Rejser til Bodrum - fra Hamborg Lufthavn

Bodrum har ca. 35.000 indbyggere og ligger i den vestlige del af Tyrkiet. Byen består af flere små byer, der sammenlagt udgør Bodrum.

Bodrum charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Bodrum nedenfor

Vi har samlet samtlige af de tyske rejsebureauers rejser til Bodrum i vores brugervenlige hjemmeside. God søgelyst! 

 

 

Byen Bodrum

Byen ligger lige ud til det flotte Middelhav med det krystalklare vand, hvilket gør det til en populær destination for de tyske rejsebureauer for charterrejser. Ved indsejlingen til havnen ligger middelalderborgen Sct. Peter. Der er en stor flot lystbådehavn og området ligger på en bjergskråning, som de smukke hvidkalkede huse er bygget op ad. Fra havnen i Bodrum kan man sejle til den græske ø Kos.  Bodrum byder også på et livligt natteliv med blandt andet det berømte diskotek Halikarnas.

Bodrum kyst charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

De omkringliggende byer byder på mange elegante butikker og restauranter. Shoppingområderne er attraktive og man kan gøre mange gode handler. Så husk at medbring en ekstra stor kuffert.

Vi ser at flere og flere af vores tyske rejsebureauer arrangerer rejser til Bodrum med afrejse fra Hamborg. 

Strandene ved Bodrum

Der er to mindre badestrande ved Bodrum. Mange turister benytter sig af strandbådene, som sejler til de nærliggende bugter, hvor strandene er større og har et bredt udvalg af sportsaktiviteter, solsenge, parasoller og spisesteder. Aktiviteterne kan være lige fra beachvolley konkurrencer til strandfodbold, og mulighed for kapsejlads med vandscootere.

Bodrum strand charterrejse til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Hoteller i Bodrum

Hotellerne i byen har en høj standard og flere tilbyder all inclusive med gratis morgenmad, frokost og aftensmad. Der vil typisk være mange gratis aktivitetstilbud, såsom fodbold, tennis, mini-golf mm.

Så hvis du trænger til en afslappet ferie i en lille havneby med mulighed for sportsaktiviteter, gode shopping muligheder og et pulserende natteliv, er rejser til Bodrum et godt valg. Rejs ud fra Hamborg Lufthavn.

BODRUM WEATHER

Kort over Bodrum

 

Video om rejser til Bodrum