Gran Meliá Victoria, Palma De Mallorca, Spanien

Hotellets beliggenhed

Dette skønne hotel ligger tæt på marinaen i den charmerende ferieby Palma på Mallorca. Her kan du og din familie nydes jeres feriophold med 5-stjernet afslapning. Dets centrale lokation giver Jer mange  valgmuligheder for at opleve mange lokale seværdigheder. Med et stort udvalg af restauranter, barer og shoppingsteder, kan du få en rigtig spansk sommer med Paella, Sangria og meget mere. Du kan med fordel tage familien med på opdagelse i den historiske by, hvor La Seu Katedralen kun ligger 3,6 kilometer fra hotellet. 

Den tætteste lufthavn er Palma De Mallorcas egen lufthavn, som befinder sig 11  km. væk fra hotellet. Der vil som udgangspunkt være transfer til og fra hotellet inkluderet i prisen. Men tjek naturligvis gerne op på dette inden du rejser afsted. Ellers er det muligt at benytte sig af offentlig transport og taxa'er. 

Hotellets faciliteter

Gran Meliá Victoria er et hotel der består af i alt 171 hotelværelser, der er fordelt i 9 suiter og 162 dobbeltværelser på 10 etager. For at gøre jeres ophold nemmere, kan I benytte elevatoren til de øverste etager. Du og din familie vil blive budt velkomne i hotellobbyen, som har en døgnåben reception til jeres rådighed. Hotellets faciliteter udgøres blandt andet lobby, cykeludlejningsbutik,  fri internetadgang og indendørs pool, så det er muligt at rejse til hotellet udenfor sæsonen. Desuden er der også aircondition til at bevare et mere behageligt indeklima. Andre faciliteter, som hotellet udbyder er en garage, hvis man skulle leje en bil på ferien, lægeassistance og et vaskeri, dog koster disse et ekstra gebyr.


På hotellets udendørsareal er der et lækkert soldæk med pool og børnepool  kun for hotellets gæster. Med udsigt til den flotte og velholdte marina er der en flot have, hvor man med fordel kan have børnene med ude og lave nogle aktiviteter. Det er muligt medbringe husdyr til hotellet og derfor kan haven med fordel også benyttes til dette. Bemærk dog, at det ikke er tilladt at hunden bader i poolen. 

Har man brug for en afslapningsdag, så tilbyder hotellet wellness med solarie, spa, sauna og skønhedssalon. Det er også muligt at tilkøbe massage på hotellet. 

Betaling

Betalingen sker ved VISA card, MasterCard eller ved en bankoverførsel.

Indkvartering

Generelt: På Gran Meliá Victoria har I mulighed for at booke specielle familieværelser, hvis dette er tilfældet. Alle hotelværelser vil være udstyret med aircondition og centralvarme til at bevare et mere behageligt indeklima. Derudover vil der være private badeværelser, som vil være udstyret med brusebad eller badekar, toilet og hårtørrer. Hvert hotelværelse vil desuden enten have en terrasse eller en balkon, hvor I kan nyde jeres aftener samt udsigten. Ydermere vil hotelværelset være udstyret med telefon, køleskab og et TV til at medgive et mere behageligt ferieophold. Sidst men ikke mindst vil der også være et sikkerhedsskab til opbevaring af jeres værdifulde genstande.

Mad og drikke

Gran Meliá Victoria tilbyder Jer en lang række bookbare måltider. Til morgenmad vil der være buffet, til frokost og aftensmad er der buffet, Á la-carte og mulighed for at bestille forskellige menuer. Hvis behovet er til det, så er det muligt at få veganske måltider og sunde måltider efter forespørgsel. 

Sport/aktiviteter

Gran Meliá Victoria  tilbyder Jer indendørs og udendørs  swimmingpools samt et børnebassin. Tæt på poolen vil der være et soldæk med liggestole og parasoller til Jeres rådighed når I vil have en flot gyldenbrun farve. For at I ikke skal gå langt, er der en pool-snackbar som tilbyder jer lækre snacks og forfriskende drinks.

Hvis I ikke vil ligge og tage sol på soldækket, men derimod er mere aktive typer der godt kan lide at holde jer i form, så er der også aktiviteter til jer. Dette er for eksempel ved en tennisbane, golf, pool/billard, fitnesscenter, aerobics og gymnastik. Ønsker du at opleve andre steder end hotellet imens du er i de smukkeste omgivelser, så er der mulighed for at leje cykler til enten at køre rundt i byen eller køre en tur i bjergene og finde den perfekte udkigspost udover Palma. 

Underholdning

Underholdningen på hotelopholdet vil du og din familie have mulighed for at få:
 
-       Teater
-       Disko
-       Bibliotek
-       Wellnessophold
-       Sportsaktiviteter

Mere information om rejser til Mallorca

Hvis du finder Gran Meliá Victoria interessant, kan du inde på vores inspirationssider finde informationer om Mallorca og læse mere om den spanske ø ved at følge følgende links.

 Læs mere om Mallorca

 

 

Rejs til Gran Meliá Victoria her

Hvis du syntes om dette hotel, så syntes vi at du og din familie skal booke en rejse igennem formularen ovenfor. Vi har nemlig samlet alle rejserne fra de tyske rejsebureauer til Gran Meliá Victoria  fra Hamborg Lufthavn.