Billige rejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 40%.

 

Billige rejser – uden at gå på kompromis

De fleste elsker at rejse og ikke mindst Billige Rejser. Her har vi lavet en guide til hvordan du nemmest finder de billige rejser.  Når I laver en søgning, så vil I finde et stort udbud af destinationer og passende rejsedage - f.eks. 10 dage hvis I synes at 1 uge er for lidt eller 14 dage for meget.  Når I så har søgt efter de billige rejser, så har vi en "Smiley ordning", hvor man kan se hvad andre brugere har ratet hotellerne som, så man sikrer sig at det er et godt hotel. 

Derimod vil I altid have muligheden for at finde Billige Rejser fra tyske rejsebureauer, som I selv har muligheden for at sammensætte og vælge på vores Rejseportal, nemlig Skov Rejser. Med Skov Rejser fra Hamborg Lufthavn vil I altid gennemsnitligt spare minimum 40% på Jeres ferierejser, i forhold til rejser der bliver tilbudt fra andre danske rejsebureauer. Måden du og din familie eller venner får sparet gennemsnitlig 40% på, er ved vores lille hemmelige opdagelse, som er, at der altid vil være Billige Rejser fra Hamborg Lufthavn som er nemmere at finde derfra.

 

Opnå store besparelser

Hvis I gerne vil opnå store besparelser med de Billig Rejser, er der to måder dette kan gøres på; filtrér efter All Inclusive når I søger, eller ved at holde jer opdateret med vores prisoversigt. Ved brug af vores prisoversigt, vil I kunne finde en liste over de billigste charterrejser indenfor de rejsemål og rejseønsker I har. Herinde vil I helt sikkert falde Jer over nogle overraskelser, hvilket er rejser som I ikke vidste var så billige. Derudover hvis I gerne vil booke en Billig Rejse til næste års sommerferie, er det altid godt at være på forkanten; oktober, november og december månederne er ofte gode til dette formål.

De charterrejser som der udbydes på hjemmesiden, igennem de tyske rejsebureauer, inkluderer både flybilletter, hotelophold, bagage og oftest transfer til og fra lufthavnen. Dette er til at finde på tilbudssiden for jeres valgte rejsemål. Skov Rejser's rejseportal viser charterrejser til alle de destinationer som I kender til, samt mange flere eftersom de tyske markeder er meget større end det danske marked, hvilket er grunden til at vi kan tilbyde flere Billige Rejser samt hoteller til lavere priser.

 

Charterrejser.pngSpar 40%
Charterrejser.pngBillige rejser i skolernes ferier
Charterrejser.pngFleksibel rejselængde på rejserne
Charterrejser.pngTyske rejser, men på dansk
Charterrejser.pngSamme rejsetryghed som i Danmark
Charterrejser.pngAlle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn


 Søg billige rejser til din drømmedestination

Her har I muligheden for at søge på Jeres drømmedestination og få inspiration ved at søge på samtlige rejsemål fra over 80 tyske rejsebureauer, som selvfølgelig vil være Billige Rejser. I kan også få rejseinspiration via vores prisoversigt. Det eneste I skal gøre, er at indtaste den dato I gerne vil have Jeres udrejse på, indtaste antal personer og til sidst klikke på ”Find din drømmerejse”. Hvis I allerede ved hvor Jeres rejse skal være til, kan I skrive rejsemålet i nedenstående ”Destination”-boks.

 
Top destinationer

Rejs med Skov Rejser med afgang fra Hamborg Lufthavn til:

 

Billige Rejser til Tyrkiet

Vi har oplevet en stigende efterspørgsmål på Billige Rejser til Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn, hvilket har medført at Tyrkiet er blevet topdestinationen for 2018. Det dejlige Tyrkiet som ligger mellem Asien og Balkanregionen har ikke andet end behageligheder og afslapningen på menukortet for sine turister. Dette er grunden til, at mange af de tyske rejsebureauer har stor fokus på Tyrkiet, hvilket vil medføre faldende priser.

Priserne er faldet markant i år 2016 og 2017, hvilket gør at I får meget mere for pengene. I 2018 er der stadig Billige Rejser, da forbrugerne elsker Tyrkiet. En rejse på fire personer, for eksempel to børn og to voksne kan ligge mellem 10.000 og 15.000 kr., hvilket kommer an på Jeres ønsker om hotel, faciliteter og kvalitet med mere.

