Billige rejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 20-40%.

Billige rejser – uden at gå på kompromis med kvaliteten

De fleste elsker at rejse og ikke mindst at rejse billigt. Ved at købe din rejse igennem Skov Rejser fra Hamborg Lufthavn vil I spare 20-40% på jeres ferierejser Det er selvfølgelig i forhold til rejser, der bliver tilbudt fra de danske rejsebureauer.

Du kan blandt andet spare penge på din rejse igennem os, fordi den tyske skoleferie ikke ligger samme sted på året, som den danske skoleferie. Derudover er der et meget større udbud af rejser fra Hamborg Lufthavn end fra de danske lufthavne, og så bliver priserne automatisk mellem 20-40% billigere. I 2017 fløj der f.eks. 3,3 mio. passagerer igennem Billund Lufthavn, hvorimod Hamborg Lufthavn havde 17,5 mio. passagerer igennem.

Charterrejser.pngSpar 20-40%
Charterrejser.pngBillige rejser i skolernes ferier
Charterrejser.pngFleksibel rejselængde på rejserne
Charterrejser.pngTyske rejser, men dansk support
Charterrejser.pngSamme rejsetryghed som i Danmark
Charterrejser.pngAlle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn

Find de billigste charterrejser

Her har I muligheden for at søge efter jeres drømmedestination. Vi har tilbud fra over 80 tyske rejsebureauer, så mon ikke, I kan finde noget, som passer jer. I kan også få rejseinspiration via vores prisoversigt. Prisoversigten giver et godt overblik for priserne og vejret på hver destination i de valgte rejsedatoer. Så kan I nemt finde en rejse, der både er billig, og som opfylder alle jeres rejsebehov - måske skal det være all inlusive rejser? Eller måske prioriterer I en billig charterrejse, hvor I ikke skal lave andet end at slappe af ved poolen? Mulighederne er mange, og du kan finde dem alle i søgningen nedenfor.

Efter søgningen kan der filtreres efter en masse forskellige kriterier. Det kan f.eks. være efter "tæt på stranden" eller "havudsigt". Derudover signalerer vores smiley-ordning for hvert hotel, hvordan tidligere gæsters oplevelse og vurdering af charterrejsen har været. Husk dog, at der er stor forskel på, hvad danskerne og tyskerne mener om de forskellige hoteller, så det er også en rigtig god ide at undersøge hotellet selv på TripAdvisor.

   Top destinationer af billige rejser 

      Vi har mange skønne destinationer på vores hjemmeside, men disse to er vores favoritter blandt vores kunder: Tyrkiet og Egypten.

       I disse to landet er du garanteret en skøn rejse med billige priser.

Billige rejser til Tyrkiet

Vi har oplevet en stigende efterspørgsmål på billige rejser til Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn, hvilket har medført, at Tyrkiet er blevet vores topdestination blandt jer rejsende. Det dejlige Tyrkiet, som ligger mellem Asien og Balkanregionen, har ikke andet end behageligheder og afslapningen på menukortet for sine turister. Dette er grunden til, at mange af de tyske rejsebureauer har stor fokus på Tyrkiet. Det er også derfor, at du kan få en billig rejse til Tyrkiet igennem vores side med en af de mange tyske rejsebureauer.

Hvis Tyrkiet er rejsemålet for jeres billige rejse  (eller måske jeres charterrejse med all inclusive?), så er det vigtigt, at man husker, at Tyrkiet har en af verdens bedste madkultur, hvor der er rig mulighed for at spise eksotiske retter med en masse lækre krydderier. Her kan det for eksempel være en god ide at vælge en rejse med all inclusive med lokale retter, så du kan nå at få smagt det hele.

Derudover har Tyrkiet en masse store og smukke naturoplevelser samt kulturelle og historiske seværdigheder, der går helt tilbage til Osmannerriget. Hvis du er vild med spa og wellness, skal du bestemt også prøve deres populære Hamam. Ydermere vil I opleve den tyrkiske befolkning som imødekommende, sjove og yderst venlige.

