Billige rejser

Fra Hamborg Lufthavn med tyske rejsebureauer. Spar 20-40%.

 

Billige rejser – uden at gå på kompromis

De fleste elsker at rejse og ikke mindst at rejse billigt. Med Skov Rejser fra Hamborg Lufthavn vil I spare 20-40% på jeres ferierejser, i forhold til rejser der bliver tilbudt fra andre danske rejsebureauer. Hvorfor du og din familie eller venner sparer 20-40% rejserne, er fordi udbuddet af charterrejser fra Hamborg Lufthavn er meget større en fx i Billund.

I 2017 fløj der fx 3,3 mio. passagerer igennem Billund Lufthavn, hvorimod Hamborg Lufthavn havde 17,5 mio. passagerer og det vil derfor være nemmere at finde billige rejser derfra.

Charterrejser.pngSpar 20-40%
Charterrejser.pngBillige rejser i skolernes ferier
Charterrejser.pngFleksibel rejselængde på rejserne
Charterrejser.pngTyske rejser, men på dansk
Charterrejser.pngSamme rejsetryghed som i Danmark
Charterrejser.pngAlle tyske rejsebureauer fra Hamborg Lufthavn

 

Find de billigste charterrejser

Her har I muligheden for at søge efter jeres drømmedestination, vi har tilbud fra over 80 tyske rejsebureauer. I kan også få rejseinspiration via vores prisoversigt. Prisoversigten giver et godt overblik for priserne og vejret på hver destination i de valgte rejsedatoer.

Efter søgningen kan der filtreres efter en masse forskellige kriterier. Det kan fx være efter "tæt på stranden" eller "havudsigt". Derudover signalerer vores smiley-ordning for hvert hotel, hvordan tidligere gæsters oplevelse og vurdering af charterrejsen har været.

 

Top destinationer

Rejs med Skov Rejser med afgang fra Hamborg Lufthavn til:

Billige rejser til Tyrkiet

Vi har oplevet en stigende efterspørgsmål på billige rejser til Tyrkiet fra Hamborg Lufthavn, hvilket har medført at Tyrkiet er blevet topdestinationen for 2018. Det dejlige Tyrkiet som ligger mellem Asien og Balkanregionen har ikke andet end behageligheder og afslapningen på menukortet for sine turister. Dette er grunden til, at mange af de tyske rejsebureauer har stor fokus på Tyrkiet, hvilket vil medføre faldende priser.

Priserne er faldet markant i år 2016 og 2017, hvilket gør at I får meget mere for pengene. I 2018 er der stadig Billige Rejser, da forbrugerne elsker Tyrkiet. En rejse på fire personer, for eksempel to børn og to voksne kan ligge mellem 10.000 og 15.000 kr., hvilket kommer an på Jeres ønsker om hotel, faciliteter og kvalitet med mere.

Hvis Tyrkiet er rejsemålet for Jeres Billige Rejse, så skal det lige vides, at Tyrkiet har verdens tredje største, muligvis, verdens bedste køkken med mange eksotiske retter og lækre krydderier. Udover den gode smag fra køkkenet, har Tyrkiet også store og smukke naturoplevelser, kulturelle og historiske seværdigheder der går tilbage til Osmannerriget, og den bedste form for wellness, nemlig deres Hammam. Ydermere vil I opleve den tyrkiske befolkning som imødekommende, sjove og yderst venlige.

Rejs billigt til Tyrkiet

Selvom det er Billige Rejser til Tyrkiet har I mulighed for at købe et hotelophold med All Inclusive, hvor I har mulighed for at få morgenmad, frokost og aftensmad i buffetform med de mest exceptionelle retter og de dejligste desserter. Morgenmaden i Tyrkiet består af brød, smør, ost, marmelade, tomat, agurk og olien. Det er også muligt at få søde sager til morgenmaden og andet kan være nationaldrikken te. Frokost og aftensmaden kan bestå af oksekød og lammekød og meget mere.

TYRKIET Vejrudsigt lige nu

Vi har desuden en liste over ”Byer i Tyrkiet”, som beskriver de mest kendte byer blandt danskere, så hvis I mangler inspiration, har I også mulighed for at læse om byerne. Men her får I en lille forsmag på, hvilke byer der er de mest interessante i Tyrkiet. De mest besøgte områder i Tyrkiet er generelt i det sydlige Tyrkiet tæt ved Middelhavets dejlige og flotte strande, som for eksempel Billige Rejser til Alanya og Antalya. Andre byer er Bodrum og Kusadasi som Skov Rejser oplever stigende rejser til.

Søg billige rejser til Tyrkiet

 

Billige Rejser til Tyrkiet Egypten

Udover Tyrkiet er Egypten også en af topdestinationerne. Der er en større efterspørgsel på billige rejser til Egypten, da rejserne hertil er kvalitetsorienterede. Det ældgamle Egypten er landet der ligger i det nordlige Afrika med en verdenskendt historie.

I Egypten er der garanti for sol til alle de rejsende, der elsker at få sig en flot gyldenbrun farve. Desuden er der mange kulturelle oplevelser, flotte promenader, bazarer hvor man anbefaler at ”prutte om prisen”, hyggelige sejlture ned langs Nilen og mange andre fantastiske oplevelser ved Det Røde Hav.

Dykning er også meget populært i Egypten. Når I får kommer under vandet, får I oplevelsen af en helt ny verden med andre former for arter og smukke koralrev, forskellige fisk med flotte farver, og I vil muligvis også kunne se skibsvrag fra anden verdenskrig. Sidst men ikke mindst kan I ved rejser til Egypten høre de verdenskendte historier om for eksempel Faraoerne og meget mere. Der er også mulighed for at besøge pyramiderne, se gamle monumenter, sfinksen og Kongernes Dal.