"Tip: Jo bredere du søger, jo større sandsynlighed er der for at finde de Billige Rejser"

Hvis Tyrkiet er rejsemålet for Jeres Billige Rejse, så skal det lige vides, at Tyrkiet har verdens tredje største, muligvis, verdens bedste køkken med mange eksotiske retter og lækre krydderier. Udover den gode smag fra køkkenet, har Tyrkiet også store og smukke naturoplevelser, kulturelle og historiske seværdigheder der går tilbage til Osmannerriget, og den bedste form for wellness, nemlig deres Hammam. Ydermere vil I opleve den tyrkiske befolkning som imødekommende, sjove og yderst venlige.

Selvom det er Billige Rejser til Tyrkiet har I mulighed for at købe et hotelophold med All Inclusive, hvor I har mulighed for at få morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform med de mest exceptionelle retter og de dejligste desserter. Morgenmaden i Tyrkiet består af brød, smør, ost, marmelade, tomat, agurk og olien. Det er også muligt at få søde sager til morgenmaden og andet kan være nationaldrikken te. Frokost og aftensmaden kan bestå af oksekød og lammekød og meget mere.

Vi har desuden en liste over ”Byer i Tyrkiet”, som beskriver de mest kendte byer blandt danskere, så hvis I mangler inspiration, har I også mulighed for at læse om byerne. Men her får I en lille forsmag på, hvilke byer der er de mest interessante i Tyrkiet. De mest besøgte områder i Tyrkiet er generelt i det sydlige Tyrkiet tæt ved Middelhavets dejlige og flotte strande, som for eksempel Billige Rejser til Alanya og Antalya. Andre byer er Bodrum og Kusadasi som Skov Rejser oplever stigende rejser til.

Søg billige rejser til Tyrkiet

 

Billige Rejser til Egypten

Udover Tyrkiet er Egypten også en af topdestinationerne. Der er en større efterspørgsel på Billige Rejser til Egypten, da rejserne hertil er billige kvalitetsorienterede. Det ældgamle Egypten er landet der ligger i det nordlige Afrika med en historie som er verdenskendt. I Egypten er der en solgaranti for alle de rejsende der elsker at få sig en flot gyldenbrun farve. Desuden er der mange kulturelle oplevelser, flotte promenader, bazarer hvor vi anbefaler at ”prutte om prisen”, hyggelige sejlture ned langs den velkendte Nil og mange andre fantastiske oplevelser ved Det Røde Hav.

Egypten har også en hemmelighed, nemlig dykning. Hvis I får dykket ned under vandet, får I oplevelsen af en helt ny verden med andre former for arter og smukke koralrev, forskellige fisk med flotte farver, I vil muligvis også kunne se skibsvrag fra anden verdensskrig. Sidst men ikke mindst kan I ved Billige Rejser til Egypten høre de verdenskendte historier om for eksempel Faraoerne og meget mere, hvor der er mulighed for at besøge pyramiderne, se gamle monumenter, sfinksen og Kongernes Dal.

Hvis Jeres Billige Rejse og interesse er faldet på Egypten, skal I vide at der selvfølgelig også er de mest udsøgte retter med dejlige smage blandet med gode krydderier. Det egyptiske menukort er inspireret af madretter fra blandt andet Tyrkiet, Grækenland og Libanon, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Desuden er der også mulighed for at spise andre madretter fra for eksempel Japan, Kina, Amerika, Frankrig og Italien.

"Hvis I køber et hotelophold med All Inclusive, kan I med garanti opleve en luksusferie."

Selvom rejsen til Egypten er Billige Rejser har I mulighed for at købe hotelopholds med All Inclusive, hvor I kan spise alt det I vil på de egyptiske hoteller, da de serverer deres morgenmad, frokost og aftensmad i store buffetformer. Deres morgenmad inkluderer brød med adskillelige søde ting på toppen. En anden typisk ting egypterne spiser til morgenmad er yoghurt med forskellige frugter, kager eller omeletter. Frokosten derimod består af blandt andet varm mad, salater og brød eller kød. I aftensmaden indgår der oftest forskellige små retter, som kan være alt fra grillet kød, salater, couscous eller andet.