Rejs billigt til Tyrkiet

Selvom du kan finde en masse billige rejser til Tyrkiet på vores hjemmeside, har I også mulighed for at købe et hotelophold med All Inclusive, hvor I så får mulighed for at få morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform med de mest exceptionelle retter og de dejligste desserter med i feriens pris. Morgenmaden i Tyrkiet består ofte af brød, smør, ost, marmelade, tomat, agurk og olien. Men mange steder er det også den helt "almindelige" buffetmorgenmad, du kan finde med all inclusive rejser i Tyrkiet. Frokost og aftensmaden består ofte af oksekød, lammekød, forskellige anretninger af grøntsager og meget mere.

Hvis du gerne vil se, hvordan vejret er i Tyrkiet lige nu, kan du klikke på linket her.

Vi har desuden en liste over ”Byer i Tyrkiet”, som beskriver de mest kendte byer i Tyrkiet blandt danskerne. Så hvis I mangler inspiration, har I også mulighed for at læse om byerne og på den måde blive inspireret. De mest besøgte byer i Tyrkiet er dog: Alanya, Antalya, Bodrum og Kusadasi. Alle byerne kan du finde og købe rejser til igennem vores hjemmeside. God fornøjelse med at finde drømmerejsen!

Søg billige rejser til Tyrkiet

 

 

 

Billige rejser til Egypten

Egypten er også en af vores topdestinationer, når det handler om billige rejser. Der er en stor efterspørgsel på billige rejser til Egypten, da rejserne hertil er kvalitetsorienterede og budgetvenlige. Her kan du få spændende kultur, gode hoteller og rig mulighed for afslapning.

I Egypten er der garanti for sol til alle de rejsende, der elsker at få sig en flot gyldenbrun farve. Desuden er der mange kulturelle oplevelser, flotte promenader, bazarer hvor man anbefaler at ”prutte om prisen”, hyggelige sejlture ned langs Nilen og mange andre fantastiske oplevelser ved Det Røde Hav. Her kan man virkelig få en billig ferie, hvor man får noget for pengene.

Dykning er også meget populært i Egypten. Når I kommer under vandet, får I oplevelsen af en helt ny verden med andre former for arter og smukke koralrev, forskellige fisk med flotte farver, og I vil muligvis også kunne se skibsvrag fra anden verdenskrig. Hvis I vil have gode muligheder for dykning og snorkling, er det en god ide at undersøge hoteller i området omkring Makadi Bay. Sidst, men ikke mindst, kan I ved rejser til Egypten høre de verdenskendte historier om for eksempel Faraoerne og meget mere. Der er også mulighed for at besøge pyramiderne, se gamle monumenter, sfinksen og Kongernes Dal.

Rejs billigt til Egypten

Hvis jeres valg af rejse er faldet på Egypten, skal I vide, at der selvfølgelig også er de mest udsøgte retter med dejlige smage, blandet med gode krydderier. Det egyptiske menukort er inspireret af madretter fra blandt andet Tyrkiet, Grækenland og Libanon, hvilket gør madoplevelsen helt unik. Hvis I vil være helt sikre på at få smagt alt fra det egyptiske køkken, kan det være en god ide at tilkøbe en rejse med All Inclusive. Så kan du gå amok i de mange forskellige lokale retter på hotellets restauranter - og så endda som en del af prisen (husk dog at undersøge på forhånd, at hotellets restauranter faktisk serverer mad fra det egyptiske køkken og ikke bare generisk "hotelmad").

I Egypten har I næsten altid mulighed for at købe hotelophold med All Inclusive, hvor I kan spise alt det, I vil, på de egyptiske hoteller, da de serverer deres morgenmad, frokost og aftensmad i store buffetformer. Deres morgenmad inkluderer brød med adskillelige søde ting på toppen. En anden typisk ting egypterne spiser til morgenmad er yoghurt med forskellige frugter, kager eller omeletter. Frokosten derimod består af blandt andet varm mad, salater, brød og kød. I aftensmaden indgår der oftest forskellige små retter, som kan være alt fra grillet kød, salater, couscous og meget mere.

Hvis du gerne vil se, hvordan vejret er i Egypten lige nu, kan du klikke på linket her.

Til sidst har vi en liste over de byer i Egypten, som er mest kendte blandt danskere. Igen, hvis I mangler inspiration, har I mulighed for at læse om byerne for at finde jeres drømmerejse. Vores oplevelse af Egyptens mest populære feriebyer er fx Hurghada, Sharm El Sheik, Makadi Bay og El Gouna, som alle befinder sig tæt på stranden, hvor der er direkte adgang til afslapning og gode oplevelser.

