Rejser til Istanbul fra Hamborg Lufthavn

Istanbul har 13.4 mio. indbyggere og ligger på begge sider af Bosporusstrædet og dermed både i Europa og Asien.

Hagia Sophia Istanbul rejs til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Søg på rejser til Istanbul nedenfor

Føler du dig inspireret og vil du gerne bestille en af de tyske rejsebureauers rejser til Istanbul, så har du mulighed for at gøre det på vores søgemaskine:

 

 

Istanbul by

Istanbul er den største by i Tyrkiet. Tidligere var byen kendt som Konstantinopel og Byzans. Under disse bynavne var byen hovedstad for det osmanske rige. Hermed får man rige muligheder for en kulturel og historisk ferie, men også en ferie i en pulserende moderne storby. Kontrasterne er store og gør oplevelsen helt speciel. Mange rejser til Istanbul for at besøge de mange seværdigheder lige fra den Blå Moske, Topkapi paladset og middelalderområdet til den store Bazar og de mange museer. Tusind og en nat er ikke nok til at opleve hele byen, læs mere om Istanbul her.

Istanbul galata tårnet rejs til tyrkiet flyv fra hamborg.webp

Shopping mulighederne i Istanbul er utallige og man kan købe alt fra luxus mærkevarer på hovedgaden til spændende og eksotiske ting i bazaren. Trænger man til en pause og lidt forkælelse så prøv et af Istanbuls mange Hamanbade, og bliv igen klar og frisk til nye oplevelser.

Restauranterne i Istanbul er et kapitel for sig med fantastiske tyrkiske restauranter, hvor man kan nyde specialiteter fra verdens tredjebedste køkken. 

Strandene ved Istanbul

Der findes ingen naturlige strande i selve Istanbul, så mange turister benytter sig af de kunstige strande, der er lavet ud for mange af hotellerne. Lige uden for Istanbul findes der mange flotte og indbydende strande.
Hvordan kommer man så rundt, i en tæt befolket storby -  svaret er simpelt - med taxa. Det er super billigt at køre med taxa rundt i byen.

Er du både til kulturhistorie, storby- og badeferie, så er Istanbul et godt bud. Flyv til Istanbul fra Hamborg Lufthavn.

İSTANBUL WEATHER

 

Kort over Istanbul