Til sidst har vi en liste over de byer i Egypten, som er mest kendte blandt danskere. Igen, hvis I mangler inspiration har I mulighed for at læse om byerne for at finde Jeres drømmerejse. Vores oplevelse om Egyptens mest populære byer er for eksempel Billige Rejser til Hurghada, Sharm El Sheik, Makadi Bay og El Gouna, som alle befinder sig tæt på stranden, hvor der er direkte adgang til afslapningen.

Søg billige rejser til Egypten

 Hvad er Skov Rejser?

 

Sådan fungerer vores side

Skov Rejser er en Rejseportal, hvor vores hjemmeside fungerer sådan, at de tyske bureauer sender deres Billige Rejser direkte ind til vores database. Den pris som I booker rejsen for, er den samme pris som hvis I bookede rejsen på den tyske hjemmeside men med dansk support. Skov Rejser opdaterer alle priser på de billige rejser 4 gange i døgnet, så vi sørger for at prisen hele tiden er den billigste. Når I klikker på ”Tilbud”, så verificerer vores hjemmeside den billigste pris, og derved giver Jer prisen på rejsen lige nu. Hvis der ikke er noget attraktivt for Jer, så vent et par dage og forsøg derefter gerne igen om formiddagen, da der kommer nye friske billige rejser. Alle priser I finder på de Billige Rejser I har søgt på, vil forekomme ved først til mølle princippet, samt værende totalpriser for alle rejsende.

Dette skyldes, at vi mener det er den mest anskuelige måde at vise Jer priserne på. Der er mange rejsebureauer, som har billige børnepriser men ikke billige priser til voksne. Det er på denne måde andre bureauer snyder forbrugeren på med deres ”pris pr. person”. Grundet dette vælger Skov Rejser altid at vise totalprisen for alle rejsende. 

En yderligere information til Jer, er at hvis I betaler via en bankoverførsel, er der en lille risiko for et ekstra bankgebyr, hvorimod betalingen ved kort vil være gratis fra den 1. januar 2018. Ydermere vil I opleve rejser som er inkluderet bagage og oftest transfer, men dette vil være beskrevet i det tilbud I får købt. Desuden vil visum ikke altid være inkluderet i prisen, denne service varierer fra rejsebureau til rejsebureau. Læs mere om visum regler.

 

Billige rejser uden at gå på kompromis - hvordan det?

Det vil altså sige, at hos Skov Rejser kan I booke Billige Rejser uden at skulle gå på kompromis med enten kvalitet, fleksibilitet samt rejsemål. I vil altid få sparet minimum 40% på Jeres rejser i forhold til de danske udbydere, hvilket skyldes flere grunde. For det første ligger den tyske ferie generelt på et andet tidspunkt sammenlignet med den danske. For det andet er momsen, afgifterne og lønningerne lavere end i Danmark og til sidst, er priskonkurrencen blandt de tyske charterbureauer enorm. Dette er kun til gavn for os i Danmark og samtidig giver det det os mere glæde, hvilket ses ud fra de omkring 300.000 danskere, som benytter sig af prisfordelen hvert år.


Høj fleksibilitet

Hvis vi ser bort fra Billige Rejser fra Hamborg Lufthavn så er der også en anden stor fordel ved Skov Rejser, nemlig at I kan rejse det antal dage som der passer Jer og Jeres behov, for eksempel 4 dage på en storbyferie, 12 dage i Tyrkiet eller 26 dage i Egypten. I kan opbygge ferien præcist som der behager Jer. Desuden har I mulighed for at rejse hver dag samt flere gange om dagen med Skov Rejser. Fordelen ved dette er, at I kan spare feriedage. Oftest tilbyder danske rejsebureauer en udrejse en tirsdag eller en torsdag, hvilket medfører at I skal bruge ekstra feriedage i forhold til at rejse i en weekend. I kan her vælge at rejse i 8-9 dage som næsten koster det samme som en uge.


Skov Rejser har det største udbud af billige rejser

Skov Rejser er det rejsebureau der har det største udbud af Billige Rejser og er desuden også markedsledere indenfor ”Billige Rejser fra Hamborg Lufthavn”. Desuden har vi samtlige tyske rejsebureauer listet på vores rejseportal. Derfor har vi noget til enhver smag.