Headerbillede_Billige-rejser_.jpg

Billige rejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 40%. 

 

Billige rejser - uden at gå på kompromis

Velkommen til vores side om det, som vi alle elsker - nemlig Billige Rejser. Glem afbudsrejser med et lille udbud, ufleksible rejsedage og usikker kvalitet. På Rejseportalen Skov Rejser er der altid billige rejser. Du sparer i gennemsnit minimum 40 % i forhold til rejser fra danske bureauer. Det har aldrig været nemmere at finde de billige rejser fra Hamborg Lufthavn! Søg på All Inclusive rejser eller søg via vores prisoversigt. Prisoversigten gør, at du kan se de billigste charterrejser på det rejsemål, I ønsker. Der vil helt sikkert være rejser, som du ikke vidste var så billige. Vi formidler charterrejser, så der er både inkluderet fly, hotel, bagage og næsten altid transfer,  hvilket vil fremgå i det tilbud, du finder.  Vi har charterrejser til alle de destinationer, som du kender og mere til. Det tyske marked er langt større end det danske og derfor har vi mulighed for at tilbyde flere destinationer og hoteller til langt lavere priser. 

 

 

   Charterrejser.png Spar 40%

   Charterrejser.png Billige rejser i skolernes ferier

   Charterrejser.png Fleksibel rejselængde på rejserne

   Charterrejser.png Tyske rejser, men på dansk

   Charterrejser.png Samme rejsetryghed som i Danmark

   Charterrejser.png Alle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn


 Søg billige rejser til din drømmedestination

 Herunder kan du søge på din drømmedestination eller se samtlige destinationer, vi har - og til den laveste pris. Samtidig kan prisoversigten måske give dig lidt inspiration til, hvor I også kan rejse hen. 

Indtast dato og antal personer og klik på "Find din drømmerejse". Ved du hvor turen går hen så skriv det i boksen destination:
 

 

Sådan fungerer vores side

Skov Rejser er en rejseportal og vores hjemmeside fungerer sådan, at de tyske rejsebureauer udsender alle deres billige rejser ind til databasen - samme pris som hvis I booker direkte via deres hjemmeside. Hjemmesiden opdaterer alle priserne 2 gange i døgnet. Når I klikker på "tilbud", så verificerer den de billige rejser og giver jer en pris på, hvad rejsen koster lige nu. 

Alle priserne på de Billige rejser er totaltpriser for alle rejsende, da vi synes, at det er den mest gennemsigtige måde at vise priserne på. Mange rejsebureauer har nemlig billige børnerabatspriser, men ikke tilsvarende billige voksenpriser - på den måde snyder de forbrugeren med deres "pr. person priser" - derfor viser vi altid totalprisen for alle rejsende.

Prisen på vores Billige Rejser er altid inklusiv alt!  Hvis du betaler via bankoverførsel kan der være et bankgebyr men betaler du med kort er det gratis fra den 1. januar 2018. Bagage er inklusiv for alle rejsende og transfer er næsten altid med, men det står i tilbuddet om transfer er inklusiv. (bus fra lufthavn til hotel og retur) Visum er ikke altid med i tre priser. Nogle rejsebureauer har det med andre ikke. 


Billige rejser uden at gå på kompromis - hvordan det?

På rejseportalen Skov Rejser booker I altså jeres billige rejse uden at gå på kompromis med kvalitet, fleksibilitet og rejsemål. I sparer næsten altid og nogle gange mere end 40 % i forhold til de danske bureauer. Det er der flere årsager til. For det første ligger den tyske ferie som regel på et andet tidspunkt end den danske. Men derudover er moms, afgifter og lønningerne langt lavere end i Danmark og ikke mindst er der en enorm intern priskonkurrence blandt de tyske charterbureauer som så kommer os danskere tilgode. Det kan vi jo kun glæde os over. Der er omkring 300.000 danskere, der benytter sig af den prisfordel hvert eneste år, og det er stærkt stigende.


Høj fleksibilitet

Udover de billige rejser fra Hamborg Lufthavn er der en anden meget stor fordel. I kan rejse et hvilket som helst antal dage, I måtte ønske. 4 dage på en storbyferie, 12 dage til Kreta, 26 dage til Egypten etc. Præcist som det passer til jeres familie. Derudover kan I rejse hver dag og ofte flere gange dagligt. Det er en kæmpe fordel, da I kan spare feriedage på den måde. Danske bureauer rejser ofte ud en tirsdag eller torsdag, og det betyder I skal bruge ekstra feriedage i forhold til at rejse ud i weekenden. Hvorfor så ikke tage 8 eller 9 dage i stedet for en uge. Det koster næsten det samme!


Skov Rejser har det største udbud af billige rejser

Skov Rejser er markedsleder inden for "Billige rejser fra Hamborg Lufthavn", så vi har noget for enhver smag. Vi har samtlige tyske rejsebureauer på vores rejseportal. 

skov-rejser-strand.jpg