Rejs billigt til Egypten

Hvis jeres valg af rejse er faldet på Egypten, skal I vide at der selvfølgelig også er de mest udsøgte retter med dejlige smage, blandet med gode krydderier. Det egyptiske menukort er inspireret af madretter fra blandt andet Tyrkiet, Grækenland og Libanon, hvilket gør madoplevelsen helt unik. "Hvis I køber et hotelophold med All Inclusive, kan I med garanti opleve en luksusferie."

I Egypten har i næsten altid mulighed for at købe hotelophold med All Inclusive, hvor I kan spise alt det I vil på de egyptiske hoteller, da de serverer deres morgenmad, frokost og aftensmad i store buffetformer. Deres morgenmad inkluderer brød med adskillelige søde ting på toppen. En anden typisk ting egypterne spiser til morgenmad er yoghurt med forskellige frugter, kager eller omeletter. Frokosten derimod består af blandt andet varm mad, salater, brød og kød. I aftensmaden indgår der oftest forskellige små retter, som kan være alt fra grillet kød, salater, couscous eller andet.

Egypten Vejrudsigt lige nu

Til sidst har vi en liste over de byer i Egypten, som er mest kendte blandt danskere. Igen, hvis I mangler inspiration har I mulighed for at læse om byerne for at finde jeres drømmerejse. Vores oplevelse af Egyptens mest populære feriebyer er fx Hurghada, Sharm El Sheik, Makadi Bay og El Gouna, som alle befinder sig tæt på stranden, hvor der er direkte adgang til afslapningen.

 Hvad er Skov Rejser?

 

Fordele

Høj fleksibilitet

Endnu en stor fordel ved Skov Rejser er, at I kan rejse det antal dage som der passer jer og jeres behov, for eksempel 4 dage på en storbyferie, 10 dage i Tyrkiet eller 15 dage i Egypten. I kan bygge ferien op præcist som der behager jer. Fordelen ved dette er, at I kan spare feriedage. Oftest tilbyder danske rejsebureauer en udrejse på bestemte dage, hvilket medfører at I skal bruge ekstra feriedage i forhold til at rejse i en weekend.

 

Skov Rejser har det største udbud af billige rejser

Skov Rejser er den danske rejseportal der har det største udbud af billige rejser fra Hamborg Lufthavn og er desuden også markedsledere inden for dette område. Vi har alle relevante tyske rejsebureauer listet på vores rejseportal. Derfor har vi et kæmpe udbud og noget til enhver smag. Vi udbyder rejser fra over 80 forskellige rejsebureauer, og vi har derfor alle tilbud samlet ét sted.

 

All Inclusive

All Inclusive rejser er en fantastisk afslappende måde at rejse på. Mange hoteller har ekspertise i at tilbyde denne forplejning, og specielt for børnefamilier er det lækkert med friheden til at sætte sig til bords, når der er tid og sortimentet af mad er stort. All Inclusive indebærer også snacks og is til børnene når det lyster, samt et varierende udvalg af drikkevarer heriblandt øl, vin, vand og drinks om aftenen. Dvs. når I starter jeres rejse behøves der ikke tænkes på flere udgifter, da I har betalt for alt hjemmefra.

 

Book tidligt - det betaler sig

De tyske rejsebureauer har nemmere ved at organisere deres charterrejser, jo før de ved hvem og hvor mange der skal afsted. Priserne på fly og hotel er derfor mindre, hvis i booker ferien i god tid. Derudover er forventningens glæde stor, så book derfor i god tid, således hele familien eller vennerne kan have noget at glæde sig over og at se frem til.

 

Sådan fungerer vores side

Skov Rejser er en Rejseportal, hvor vores hjemmeside fungerer sådan, at de tyske bureauer sender deres Billige Rejser direkte ind til vores database. Den pris som I booker rejsen for, er den samme pris som hvis I bookede rejsen på den tyske hjemmeside men med dansk support. Skov Rejser opdaterer alle priser på de billige rejser 4 gange i døgnet, så vi sørger for at prisen hele tiden er den billigste. Når I klikker på ”Tilbud”, så verificerer vores hjemmeside den billigste pris, og derved giver Jer prisen på rejsen lige nu. Hvis der ikke er noget attraktivt for Jer, så vent et par dage og forsøg derefter gerne igen om formiddagen, da der kommer nye friske billige rejser. Alle priser I finder på de Billige Rejser I har søgt på, vil forekomme ved først til mølle princippet, samt værende totalpriser for alle rejsende.

Dette skyldes, at vi mener det er den mest anskuelige måde at vise Jer priserne på. Der er mange rejsebureauer, som har billige børnepriser men ikke billige priser til voksne. Det er på denne måde andre bureauer snyder forbrugeren på med deres ”pris pr. person”. Grundet dette vælger Skov Rejser altid at vise totalprisen for alle rejsende. 

En yderligere information til Jer, er at hvis I betaler via en bankoverførsel, er der en lille risiko for et ekstra bankgebyr, hvorimod betalingen ved kort vil være gratis fra den 1. januar 2018. Ydermere vil I opleve rejser som er inkluderet bagage og oftest transfer, men dette vil være beskrevet i det tilbud I får købt. Desuden vil visum ikke altid være inkluderet i prisen, denne service varierer fra rejsebureau til rejsebureau. Læs mere om visum regler.