEATHER

 

Kort over Kursadasi