 Hvad er Skov Rejser?

Fordele ved at købe en rejse igennem SkovRejser.dk

Høj fleksibilitet

En stor fordel ved SkovRejser.dk er, at I kan rejse det antal dage, som der passer jer og jeres behov bedst. Det kan fx være 4 dage på en storbyferie, 10 dage i Tyrkiet eller 15 dage i Egypten. I kan bygge ferien op præcis, som det behager jer. Fordelen ved dette er, at I kan spare feriedage. Oftest tilbyder de danske rejsebureauer kun udrejse på bestemte dage, hvilket medfører, at I ikke har fuld kontrol over at kunne rejse, når det passer netop jer og jeres behov.

Største udbud af billige rejser

SkovRejser.dk er den danske rejseportal, der har det største udbud af billige rejser fra Hamborg Lufthavn og er desuden også markedsledere inden for dette område. Vi har alle relevante tyske rejsebureauer listet på vores rejseportal. Derfor har vi et kæmpe udbud og noget til enhver smag. Vi udbyder rejser fra over 80 forskellige rejsebureauer, og vi har derfor alle tilbud samlet ét sted.

All Inclusive

All Inclusive rejser er en fantastisk afslappende måde at rejse på. Mange hoteller har ekspertise i at tilbyde denne form for forplejning, og specielt for børnefamilier er det lækkert med friheden til at sætte sig til bords, når der er tid, og sortimentet af mad er stort. Så kan man helt sikkert finde noget, som alle i familien kan lide - selv de mindste. All Inclusive indebærer også ofte snacks og is til børnene, når det lyster, samt et varierende udvalg af drikkevarer heriblandt øl, vin, vand og drinks om aftenen. Dvs. når I starter jeres rejse, behøves der ikke tænkes på udgifter til mad og drikkevarer, da I allerede har betalt for alt hjemmefra. Husk dog at undersøge det specifikke hotel, I gerne vil købe All Inclusive til, da det er meget forskelligt fra hotel til hotel, hvad deres version af All Inclusive indebærer.

Book tidligt og spar penge

De tyske rejsebureauer har nemmere ved at organisere deres charterrejser, jo før de ved, hvem og hvor mange der skal afsted. Priserne på fly og hotel er derfor mindre, hvis I booker ferien i god tid. Derudover er forventningens glæde stor, så derfor kan det også give en masse glæde at booke i god tid, så hele familien eller vennerne kan have noget at glæde sig over og at se frem til.

Sådan fungerer vores hjemmeside

SkovRejser.dk er en rejseportal for de tyske rejsebureauer. Så vores hjemmeside fungerer sådan, at de tyske bureauer sender deres billige rejser direkte ind til vores database. Den pris, som I booker rejsen for, er den samme pris, som hvis I bookede rejsen på den tyske hjemmeside. Ved at booke den igennem os, får I dog også support. Vi står nemlig klar til at hjælpe jer på dansk, hvis I skulle have spørgsmål til jeres rejse. 

SkovRejser.dk opdaterer alle priser på de billige rejser 4 gange i døgnet, så vi sørger for, at prisen hele tiden er den billigste. Når I klikker på ”Tilbud”, så verificerer vores hjemmeside den billigste pris, og derved giver vi jer prisen på rejsen lige nu. Hvis der ikke er noget attraktivt på vores hjemmeside for jer lige nu, så vent et par dage og forsøg derefter gerne igen om formiddagen, da det ofte er her, der kommer nye friske billige rejser ind på portalen. Alle priser, I finder på de billige rejser, I har søgt på, vil forekomme ved først til mølle princippet, samt værende totalpriser for alle rejsende. Dette skyldes, at vi mener, det er den mest anskuelige måde at vise jer priserne på.

En yderligere information til jer er, at hvis I betaler via en bankoverførsel, er der en lille risiko for et ekstra bankgebyr, hvorimod betalingen ved kort vil være gratis fra den 1. januar 2018. Ydermere vil I igennem SkovRejser.dk opleve rejser, som er inkluderet bagage og oftest transfer, men dette vil være beskrevet i det tilbud, I vælger at købe. Desuden vil visum ikke altid være inkluderet i prisen. Denne service varierer fra rejsebureau til rejsebureau. Læs mere om visum regler her.